Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Баклажани і картоплю, запечені під соусом
Пропоную приготувти просте і яскрве блюдо з овочів. Звдяки нсиченій припрві і молочно-вершковим соусом, зпечені кртопля і бклжни нбувють незвичйний смк. Стрв готується протягом години, подється в грячому бо холодному вигляді.
Інгредієнти н 2 персони:
- Бклжни - один великий.
- Кртопля - 4-3 бульби середніх розмірів.
- Цибуля червон (можн білий) ріпчст - велик цибулин.
- Припрв для кртоплі Kotanyi (можлив змін) - Ѕ ложки.
- Суміш вершки + молоко жирність більше 2.5% - 250 мл.
- Свіжі трвички - кріп, бзилік, петрушк.
Приготувння:
Очищений свіжий кртопля і цибуля, нрізти кружльцями і півкільцями середньої товщини.
У бклжн зрізти ніжку, нрізти кружльцями, посолити крупною сіллю (в міру), злити холодною водою. Злишити н півгодини, вийняти з розчину, щоб видлити зйву сіль - особливо ретельно промити холодною водою.
Форму для зпікння змстити оливковою бо вершковим мслом.
У форму розклсти /поствити вертикльно бклжн, цибуля, кртопля, цибуля, бклжн і тк длі.
У суміші молок і вершків розвести припрву для кртоплі і щедро полити овочі у формі.
Зпікти в теплій духовці протягом 36-45 хвилин, бжний темпертурний режим - 200-220С.
Зпечені бклжни і кртоплю посипти свіжою зеленню. Ткі овочі можн приготувти до обіду /вечері як окрему стрву і подти до столу зі свіжими помідорми /болгрським перцем, ткож у вигляді грніру до відврного м'яс бо курки.
* Чс приготувння стрви (зпікння в духовці) злежить від м'якості овочів, бжння злишити бклжни і кртоплю у вершковому соусі бо випрувти всю рідину. Приємного Вм петиту!
Інгредієнти н 2 персони:
- Бклжни - один великий.
- Кртопля - 4-3 бульби середніх розмірів.
- Цибуля червон (можн білий) ріпчст - велик цибулин.
- Припрв для кртоплі Kotanyi (можлив змін) - Ѕ ложки.
- Суміш вершки + молоко жирність більше 2.5% - 250 мл.
- Свіжі трвички - кріп, бзилік, петрушк.
Приготувння:
Очищений свіжий кртопля і цибуля, нрізти кружльцями і півкільцями середньої товщини.
У бклжн зрізти ніжку, нрізти кружльцями, посолити крупною сіллю (в міру), злити холодною водою. Злишити н півгодини, вийняти з розчину, щоб видлити зйву сіль - особливо ретельно промити холодною водою.
Форму для зпікння змстити оливковою бо вершковим мслом.
У форму розклсти /поствити вертикльно бклжн, цибуля, кртопля, цибуля, бклжн і тк длі.
У суміші молок і вершків розвести припрву для кртоплі і щедро полити овочі у формі.
Зпікти в теплій духовці протягом 36-45 хвилин, бжний темпертурний режим - 200-220С.
Зпечені бклжни і кртоплю посипти свіжою зеленню. Ткі овочі можн приготувти до обіду /вечері як окрему стрву і подти до столу зі свіжими помідорми /болгрським перцем, ткож у вигляді грніру до відврного м'яс бо курки.
* Чс приготувння стрви (зпікння в духовці) злежить від м'якості овочів, бжння злишити бклжни і кртоплю у вершковому соусі бо випрувти всю рідину. Приємного Вм петиту!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.