Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 25-06-2013, 15:06 | Категорія: Краса / Здоров'я

Рецепти краси з цитрусових фруктів
Літня спек тісно пов'язн з цитрусовими, тк як їх широко використовуютьдля приготувння різних освіжючих нпоїв т коктейлів в літній чс. Але крім дивного і освіжючого смку, цитрусові ткож можуть похвлитися відмінними косметичними влстивостями. Апельсини, мндрини, лимони, грейпфрути і Лйми не тільки дють нм добову дозу вітмінів, вони ткож можуть бути використні у виготовленні нтурльних косметичних зсобів, які ідельно підходять для щоденного догляду з шкірою. Звдяки своїм унікльним влстивостям детоксикції, цитрусовідопомгють в усуненні вугрової висипки, лікують розтяжки, ефективні в боротьбі з целюлітом, ткож з грибковими зхворювннями. Крім того, цитрусові есенції нерідко використовуються для духів. Крім включення свіжих цитрусових фруктів в свій щоденний рціон хрчувння, обов'язково спробуйте прості рецепти косметичних зсобів, які можн легко приготувти в домшніх умовх, не витртивши при цьому бгто чсу.

Рецепти крси з грейпфрут:

Грейпфрутможе похвлитися ктивуючими, освіжючими, нтиоксиднтними і нтицеллюлитними влстивостями. Остннє є результтом підвищення колгену, що покрщує елстичність і пружність шкіри. Це основн причин, чому грейпфрут тк чсто можн зустріти у склдх відомих косметичних продуктів. Антицелюлітні мски з грейпфрут: Звичйно, нйкрщий спосіб позбвлення від целюліту - це вести здоровий спосіб життя, виробити іслідувти зблнсовної дієти, у тому числі є бгто грейпфрутів і пити бгто води. Є ще один дієвий спосіб позбвлення від цієї проблеми - бночний мсж з допомогою чудо бнки від целюліту . В іншому випдку, спробуйте розрізти грейпфрут н тонкі скибочки і приклсти в тій облсті, де видно прояви целюліту, примотти їх поліетиленовою плівкою і злиште н 20 хвилин. Проте, перш ніж це робити, переконйтеся, що у вс немє лергії, тк якгрейпфрут, як і будь-які інші цитрусові, може викликти лергію. Для приготувння грейпфрутової нтицелюлітної мски змішйте 2 столові ложки соку грейпфрут з 1 чйною ложкою морквяного соку і 2 столовими ложкми нтурльного йогурту в кермічній мисці. Ннесіть отримну псту н шкіру і злиште н 15 хвилин. Як тільки ви змиєте теплою водою цю мску, ви відрзу відчуєте, як вш шкір оновился, підтяглся і знйшл сяючий вигляд.

Рецепти крси з пельсин:

Апельсини містять ткі цінні компоненти, як мікро-і мкроелементи, вітміни А, В, С і Р, фолієву кислоту, мінерли і хрчові волокн. Звдяки цій блискучій композиції, пельсини покрщують колір шкіри обличчя, ткож очищють і відновлюють її здоровий вигляд. Мск для обличчя для жирної т комбіновної шкіри з пельсин: Жирн т комбіновн шкір більш схильн до кне, тому пельсин ідельно підходить для очищення жирної шкіри, видлення прищів і пігментних плям. Розбийте половину очищеного пельсин блендером, отримну кшку змішйте з молоком, створюючи густу псту. Ннесіть суміш н обличчя і злиште н 10 хвилин. Після цього змийте мску теплою водою і ннесіть зволожуючий крем. Мск для обличчя для сухої шкіри з пельсин: Апельсин відмінно прцює і для сухого типу шкіри. Тільки рецепт мски для обличчя тут незнчно відрізняється. Змішйте пельсин з сирим яєчним жовтком і ннесіть суміш н обличчя. Змийте теплою водою через 20-30 хвилин.
Рецепти краси з цитрусових фруктів



Рецепти крси з лимон:

Першим і нйвжливішим влстивістю лимон є те, що він звужує пори шкіри і освіжє її. Крім того, лимон мє нтиоксиднтні влстивості з високого вмісту вітміну С. Нйбільш відоме влстивість лимон - відбілюючий ефект шкіри, волосся і нігтів. Мск для обличчя для жирної т комбіновної шкіри з лимон: Лимон є ідельним інгредієнтом для створення нтурльних домшніх мсок для обличчя для жирної т комбіновної шкіри, тк як він ретельно очищє шкіру і освіжє її. Візьміть 4 чйні ложки борошн, 4 чйні ложки кефіру і 1 чйну ложку лимонного соку. Ретельно змішйте всі інгредієнти, створюючи густу псту, і ннесіть її н обличчя. Через 15 хвилин змийте прохолодною водою. Мск для волосся з лимон: Для відновлення пошкоджених і посічених кінчиків волосся, візьміть столову ложку оливкової олії, яєчний жовток і столову ложку лимонного соку. Ннесіть суміш н волосся і покрийте голову поліетиленовою плівкою. Злиште н дві години. Потім ретельно промийте волосся. Ви можете використовувти цю мску для волосся один рз н тиждень для досягнення ідельного результту.

Рецепти крси з мндрин:

Улюблений цитрусовий фрукт кожного з нс, без сумніву, мндрин. Звдяки своєму дивовижному ромту, мндрин досить чсто використовується в якості інгредієнт в ромтерпії. Крім того, це відмінне природний зсіб для очищення шкіри. Скрб для обличчя з мндрин: Змішйте 2 чйні ложки меленого мигдлю, 1 чйну ложку меду і 1/2 чйної ложки соку мндрин. Під чс прийняття душу, ннесіть суміш н обличчя і м'яко помсжуйте шкіру протягом приблизно двох хвилин. Змийте скрб теплою водою.

Рецепти крси з лйм:

Плоди лйм є фнтстичним нтурльним інгредієнтом для боротьби з кне. Рецепт лікувння кне з лйм: Зкип'ятіть склянку молок і дйте йому трохи охолонути. Потім додйте в молоко сік лйм і одну чйну ложку гліцерину. Дйте суміші охолонути протягом близько півгодини. Візьміть невелику чисту мочлку бо спонж і промокніть попередньо очищене обличчя отримною рідиною. Злиште її н обличчі н ніч. Рекомендується використовувти цитрусові, як нтурльні інгредієнти для приготувння продуктів крси не тільки влітку, й взимку, коли вш шкір і волосся потребують мксимльному догляді, для їх відновлення і сяючого вигляду. Перш ніж вибрти один з рецептів цитрусових косметичних зсобів, згдних вище, переконйтеся, що ви знєте свій тип шкіри і волосся, щоб використовувти првильні інгредієнти для досягнення нйкрщих результтів.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Натуральна косметика з кокосовим маслом

Натуральна косметика з кокосовим маслом

Якщо ви ніколи не пробувли виготовити смостійно продукти...
Шість домашніх засобів по догляду за дуже сухою шкірою

Шість домашніх засобів по догляду за дуже сухою шкірою

Зневоднення може викликти необоротні пошкодження шкіри....
Домашні Spa-маски для обличчя з гарбуза

Домашні Spa-маски для обличчя з гарбуза

Нтурльні зсоби крси є не тільки крщим рішенням для сяючої...
Омолоджуючі маски для обличчя з журавлини в домашніх умовах

Омолоджуючі маски для обличчя з журавлини в домашніх умовах

Журвлин - не тільки джерело вітмінів, ці ягоди успішно...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...