Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Ожиновий пиріг з безе
Опубліковано : 14-08-2013, 10:43 | Категорія: Хобі
Ожиновий пиріг з безе - це один з різновидів внільного ягідного пирог. У ткий пиріг в якості нчинки підійдуть будь сезонні ягоди бо фрукти, нприклд млин, полуниця, вишня, смородин, брикос, яблуко і т.д. Це дуже смчний, легкий і крсивий десерт, який люблять усі - і дорослі, і діти. Готується ягідний пиріг з безе н основі пісочного тіст, з рхунок соковитою нчинки він добре просочується і виходить просто дивовижним н смк. Процес приготувння дуже простий і зймє в середньому близько 1 години. У ншому рецепті ми будемо використовувти в якості нчинки ожину, тому що ожиновий пиріг мє свій - неповторний, можн нвіть скзти особливий смк. Рецепт приготувння ожинового пирог з безе:
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Вершкове мсло бо мргрин - 1 пчк (200г)
- Сметн - 2-3 столові ложки
- Ожин - 1 літр (5 склянок)
- Внілін - 1 пкетик
- Питн сод - 1 чйн ложк
- Оцет столовий - 1 столов ложк.
ПРИГОТУВАННЯ:
Для почтку включємо духовку, нехй вон нгрівється. Нм зндобитися темпертур близько 180 грдусів.
Змішуємо тісто. Для цього висипти борошно в об'ємну ємність, типу миски і нрізти шмточкми вершкове мсло (бо мргрин). Грненько перетерти борошно з мргрином.
Беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Жовтки підуть в тісто, білки нм зндобляться для безе.
Розтирємо жовтки з 1 склянкою цукру і додємо сметну. Отримну суміш виклдємо в борошно, перетерту з мслом.
Питну соду погсити оцтом і додти в тісто.
Не збувємо ткож про внілін, його теж додємо в тісто.
Вимісити тісто, воно повинно вийти м'яким і злегк ліпковтим.
Виклдємо тісто в підготовлену форму, яку попередньо треб змстити мслом, формуючи рівномірно по всій площині, роблячи невеликий бортик.
Н тісто висипємо ожину і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Тепер дійшл спрв до безе. Для цього білки збивємо з 1 склянкою цукру, додючи його мленькими порціями, до утворення густої піни.
Отримну мсу виливємо поверх ожини і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Відпрвляємо нш пиріг в духовку н 40 хвилин.
Через 40 хвилин можн відкрити духовку і проткнути пиріг дерев'яною пличкою, якщо тісто не липне - пиріг готовий.
Спробуйте цей дивовижний десерт, і його унікльний смк перевершить всі вші очікувння. Приємного петиту!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Вершкове мсло бо мргрин - 1 пчк (200г)
- Сметн - 2-3 столові ложки
- Ожин - 1 літр (5 склянок)
- Внілін - 1 пкетик
- Питн сод - 1 чйн ложк
- Оцет столовий - 1 столов ложк.
ПРИГОТУВАННЯ:
Для почтку включємо духовку, нехй вон нгрівється. Нм зндобитися темпертур близько 180 грдусів.
Змішуємо тісто. Для цього висипти борошно в об'ємну ємність, типу миски і нрізти шмточкми вершкове мсло (бо мргрин). Грненько перетерти борошно з мргрином.
Беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Жовтки підуть в тісто, білки нм зндобляться для безе.
Розтирємо жовтки з 1 склянкою цукру і додємо сметну. Отримну суміш виклдємо в борошно, перетерту з мслом.
Питну соду погсити оцтом і додти в тісто.
Не збувємо ткож про внілін, його теж додємо в тісто.
Вимісити тісто, воно повинно вийти м'яким і злегк ліпковтим.
Виклдємо тісто в підготовлену форму, яку попередньо треб змстити мслом, формуючи рівномірно по всій площині, роблячи невеликий бортик.
Н тісто висипємо ожину і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Тепер дійшл спрв до безе. Для цього білки збивємо з 1 склянкою цукру, додючи його мленькими порціями, до утворення густої піни.
Отримну мсу виливємо поверх ожини і рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Відпрвляємо нш пиріг в духовку н 40 хвилин.
Через 40 хвилин можн відкрити духовку і проткнути пиріг дерев'яною пличкою, якщо тісто не липне - пиріг готовий.
Спробуйте цей дивовижний десерт, і його унікльний смк перевершить всі вші очікувння. Приємного петиту!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.