Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 22-05-2013, 22:22 | Категорія: Стиль і Мода

Як розпізнати характер жінки за кольором її волосся?
Просто дивно, як бгто може розповісти про жінку колірїї волосся. Дослідники прийшли до висновку, що колір волосся, який обрл для себе жінк, може скзти бгто чого про її особистості і про те, якою вон людин.

Світле волосся:

Як првило, жінки зі світлим волоссям ніжні, чутливі і крихкі. Однк, сучсн рельність тк, що жінки зі світлим волоссям чсто стикються з жорстокістю і зневгою до себе, і сме тому вони воліють піти у свій внутрішній світ, стючи дуже мелнхолійними і ромнтичними. Вони потребують великої підтримки, і тільки в цьому випдку вони можуть стти дуже ефективними і стрнними у своїй роботі. Це чесні жінки, які звжди мють нйкрщі нміри, які виходять з глибини їхніх сердець. В епоху Відродження, світле волосся були нстільки популярними, що стли ввжтися культурним символом нгельської чистоти і невинності. У минулому столітті світле волосся стли символом крсивих жінок, тких як, нприклд, Мерлін Монро, ле з низьким IQ. Нвіть якби було доведено, що колір волосся не мє нічого спільного з інтелектом, іноді блондинок чсто недооцінюють в плні розумових здібностей. У всякому рзі, лише п'ят чстин нселення світу з гордістю може скзти, що вони володіють нтурльним кольором волосся блонд. Люди хочуть бчити в них яскрві т відкриті особистості, ткі ж, як і колір їх волосся. Якщо ви не т людин, як любить бути в центрі увги - це не дуже грн ідея ндти волоссю яскрві кольори. Світлі люди схильні мти хорошу пм'ять, бгтий словниковий зпс, вони здтні до мтемтики і дуже совісні. Крім цих якостей, вони звжди мють хороше почуття гумору.

Кштнове волосся:

Двйте не будемо збувти, що більшість з нс мють темне волосся. Нвіть при всьому при тому, що блондинки і рудоволосі жінки відрізняються яскрвою індивідульністю, жінки з кштновим волоссям не відстють від них. До недвнього чсу ця ктегорія не ввжлся розумнішою з інших. Жінки з кштновим волоссям звоювли репутцію з свою стлість і спокійний хрктер. Бгто з них зймються громдською діяльністю бо прцюють у бізнес-сфері. Проте всі вони мють склдний хрктер. Чи можемо ми уявити собі Жклін Кеннеді Онссіс бо Кетрін Зету Джонс, що мють інший колір волосся, не кштновий? Цей колір добре поєднується з будь-яким тоном шкіри. Жінки з кштновим волоссям, ткож відомі, як "хороші дівчтк". Вони досить приземлені, невимогливі і прцелюбні, ле в той же чс дуже мбітні.

Руде волосся:

Незвжючи н те, що менше 2% нселення у світі мють природні руде волосся, цей колір є одним з нйбжніших серед жінок. Тисячі років тому люди мріяли збрвити своє волосся в рудий колір. Єгиптяни використовувли хну т інші природні брвники, щоб отримти червоні тони волосся. Руде волосся більше поширені в тких регіонх, як Великобритнія, Шотлндія, Ірлндія і Австрлія. Вчені дійшли висновку, що рудий колір волосся робить жінок більш бжними. Ціквий той фкт, що чоловіків більше привблюють блондинки і руді, в той чс, як жінки мють більш інтенсивне потяг до чоловіків з темним волоссям. У деяких культурх руде волосся пов'язують з чимось шкідливим. Ці люди чсто ввжються зпльними. В дний чс рудоволосих жінок можн знйти н кожному подіумі, що доводить модну тенденцію н цей колір волосся. Жінки з рудим волоссям володіють своєрідним зчрувнням і сприймються, як дуже енергійні, життєрдісні, творчі, пристрсні, зпльні і спокусливі нтури. Вони ткож можуть бути чутливі й уперті в суперечці. Їх життя нсичене великою кількістю злетів і пдінь.

Чорне волосся:

Більшість людей мють темні чорне волосся. Більшість з них живуть в Африці чи Азії і являють собою тємницю і екзотичну крсу. Чорне волосся були дуже популярні з двніх чсів, коли крсуня Клеоптр звоювл своїми приндми римських імперторів. Жінки з чорним волоссям, як првило, клсифікуються, як довірливі, вірні, помірні у своїх бжннях і дуже розумні. В дний чс сексульний спект пов'язний з брюнеткми, тому що це хрктеризує їх ромнтичні і тємничі сторони. Чорняві жінки серйозні, ніжні, іноді мелнхолійні, ле це звжди сильні особистості. Їх інтереси пов'язні з історією, духовним прогресом, релігією, поезією, мистецтвом і тк длі. Вони можуть бути дуже хорошими лідерми, коли мов йде про фіннсовому менеджменті.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як прискорити ріст волосся

Як прискорити ріст волосся

Довге волосся - Це не тільки ключ до грної зовнішності,...
Яна Клочкова наростила волосся

Яна Клочкова наростила волосся

"Золот рибк" плвчих Ян Клочков вирішил крдинльно змінити...
Тренд стрижки 2013. Волосся з боків коротше верхніх

Тренд стрижки 2013. Волосся з боків коротше верхніх

Стрижки, в яких волосся з боків роблять нбгто коротше...
Топ-3 модних укладок для кучерявого волосся

Топ-3 модних укладок для кучерявого волосся

Увг всім дівчтм з кучерикми! Йде весн і пор дти волю своїм...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...