Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Рецепт італійської піци в російських традиціях
Опубліковано : 28-02-2015, 19:26 | Категорія: Хобі
Мабуть, важко знайти піцу, смачніше справжньої італійської, тим більше що доставка Челентано працює як годинник. Але ж ми російські люди! Тоненькою піци нам, часом, недостатньо, щоб нагодувати велику компанію. Тут на допомогу приходить один з рецептів піци, зробленої з італійським акцентом, але у відповідність з традиціями справжнього російського застілля.
Почнемо готування з тіста. Справжнє тісто для піци складається всього з шести інгредієнтів: вода, борошно, сіль, дріжджі, будь-яке рослинне масло. Якщо ви використовуєте хлібопічку для приготування тіста, то досить покласти всі інгредієнти в чашу, крім борошна. Борошно ми додаємо поступово в процесі перемішування, щоб добитися ідеальної консистенції, яка повинна бути трохи тугіше консистенції пиріжкового тесту. Отже, для основи нам знадобиться: води -200 гр., Оливкового (соняшникової) масла- 100 мл, швидкодіючих дріжджів - 3-5 гр., Трохи солі і цукру. У разі замішування тіста вручну, в теплу воду кидаємо цукор і дріжджі, відставляємо. Після цього вводимо сіль, масло, наприкінці підсипаємо в тісто муку. Готове тісто (при ручному замісі) залишаємо «відпочити» протягом півгодини. Тісто в хлібопічці буде готове після закінчення часу програми.
В очікуванні готовності тіста, приготуємо начинку. Тут варіантів безліч. Приготуємо, мабуть, самий екзотичний - з копченою куркою і ананасами. В підготовчому етапі нам буде необхідно: копчений курячий окорочок- 2 шт., Ананаси в баночках- половина склянки, кукурудза консервована - на ваш смак, гриби з цибулею, обсмажені на сковородке- на ваш смак, сир російський (бажано сулугуні або моцарелла) - 05 кг. На розкачане тісто наносимо шар кетчупу, потім викладаємо шари як в рецепті, окрім сиру. Після печериць настає найголовніший момент-заливання піци «бовтанку». Для неї нам знадобляться: сметана будь-якої жирності - половина склянки, соус «Провансаль» (він же майонез) - 7-10 ч.л., солимо на свій смак, спеції для піци або орегано (тут справа смаку, як кажуть), рослинна масло - кілька ложок, томати у власному соку (пробиваємо блендером, знявши шкірку) - 3-4 шт. і трохи соку з банки, часнику - 3 зубки, вершки 10-15% жирності - до злегка рідкуватий консистенції. Збиваємо всі інгредієнти і відставляємо в сторону, щоб сухі травички розм'якли і віддали аромат нашої «бовтанці». До речі, цієї ж сумішшю можна полити і підстава піци. На завершення щедро сипем на поверхню сир. Готуємо в духовій шафі, розігрітому до 190 гр., Від 15 до 20 хв.
Не встигнете ви поставити піцу в духовку, як ваш шедевр збере всіх домочадців на кухні приголомшливими ароматами. Такий рецепт також може стати незамінною паличкою- виручалочкою на романтичному вечорі, причому такий піцою можна знайти шлях як до чоловічого, так і до жіночого серця.
Почнемо готування з тіста. Справжнє тісто для піци складається всього з шести інгредієнтів: вода, борошно, сіль, дріжджі, будь-яке рослинне масло. Якщо ви використовуєте хлібопічку для приготування тіста, то досить покласти всі інгредієнти в чашу, крім борошна. Борошно ми додаємо поступово в процесі перемішування, щоб добитися ідеальної консистенції, яка повинна бути трохи тугіше консистенції пиріжкового тесту. Отже, для основи нам знадобиться: води -200 гр., Оливкового (соняшникової) масла- 100 мл, швидкодіючих дріжджів - 3-5 гр., Трохи солі і цукру. У разі замішування тіста вручну, в теплу воду кидаємо цукор і дріжджі, відставляємо. Після цього вводимо сіль, масло, наприкінці підсипаємо в тісто муку. Готове тісто (при ручному замісі) залишаємо «відпочити» протягом півгодини. Тісто в хлібопічці буде готове після закінчення часу програми.
В очікуванні готовності тіста, приготуємо начинку. Тут варіантів безліч. Приготуємо, мабуть, самий екзотичний - з копченою куркою і ананасами. В підготовчому етапі нам буде необхідно: копчений курячий окорочок- 2 шт., Ананаси в баночках- половина склянки, кукурудза консервована - на ваш смак, гриби з цибулею, обсмажені на сковородке- на ваш смак, сир російський (бажано сулугуні або моцарелла) - 05 кг. На розкачане тісто наносимо шар кетчупу, потім викладаємо шари як в рецепті, окрім сиру. Після печериць настає найголовніший момент-заливання піци «бовтанку». Для неї нам знадобляться: сметана будь-якої жирності - половина склянки, соус «Провансаль» (він же майонез) - 7-10 ч.л., солимо на свій смак, спеції для піци або орегано (тут справа смаку, як кажуть), рослинна масло - кілька ложок, томати у власному соку (пробиваємо блендером, знявши шкірку) - 3-4 шт. і трохи соку з банки, часнику - 3 зубки, вершки 10-15% жирності - до злегка рідкуватий консистенції. Збиваємо всі інгредієнти і відставляємо в сторону, щоб сухі травички розм'якли і віддали аромат нашої «бовтанці». До речі, цієї ж сумішшю можна полити і підстава піци. На завершення щедро сипем на поверхню сир. Готуємо в духовій шафі, розігрітому до 190 гр., Від 15 до 20 хв.
Не встигнете ви поставити піцу в духовку, як ваш шедевр збере всіх домочадців на кухні приголомшливими ароматами. Такий рецепт також може стати незамінною паличкою- виручалочкою на романтичному вечорі, причому такий піцою можна знайти шлях як до чоловічого, так і до жіночого серця.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.