Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 24-10-2015, 14:25 | Категорія: Інформація

Раніше одяг для жінок не відрізнялася великою різноманітністю моделей, тому модницям не завжди вдавалося підкреслити власну індивідуальність і неповторність. Сьогодні не тільки жінки, а й чоловіки можуть придбати ексклюзивні моделі, створені дизайнерами. Такі моделі одягу відрізняються якісним пошиттям, чудовим зовнішнім виглядом і неповторним дизайном.


Кращі модні бренди світу




Жіночий одяг найбільш відомих у світі брендів:


ТОП 1

Моделі під брендом Armani, що належить Джорджіо Армані, завжди суворі і елегантні. Сам модельєр не займається створенням певного стилю в одязі, оскільки він створюється тими, хто віддає перевагу купувати одяг під цим брендом.


ТОП 2

Одяг для жінок Versace користується великою популярністю серед відомих у світі людей, діяльність яких пов'язана з творчістю. Одна з основних особливостей одягу цього бренду полягає в її розкішному зовнішньому вигляді. Крім того, такі моделі відрізняються оригінальністю, стильністю, неповторністю, а також високою вартістю. Цей бренд прославився не тільки своїми діловими костюмами, ювелірними виробами, але й став використовуватися для назви готелів.


ТОП 3

Бренд Calvin Klein створений дизайнером, які віддають перевагу мінімалізм в одязі. Спочатку під цим лейблом була випущена лінійка джинсів, а потім створена одяг для повсякденного носіння, при якому коштовності і аксесуари в якості доповнення не використовуються.


ТОП 4

Компанією Victoria's secret створюється інтимне білизна для жінок, купальники, бікіні. Особливість моделей цього бренду полягає в гламурі і провокації. В даний час дизайнери цієї компанії експериментують створення білизни для чоловіків.


ТОП 5

Моделі Prada зазвичай виготовляються в класичному стилі, який підходить для всіх людей незалежно від їх становища в суспільстві і віку. При цьому творець моделей дотримується мінімалізму в одязі.


ТОП 6

Моделі під брендом Missoni відрізняються яскравістю, різноманітністю забарвлень, а також витонченістю прикрас з люрексу і металу. Для створення моделей дизайнером використовуються тканини з орнаментом, утвореним геометричними фігурами і смугами, а також тканини з різнокольоровими малюнками.


ТОП 7

Одяг бренду Gianfranco Ferre в основному представлена простими і практичними моделями. Під цим брендом об'єднані модні стилі одягу, яку носять на Сході і на Заході.


ТОП 8

Моделі Dolce & Gabbana - це сучасний одяг для молоді. Вона створюється для активних людей і відрізняється різноманітністю забарвлень в сукупності з новаторськими ідеями, а також використанням сучасних матеріалів.


ТОП 9

Бренд Chanel є найбільш престижним і відомим. Моделі цієї одягу відрізняються унікальністю, ексклюзивністю і високою якістю аксесуарів і предметів. Вона підкреслює зухвалість і пристрасть.


ТОП 10

Кращі модні бренди світу
Крістіна Агілера (Christina Aguilera) в сукні Herve LegerHERVE LEGER з'явився на фешн-небосхилі не так давно. 17 років тому, завдяки роботам талановитого початківця дизайнера Макса Азріа був заснований франко-американський будинок моди. Цьому модельєрові вдалося створити актуальний сьогодні і відрізняється від багатьох новий і стильний бренд.

У першу чергу бренд Herve Leger зміг здобути популярність у всьому світі завдяки своїм неповторним і шикарним обтягуючим сукням у смужечку. Будь-яка надягла його дама отримує відмінну можливість продемонструвати свою осину талію. Це можливо завдяки розробленій дизайнерами складної бандажної конструкції. Магічну привабливість цьому бренду додає те обставина, що в плаття від Herve може без особливих проблем втиснутися красуня, незалежно від її розмірів.

Всі зайві складки на тілі стискаються і стають невидимими завдяки наявності еластичного bandage dress каркаса, що утворюється за допомогою різнокольорової синтетичної перебинтування. У результаті жіночі форми стають ще більш витонченими, привабливими і незрівнянними. Це плаття здатне підкреслити і виділити все, що необхідно і одночасно приховати і замаскувати те, що жінку не зовсім влаштовує. Завершити образ можна за допомогою красивого клатча і шикарних туфель на високих підборах, що випускаються під цим же брендом.

Саме ці чудові властивості привертають до одягу Herve Leger численних зіркових прихильниць, до яких можна віднести Крістіну Агілеру, Дженніфер Лопез, Вікторію Бекхем і багатьох інших сучасних ділових жінок.

(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Жіночий одяг від La Redoute: вся вишуканість французького стилю в твоєму гардеробі

Жіночий одяг від La Redoute: вся вишуканість французького стилю в твоєму гардеробі

Сьогодні покупка нового одягу - процес простий і складний...
Модні окуляри 2015-го року

Модні окуляри 2015-го року

  Сонячні промені не завжди вважаються безпечними, тому...
Сукні з паєтками - блискуче рішення

Сукні з паєтками - блискуче рішення

Паєтки знову шалено популярні! Вони займають не останнє...
Тиждень моди в Нью-Йорку. Колекція Herve Leger by Max Azria весна-літо 2014

Тиждень моди в Нью-Йорку. Колекція Herve Leger by Max Azria весна-літо 2014

Колекція відомого мерикнського бренду Herve Leger ...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...