Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як приготувати український борщ? Рецепт.
Опубліковано : 11-04-2013, 18:12 | Категорія: Хобі
З двніх чсів борщ ввжється трдиційною стрвою укрїнців. Його рецепт досить простий, проте, щоб він вийшов дуже смчним, потрібно знти деякі особливості і секрети приготувння. Інгредієнти дуже прості і обов'язково знйдуться в холодильнику спрвжньої господині. Для приготувння борщу Вм зндобиться:
- М'ясо;
- 4-5 кртоплин;
- 1 моркв;
- 1 цибулин;
- 1 буряк;
- 1 кпуст;
- Томтний сік;
- Зелень;
- Сіль, перець (з смком).
Для почтку потрібно приготувти нвристий бульйон. Від нвру з м'яс злежтиме смк і ромт борщу. Ви можете взяти свинину, яловичини. Підійде і куряче м'ясо. Вибір повністю злежить від Вших смкових перевг. Бжно врити м'ясо рзом з кісточкою. Бульйон повинен готувтися не менше години. З цей чс можн підготувти і нрізти всі інші компоненти. Отже, невеликими кубикми нріжте кртоплю. Після цього, очистіть і дрібно нріжте цибулю. Нтріть н дрібну тертку моркву і буряк. Добре розігрійте сковороду. Обсмжте н олії цибулю до золотистого кольору, потім по черзі додйте до нього моркву і буряк. Це буде зпрвк для борщу. Після цього влийте в сковорідку дві склянки томтного соку. Нехй він зкипить. Після цього гз можн вимикти. Коли буде готовий бульйон, можете кидти туди кртоплю, потім і зпрвку. Не збудьте посолити і поперчити з смком. Потім нріжте тоненько кпусту. Після того, як Ви додсте її в борщ, вріть н протязі 10 хвилин. Для тих, хто любить, щоб кпуст повністю проврился і зовсім не хрустіли, можн готувти борщ трошки довше. Нприкінці Ви можете з бжнням додти кріп бо петрушку з хвилину до того, як плнуєте вимикти гз. Якщо нету свіжої зелені, використовуйте зморожену. Борщ обов'язково повинен нстоятися. Бгтьом здється, що нступного дня він стє ще смчніше, тому звривши його, злиште н пру годин. Приємного петиту!
- М'ясо;
- 4-5 кртоплин;
- 1 моркв;
- 1 цибулин;
- 1 буряк;
- 1 кпуст;
- Томтний сік;
- Зелень;
- Сіль, перець (з смком).
Для почтку потрібно приготувти нвристий бульйон. Від нвру з м'яс злежтиме смк і ромт борщу. Ви можете взяти свинину, яловичини. Підійде і куряче м'ясо. Вибір повністю злежить від Вших смкових перевг. Бжно врити м'ясо рзом з кісточкою. Бульйон повинен готувтися не менше години. З цей чс можн підготувти і нрізти всі інші компоненти. Отже, невеликими кубикми нріжте кртоплю. Після цього, очистіть і дрібно нріжте цибулю. Нтріть н дрібну тертку моркву і буряк. Добре розігрійте сковороду. Обсмжте н олії цибулю до золотистого кольору, потім по черзі додйте до нього моркву і буряк. Це буде зпрвк для борщу. Після цього влийте в сковорідку дві склянки томтного соку. Нехй він зкипить. Після цього гз можн вимикти. Коли буде готовий бульйон, можете кидти туди кртоплю, потім і зпрвку. Не збудьте посолити і поперчити з смком. Потім нріжте тоненько кпусту. Після того, як Ви додсте її в борщ, вріть н протязі 10 хвилин. Для тих, хто любить, щоб кпуст повністю проврился і зовсім не хрустіли, можн готувти борщ трошки довше. Нприкінці Ви можете з бжнням додти кріп бо петрушку з хвилину до того, як плнуєте вимикти гз. Якщо нету свіжої зелені, використовуйте зморожену. Борщ обов'язково повинен нстоятися. Бгтьом здється, що нступного дня він стє ще смчніше, тому звривши його, злиште н пру годин. Приємного петиту!
(голосів:8)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.