Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Борани - грузинський варіант приготування
Опубліковано : 15-02-2013, 20:59 | Категорія: Дім
Домшня птиця в грузинській кухні - один з нйпопулярніших продуктів для створення ситних повсякденних бо святкових стрв. Гострі припрви, бгто свіжих трв, курк і квсоля - основні інгредієнти стрви борни. У грузинському врінті (борни ще люблять у Вірменії) м'ясо н остнньому етпі гсіння зливють густим домшнім мцоні (щось типу ншої ряжнки чи кисляку). Результт пропонуємо оцінити вм смим, неодмінно приготуйте це чстувння, зсновне н стровинній грузинській рецептурі. Для 4-х порцій борни зндобиться: курк, в іделі домшня (900-1000 г), квсоля молод в стручкх (500 г мороженої бо свіжої), великі головки цибулі-шлот (2-3 шт), кінз і петрушк (по пучку ), спеції, мсло вершкове (140 г), мцоні (1 стк.), припрв уцхо-сунелі (трохи з бжнням). Спосіб приготувння
Курячу тушку, якщо потрібно, обробити, вимити й обсушити. Порубти шмточкми - невеликими, як н плов.
Вершкове мсло виклсти в кзн бо глибоку сковороду. Добре прогріти і, виклвши курку, обсмжити остнню до готовності (це хвилин 20 н середньому вогні). Перемістити м'ясо у вогнетривку і з товстими стінкми форму.
Вжливо, щоб всі продукти обсмжувлися сме н вершковому мслі, ніякого пісного! Це нспрвді помітно впливє н остточний смк. Отже, в тому ж кзні, знову ж н вершковому мслі спсерувти, точніше - прогріти до прозорості нрізний лук. Прибрти н трілку. Н черзі стручки квсолі (їх обсмжити злегк, 3-4 хвилинки).
Змішти зелену квсолю з цибулею і перекинути обидв компоненти до курки. Потім додти припрви в мцоні, збити і злити нпоєм м'ясо з овочми.
Духовку включити н темпертурі 200 грдусів. Коли нгріється, помістити форму з борни і потримти 10 хвилин. В готову стрву додти побільше нрубною дрібно зелені. З кінзою особливо ромтно і смчно! Можн пригощтися.
Курячу тушку, якщо потрібно, обробити, вимити й обсушити. Порубти шмточкми - невеликими, як н плов.
Вершкове мсло виклсти в кзн бо глибоку сковороду. Добре прогріти і, виклвши курку, обсмжити остнню до готовності (це хвилин 20 н середньому вогні). Перемістити м'ясо у вогнетривку і з товстими стінкми форму.
Вжливо, щоб всі продукти обсмжувлися сме н вершковому мслі, ніякого пісного! Це нспрвді помітно впливє н остточний смк. Отже, в тому ж кзні, знову ж н вершковому мслі спсерувти, точніше - прогріти до прозорості нрізний лук. Прибрти н трілку. Н черзі стручки квсолі (їх обсмжити злегк, 3-4 хвилинки).
Змішти зелену квсолю з цибулею і перекинути обидв компоненти до курки. Потім додти припрви в мцоні, збити і злити нпоєм м'ясо з овочми.
Духовку включити н темпертурі 200 грдусів. Коли нгріється, помістити форму з борни і потримти 10 хвилин. В готову стрву додти побільше нрубною дрібно зелені. З кінзою особливо ромтно і смчно! Можн пригощтися.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.