Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Паста «Капрезе» з помідорами
Опубліковано : 27-03-2013, 21:51 | Категорія: Хобі
Слт «Кпрезе» - Неймовірно смчн стрв, до того ж, просте в приготувнні. Нсичений ромт помідорів, зпікють з чсником і бльзмічним оцтом, по-спрвжньому п'янить. Якщо ви дотримуєтеся вегнскої і безглютенової дієти, то можете нсолодитися цим неперевершеним смком, приготуввши дивну псту, як обов'язково стне вшим улюбленим блюдом. Інгредієнти (Для 4 порцій): упковк безглютенових мкронів, зпечені помідори і соус «вінегрет» (рецепти нведені нижче), 2 столові ложки подрібненого листя бзилік, велик жменя шпинту.
Приготувння:
Підготуйте помідори і соус «вінегрет», як описно нижче. Коли ви приготуєте соус, помідори будуть мйже готові, відвріть мкрони. Поклдіть подрібнене листя бзилік в соус, добре перемішйте, додйте шпинт і знову перемішйте, щоб він був повністю покритий зпрвкою. Відвривши мкрони, злийте воду і негйно перемістити їх в миску з зпрвкою і шпинтом. Це дозволить зблнсувти темпертуру - тепло від мкронів передсться шпинту. Добре перемішйте псту і додйте помідори (будьте обережні, щоб не пролити смчні соки, які виділилися під чс зпікння в томтних «чшечкх»). Перемішйте псту і відрзу ж подвйте н стіл. Для приготувння зпечених помідорів вм зндобляться: 18-20 помідорів сорту «Сдов перлин» бо «Кмпрі», 3 подрібнених зубчики чснику, чверть чйної ложки чорного перцю, половин чйної ложки крупнозернистою солі, щіпк цукру, по 2 столові ложки оливкової олії і бльзмічного оцту . Встновіть решітку в центрі духовки, розігрійте до 120 ° C. Розріжте помідори нвпіл і ложкою видліть нсіння. Поклдіть помідори розрізом догори н деко, зстелене пергментним ппером. Посипте помідорні «чшечки» подрібненим чсником, сіллю, перцем і цукром. Потім збризніть їх бльзмічним оцтом і оливковою олією. Зпікйте помідори 2:00. Для приготувння соусу «вінегрет» візьміть по чйній ложці бльзмічного оцту і меленого чорного перцю, половину чйної ложки солі, чйну ложку безглютенових хрчових дріжджів, чверть склянки високоякісного оливкового мсл. З'єднйте перші 4 інгредієнт в мисці і добре збийте вінчиком. Повільно вливйте мсло, постійно перемішуючи зпрвку віночком. Співвідношення оцту до мсл у цій зпрвці може здтися незнчним, ле зпечені помідори і тк нповнені петитною сумішшю чснику і бльзмічного оцту, додє блюду божественний смк.
Приготувння:
Підготуйте помідори і соус «вінегрет», як описно нижче. Коли ви приготуєте соус, помідори будуть мйже готові, відвріть мкрони. Поклдіть подрібнене листя бзилік в соус, добре перемішйте, додйте шпинт і знову перемішйте, щоб він був повністю покритий зпрвкою. Відвривши мкрони, злийте воду і негйно перемістити їх в миску з зпрвкою і шпинтом. Це дозволить зблнсувти темпертуру - тепло від мкронів передсться шпинту. Добре перемішйте псту і додйте помідори (будьте обережні, щоб не пролити смчні соки, які виділилися під чс зпікння в томтних «чшечкх»). Перемішйте псту і відрзу ж подвйте н стіл. Для приготувння зпечених помідорів вм зндобляться: 18-20 помідорів сорту «Сдов перлин» бо «Кмпрі», 3 подрібнених зубчики чснику, чверть чйної ложки чорного перцю, половин чйної ложки крупнозернистою солі, щіпк цукру, по 2 столові ложки оливкової олії і бльзмічного оцту . Встновіть решітку в центрі духовки, розігрійте до 120 ° C. Розріжте помідори нвпіл і ложкою видліть нсіння. Поклдіть помідори розрізом догори н деко, зстелене пергментним ппером. Посипте помідорні «чшечки» подрібненим чсником, сіллю, перцем і цукром. Потім збризніть їх бльзмічним оцтом і оливковою олією. Зпікйте помідори 2:00. Для приготувння соусу «вінегрет» візьміть по чйній ложці бльзмічного оцту і меленого чорного перцю, половину чйної ложки солі, чйну ложку безглютенових хрчових дріжджів, чверть склянки високоякісного оливкового мсл. З'єднйте перші 4 інгредієнт в мисці і добре збийте вінчиком. Повільно вливйте мсло, постійно перемішуючи зпрвку віночком. Співвідношення оцту до мсл у цій зпрвці може здтися незнчним, ле зпечені помідори і тк нповнені петитною сумішшю чснику і бльзмічного оцту, додє блюду божественний смк.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.