Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Особливості національної кухні
Опубліковано : 28-03-2015, 11:17 | Категорія: Здоров'я
Якщо ви відправляєтеся в подорож, то вам слід враховувати особливості місцевої кухні. Національні страви можуть бути солоними, занадто жирними. А це може відобразитися на вашому здоров'ї. Розповімо вам про кухнях світу.

Турецька кухня рясніє м'ясними стравами. Перевагу віддають баранині та яловичині. Супи тут їдять і на сніданок, і на вечерю. Найчастіше це густі пюреобразниє супи. Рекомендуємо спробувати холодний суп джаджик. Він нагадує російську окрошку. У його складі простокваша, зелень, свіжі огірки. Турецькі солодощі також не залишать вас байдужим. Це і халва, і щербет, і рахат-лукум. Якщо ви боїтеся поправитися, то не зловживайте м'ясними стравами, салатами, заправлені майонезом.
Чеська кухня дуже ситна. Національною стравою вважається короп і форель. На столі практично завжди присутні ковбаси і сосиски. Велика кількість жирної їжі, пива робить її досить шкідливою для організму.
Італійська кухня знаменита пастою, морепродуктами, великою кількістю сирів, фруктів і овочів. Підвищений вміст йоду в морепродуктах стимулює обмін речовин. Це одна з найбільш корисних кухонь.
Тайська кухня рясніє рисом, морепродуктами, овочами та фруктами. Але при цьому слід враховувати, що тайська кухня дуже гостра через велику кількість спецій. Тому якщо у вас є проблеми шлунком, то варто заздалегідь попереджати офіціантів, щоб в страви не додавали спецій. Кишкові інфекції можна підхопити, якщо покуштувати блюдо з ларька. Найчастіше в пересувних кіосках продають личинки комах, змій.
Будьте акуратні, пробуючи страви інших країн!

Турецька кухня рясніє м'ясними стравами. Перевагу віддають баранині та яловичині. Супи тут їдять і на сніданок, і на вечерю. Найчастіше це густі пюреобразниє супи. Рекомендуємо спробувати холодний суп джаджик. Він нагадує російську окрошку. У його складі простокваша, зелень, свіжі огірки. Турецькі солодощі також не залишать вас байдужим. Це і халва, і щербет, і рахат-лукум. Якщо ви боїтеся поправитися, то не зловживайте м'ясними стравами, салатами, заправлені майонезом.
Чеська кухня дуже ситна. Національною стравою вважається короп і форель. На столі практично завжди присутні ковбаси і сосиски. Велика кількість жирної їжі, пива робить її досить шкідливою для організму.
Італійська кухня знаменита пастою, морепродуктами, великою кількістю сирів, фруктів і овочів. Підвищений вміст йоду в морепродуктах стимулює обмін речовин. Це одна з найбільш корисних кухонь.
Тайська кухня рясніє рисом, морепродуктами, овочами та фруктами. Але при цьому слід враховувати, що тайська кухня дуже гостра через велику кількість спецій. Тому якщо у вас є проблеми шлунком, то варто заздалегідь попереджати офіціантів, щоб в страви не додавали спецій. Кишкові інфекції можна підхопити, якщо покуштувати блюдо з ларька. Найчастіше в пересувних кіосках продають личинки комах, змій.
Будьте акуратні, пробуючи страви інших країн!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.