Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Під келих червоного вина - свинячі реберця під соусом
Опубліковано : 3-06-2013, 23:20 | Категорія: Хобі
- В кінці-кінців, чому б нм не випити? - Роздртовно зпитв брон Пмп, схопив Румт з рукв і кинувся до стійки Чсто сме тк починється приємний вечір у компнії двніх і вірних друзів. Прикзк: "Зкуск грдус крде" - це не зовсім првильний принцип, тому мистецтво зробити з їжі пікнтну зкуску одним підняттям келихів ввжється нйбільш сучсним і доцільним поняттям. При виборі їжі бгто хто вступє з обрзом і подобою ншого клсичного епігрф, тому вибирють щось дивно смчне і пікнтне для чоловік з м'ясних продуктів. У ншому випдку - з ребр. Зчекйте, не поспішйте використовувти свого блговірного бо крщого друг в якості донор і виймти у нього ребро. Нйкрще в ролі подібного дійств виступють свинячі реберця. Взяті в кількості 500 грм свинячі ребр зпрвляються меленим перцем чилі, обсмжуються н сковороді і склдються в будь-яку вогнетривкий посуд. Після цього потрібно відствити н чс ребр і приготувти соус. В окремому сотейнику н невеликій кількості оливкової олії підсмжуємо 4 зубчики чснику і пру стручків перцю чилі. Додємо туди ж 100 мл пельсинового соку, можн свіжовичвленого, ле і консервовний теж підійде. Після цього вливємо 40 мл соєвого соусу (будь-якого), столову ложку кетчупу, 80 мл гостро-солодкого соусу чилі бо брзильського і додємо 200 мл кок-коли. Доводимо до кипіння, кидємо туди гілочку чебрецю, кропу бо кінзи, чсточку лйм і трохи свіжого бо мриновного імбиру (15 грм). Кип'ятимо ще 10 хвилин і вливємо цю пекельну суміш у посуд з ребрми. Після цього слід фольгою нкрити реберця і поствити в нгріту до 220 грдусів духовку. Хоч і побутує думк, що грдус знижувти не можн, ле це не той випдок і через 5 хвилин знижуємо нгрів духовки до 170-180 грдусів. І збувємо про ребрх н 2 години. Через пру годин реберця потрібно вийняти і злишити н деку відкритими в виключеною, ле все ще грячою, духовці. Що злишився після ребер соус зливємо в посуд, проціджуємо, ствимо н вогонь і випровуємо н третину. Цей процес зйме трохи більше 10 хвилин. Після цього кидємо в сотейник 50 грм вершкового мсл і швидко прибирємо посуд з вогню. Додємо туди дрібно порізний чсник і кінзу. Помішувти до тих пір, поки мсло повністю не розчиниться в соусі. Сервіруємо стіл: в трілку виймємо реберця з духовки, поливємо м'ясо соусом, нливємо в келихи ромтне червоне вино! Приємного петиту і живіть щсливо!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.