Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 26-06-2013, 09:49 | Категорія: Діти

Як знайти хорошу гувернантку для дитини
Послуги нянь, помічниць по господрству бо гуверннтокстють все більш популярними. Н сьогоднішній день цими послугми користуються не тільки бгті т знмениті, бгто сімей середнього клсу вибирють цей врінт для більшої зручності, безпеки т економії чсу. Зрештою, якщо вш дитин знходиться в безпеці в домшніх умовх з відповідльним дорослим людиною, ви будете звжди спокійні з нього, і тк проблем, як зстрягти в пробці бо прцювти допізн вже не буде для вс проблемою, що знчно зменшить стрессім'ї. Однк, бтьки повинні вибирти потенційних виховтелів для своїх дітей дуже обережно, ствити їм бгто питнь, ткож перевіряти рекомендції.
Ось речі, які слід врховувти при прийнятті цього вжливого рішення в сім'ї:
1. Виклдіть по пунктх свої вимоги до гуверннтці. Що сме ви хочете від гуверннтки бо няні по догляду з дитиною? Мйте н увзі, що ви ніколи не зможете знйти чудо-жінку босупер-бтьк, ні одн вш няня бо гуверннтк не змінить дитині спрвжніх бтьків. Для почтку нпишіть список вимог до гуверннтці, що з двох колонок: «повинн мти» якості і «хотіли б мти» обов'язки. Людин, як може виконти всі вші вимоги - це гуверннтк з Англії , Яку ви зможете знйти в компнії English Nanny. Висококвліфіковний фхівець візьме н себе основні обов'язки по догляду з дитиною, зйметься з ним репетиторством і, якщо треб, відведе його н футбол бо н тнці. Вш дитин дорослішє і пізнє нвколишній світ, допомогти йому в цьому допоможе грмотний фхівець, який вміє побудувти методику розвитку т нвчння з мксимльно ефективним результтом.
2. Визнчтеся з підходящої вшій родині оплтою послуг гуверннтки. Після того як ви точно склли свій список вимог, визнчитеся, яку суму ви в змозі зплтити з послуги гуверннтки. Злежно від того, нскільки ви релістичні, можливо, доведеться незнчно скоротити свій список вимог. Англійські гуверннтки і няні, які мють величезний досвід по догляду з дитиною т її нвчнню, як првило, смі признчють плту з свої послуги, їх умови можуть бути дуже жорсткими. Ви хочете, щоб вш дитин вчился у крщих? Тоді виховтель з іншої крїни - це те, що вм потрібно, він зможе нвчити вшої дитини прекрсним мнерм, і вже незбром млюк буде вільно спілкувтися н декількох мовх. Але мйте н увзі, що няня з Англії може зждти погодинну плту в розмірі 10 -15 $.
3. Попросіть свою сім'ю, друзів і знйомих поділитися досвідом в пошуку гуверннтки. Нйкрщий спосіб знйти для дитини виховтеля своєї мрії - це зпитти нвколо, почитти в Інтернеті т дізнтися, у кого є крщий досвід бо як вони знйшли свою няню. Якщо ви знєте когось, хто мв щстя користувтися послугми гуверннтки, попросіть, щоб вм розповіли про всі плюси і мінуси, щоб знти нпевно, що подібн ситуція могл б мти місце і у вшій сім'ї. А з іншого боку, зпитєте і про погний досвіді, і робіть все можливе, щоб уникнути подібних інцидентів.
4. Ретельно вивчіть обрну кндидтуру. Не існує ткого поняття, як бути зндто обережними при виборі потенційного виховтеля по догляду з дитиною. Зрештою, це незнйомець, якому ви довіряєте своїх дітей. Це стршн думк в деякому сенсі, ле якщо вм вдсться нлгодити дружні відносини з гуверннткою вшої дитини, це збезпечить безпечні т сприятливі умови для млюк і більше гнучкості для бтьків. Зрештою, тут чсто спрцьовує вш інстинкт (інтуїція), який приведе вс првильному вибору, що дозволить знйти не тільки квліфіковного виховтеля, й відповідну людину для своєї сім'ї.
5. Не очікуйте від гуверннтки неможливого. Незвжючи н те, що бгто фільмів і популярні реліті-шоу звеличують професії няньки й гуверннтки, покзуючи преобрження неблгополучних сімей т дітей з жхливих в добре себе провідних і люблячих, пм'ятйте - вше життя не кіно. Якщо ви не можете впортися з трьом дітьми, їх шкільним грфіком т зняттями після школи, встигнути попрти, приготувти і упорядкувти будинок, то не чекйте того ж від няні. Тк, ви плтите їм, ле першим пріоритетом для вс звжди повинні бути діти. Зробіть свої очікувння релістичними, щоб уникнути вічного розчрувння і рутини.
6. Не відчувйте себе винними і не збувйте про роботу. Вин відсутності під чс роботи є емоцією, яку прцюючим бтькм просто потрібно подолти. Якщо ви дозволяєте цієї емоції оселитися у вшій душі, то, швидше з все, ви будете передвти ці стрждння і вшим дітям і гуверннтці ткож. Тоді, всі будуть нещсні. Дотримуйтеся точки зору, що гуверннтк зможе змінити бтьків під чс вшої відсутності, що вші діти в грних рукх.
7. Будьте обережні з дитячими сдми. Нвіть якщо ви віддєте перевгу віддти дитину в дитячий сд, в ігрову групу бо розподілити обов'язки няні між сусідми і членми сім'ї, ви повинні бути мксимльно обережні. Рівень безпеки т комфорту вшої дитини, що знходиться поруч з дилетнтом у питннях по догляду з дітьми нбгто нижче, ніж з професійним виховтелем. Діти потребують постійного контроль, будь то підліток, нйближчий сусід бо друг. Звжди крще зздлегідь подбти про нлежне стилі виховння і контролю з своєю дитиною, перш ніж відбудеться щось погне бо ви будете нездоволені ситуцією.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Похід до магазину з дитиною без істерик? Це можливо!

Похід до магазину з дитиною без істерик? Це можливо!

Дитин зкочує істерику в супермркеті? Вимгє купити ту чи...
Як сприяти дитячої самостійності?

Як сприяти дитячої самостійності?

Дуже чсто діти хочуть робити все смостійно. Але длеко не...
8 міфів про сімейне життя

8 міфів про сімейне життя

Коли молоді люди створюють сім'ю, їх відносини починють...
Що робити якщо дитина краде гроші?

Що робити якщо дитина краде гроші?

Будь-який бтько хоч рз у житті стикється, коли його дитин...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...