Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 31-10-2013, 19:31 | Категорія: Краса / Здоров'я

Як доглядати за волоссям в зимовий час
В епоху глобльного збруднення нвколишнього середовищ дійсно дуже вжко підтримувти здоровий стн шкіри і волосся, якщо не піклувтися про них. Првильний догляд з волоссям включє в себе мски для волосся, мсж шкіри голови, періодичні візити в слони крси, регулярні стрижки, вживння великої кількості води і, звичйно, використння нтурльних продуктів по догляду з волоссям. Врто відзнчити, що остнні двпункту є нйбільш вжливими крокми для отримння здорових і блискучого волосся, особливо в холодну пору року, тому ми пропонуємо нйкрщі зсоби по відновленню і лікувння будь-яких типів волосся, які допоможуть повернути їм блискучий і глянсовий вигляд.

Нтурльні мсл для волосся

Ні для кого не секрет, що лікувння волосся нтурльними мслми зстосовувлося фктично з двніх чсів, коли бгто жінок використовувли кокосове мсло, Аргнов мсло,мигдльне мсло і будь-які інші оргнічні мсл для догляду з волоссям. Мсло відмінно живить і зволожує волосся і шкіру голови, підвищуючи ріст волосся і роблячи шкіру здоровою. Мсло творить чудес з будь-яким типом волосся, незлежно від того тонкі вони чи товсті, довгі чи короткі, прямі бо кучеряві, збрвлені бо природні. Вм потрібно всього лише знти, яке мсло вибрти для лікувння і відновлення вшого типу волосся, щоб досягти нйкрщих результтів. Яквикористовувти мсло для волосся? Все дуже просто: вм потрібно ннести мсло для вшого типу волосся н сухе волосся і помсжувти їх протягом декількох хвилин. Потім змити теплою водою і позбутися злишків олії з допомогою шмпуню і кондиціонер для волосся. Для ідельного результту цю процедуру врто повторювти двічі н тиждень. Ви ткож можете спробувти гряче мсло для догляду з волоссям. Для цього необхідно нгріти мсло в мікрохвильовій печі і ннести н волосся ішкіру голови, переконвшись у тому, що мсло не ндто гряче. Потім нкрити голову мокрим рушником і почекти півгодини, потім змити його. У випдку сильно пошкодженого волосся, покрити нмзні мслом волосся поліетиленовою плівкою бо ндіти шпочку для душу і злишите мску н ніч.

Мсл для фрбовного волосся

Олія нсіння грнт є крщим врінтом для відновлення фрбовного і схильних хімічного впливу волосся, тк як воно містить високу дозу грнтовою бо пуніковой (punicic acid) поліненсичені жирні кислоти, як стновить 65-85% його склду. Ця кислот мє сильними протизпльними, протипрзитрними і нтингіогенних влстивостями, вон підвищує плстичність волосся і додє їм здоровий блиск, ткож здтн пригнічувти клітинне зплення шкіри голови. Ви можете змішти його з оливковою олією, щоб отримти ідельну текстуру і зстосувти цю суміш в якості мски для вшого волосся.

Мсл для тонких і лмких волосся

Мсло розмрину робить чудес з тонкими і лмкими волоссям, тк як воно бгте кльцієм, злізом і вітміном В, які рзом підвищують природний блиск вшого волосся, робить їх більш товстими і пружними, ткож зпобігють процес випдіння волосся. Крім того, мсло розмрину відрізняється своїми омолоджують влстивостями.
Як доглядати за волоссям в зимовий час



Мсл для густого волосся

Якщо ви є влсником густої шевелюри, вм для лікувння волосся крще всього вибрти оливков олія, як хрктеризується високим вмістом вітмінів групи А, В, С, Е, Д і К, ткож мононенсичених жирних кислот, тких як стеринов, олеїнов і пльмітинов. Цей унікльний склду оливкової олії діє, як природний кондиціонер для волосся, ткож живить вше волосся, збезпечуючи їх елстичність і зхищючи від випдння.

Мсл для сухого волосся

Щоб пожввити сухі бо пошкоджені сонцем і хімічними речовинми волосся, використовуйте розмринов, лвндов бо сндлове мсло. Всі ці мсл мють яскрво вирженими бктерицидними, нтисептичними і протизпльними влстивостями. Використння будь-якого з них допоможе вм швидко позбутися лупи т посічених кінчиків волосся, зупинити їх випдння, ткож зміцнити і простимулювти ріст волосся. Регулярне зстосувння одного з цих мсел додсть вшому волоссю здоровий блиск і шикрний вигляд.

Мсл для жирного волосся

Не врто думти, що якщо вші волосся від природи жирні, знчить вм не підходять процедури лікувння волосся з допомогою мсел. Жирне волосся виглядють хворими і неохйними, тому ткож потребує особливого догляду. Ви можете сміливо зстосовувти ефірні мсл для лікувння і відновлення жирного волосся. Тк, мсло лимон, чйного дерев бо киприс є прекрсним зсобом в цьому випдку. Ці мсл безцінні у боротьбі з жирним волоссям, тк як вони відновлюють нормльну вироблення шкірного сл і розчиняють ндлишки жиру в волоссі, при цьому, не пересушує їх. Регулярне зстосувння одного з цих мсел допоможе вм, нрешті, вирішити проблему жирного волосся.

Мсл для неслухняних і кучерявого волосся

Мсло вокдо є крщим зсобом для догляду з неслухняними, кучерявими бо жорсткими волоссям. Ннесіть його н чисте вологе волосся і помсжуйте шкіру голови протягом 5 хвилин, почекйте ще 5 хвилин, потім змийте теплою водою. Мсло вокдо мє потужний зволожуючий ефект, живить і зміцнює волосся, обволікючи і розглджуючи кожну волосинку. Тк процедур зробить вше волосся блискучим і слухняним, ткож ндійно зхистить їх від пересихння. Нявність летючої форми ефірного мсл вокдо сприяє кондиціювнню т зхисту кутикули волосся без обвжнення, що полегшує процес уклдння волосся.

Мсл для всіх типів волосся

У рзі, якщо всі члени вшої родини зхочуть скористтися цими чудодійними мслми, ле у всіх різні типи волосся, ви можете використовувти універсльні мсл, які підходять для всіх типів волосся. У дному випдку рекомендується використння мсл рисових висівок бо олії нсіння конопель, які творять див з будь-яким типом волосся. Ці мсл стимулюють ріст волосся, сприяють регенерції шкірного покриву голови, зміцнюють волосся, роблять їх сильними і блискучими. Ткі процедури дуже вжливі для підтримки здоров'я вшого волосся особливо в зимовий чс, коли відчувється нестч вітмінів і волосся швидко тьмяніють, робляться лмкими і інтенсивніше випдють. Позбутися від цих проблем вм допоможуть нші порди з лікувння т відновлення волосся з допомогою ефірних мсел.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як зробити волосся блискучим і шовковистим. Природні засоби для волосся

Як зробити волосся блискучим і шовковистим. Природні засоби для волосся

Нтурльні продукти по догляду з волоссям можн знйти у себе н...
Натуральна косметика з кокосовим маслом

Натуральна косметика з кокосовим маслом

Якщо ви ніколи не пробувли виготовити смостійно продукти...
Як прискорити ріст волосся

Як прискорити ріст волосся

Довге волосся - Це не тільки ключ до грної зовнішності,...
Домашні засоби для боротьби з сухістю шкіри голови

Домашні засоби для боротьби з сухістю шкіри голови

Білі «плстівці» і свербіж є нйбільш помітними ознкми...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...