Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 14-06-2015, 17:27 | Категорія: Хобі

Тим, хто любить самі незвичайні страви, в тому числі і, м'ясні, рекомендується приготувати м'ясо в шоколадному соусі. Звичайно, щодня таке блюдо готувати не вийде, зате на вихідних можна запросити в гості друзів і здивувати їх таким незвичайним блюдом.
М'ясо, тушковане в шоколаді


М'ясо, яке було приготовлено в шоколадному соусі, набуває незвичайний, можна навіть сказати, вельми своєрідний смак. Більшість людей, які вперше чути про це блюдо, можливо, скажуть про те, що шоколад є поганим доповненням до м'яса, так як додасть йому солодощі. Насправді, солодким м'ясо, приготоване в шоколадному соусі, абсолютно не стає, зате воно набуває ароматний, абсолютно неповторний присмак шоколаду.
Для приготування м'яса в шоколаді знадобляться наступні компоненти:
- Бульйон м'ясний концентрований (чотири склянки);

- Какао порошок (дві ст. Ложки);

- Червоне сухе вино (половина склянки);

- Золотистий родзинки (половина склянки);

- Консервовані томати (360 г);

- Гіркий шоколад (половина плитки);

- Порошок чілі (одна ст. Ложка);

- Лист лавровий (дві шт.);

- Орегано сушений (05 ч. Ложки);

- Кориця мелена (одна ч. Ложка);

- Кмин (одна ч. Ложка);

- Борошно пшеничне (14 склянки);

- Стейк яловичий (32 кг);

- Олія оливкова холодного віджиму (три ст. Ложки);

- Часнику зубці очищені (п'ять штук);

- Оцет столовий (одна ч. Ложка);

- Стебла селери (дві штуки);

- Бульби картопляні (чотири штуки);

- Цибуля ріпчаста великий (одна штука);

- Морквина (три штуки).
Трохи підігріти один стакан міцного м'ясного бульйону, насипати в нього какао порошок, добре розмішати його, а потім відкласти в сторону.
Решта три склянки цього ж бульйону змішати у великій мисці з чилі, консервованими помідорами, вином і оцтом, лавровим листом, родзинками, спеціями, потім цю суміш прогріти на дуже слабкому вогні. Влити в цю суміш шоколадний бульйон, додати половинку шоколаду, перемішати, потримати на вогні до тих пір, поки шоколад не розчиниться повністю, знову відставити убік. Маслом скропити очищені овочі (часник, селера, картопля і цибуля), обсмажити всі ці компоненти на сильному вогні в сковороді. На вісім рівних частин нарізати яловичий стейк, натерти його сумішшю з перцю і солі. Поставити на середній вогонь чавунну сковороду, нагріти на ній дві ст. ложки оливкової олії, як тільки воно придбає коричневий колір, обсмажити не німий з обох сторін шматки стейка по дві хвилини.
Обсмажене м'ясо перекласти до овочів, залити все шоколадно-пряним бульйоном, накрити посуд кришкою, до готовності тушкувати на дуже повільному вогні. В окрему миску перелити бульйон, як тільки м'ясо приготується повністю, потім процідити його. Висипати в проціджений бульйон борошно, перемішати до розчинення грудочок, приготовленою сумішшю ще раз залити м'ясо, накрити посуд кришкою, включити вогонь сильніше, готувати м'ясо в шоколадному соусі ще хвилин п'ятнадцять.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Реберця свинячі з ананасом

Реберця свинячі з ананасом

Реберця свинячі з ананасом. Вимагаються продукти: • реберця...
Рецепт італійської піци в російських традиціях

Рецепт італійської піци в російських традиціях

Мабуть, важко знайти піцу, смачніше справжньої італійської,...
Як приготувати млинцеві мішечки з м'ясом і печінкою? Рецепт.

Як приготувати млинцеві мішечки з м'ясом і печінкою? Рецепт.

Млинці з нчинкою - Дуже смчне і ситне блюдо, ле виглядє...
Паста «Капрезе» з помідорами

Паста «Капрезе» з помідорами

Слт «Кпрезе» - Неймовірно смчн стрв, до того ж, просте в...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...