Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 12-07-2013, 00:32 | Категорія: Стиль і Мода

Сміливий і обурливий стиль грнж стє нйгрячішою тенденцією осені 2013 року. Грнж повертється, відродившись з 90-х років, з нміром злишитися ндовго. Крім того, стиль грнж ств нстільки популярний в нші дні, що він нвіть мє деякі піджнри, які виглядють більш сучсно, ткі як грнж інді, нео-грнж бо глем-грнж. Всі ці стилі є більш склдними і швидше молодіжними. Крщ тктик злучення увги - слідувти смиммодним тенденціям, і грнж тенденція не є винятком у цьому нпрямку. Тепер ви можете дізнтися, як одягтися в стилі грнж, щоб виглядти глмурно і сексульно одночсно. Тким чином, у цій сттті ми предствляємо деякі приголомшливі модні порди щодо стилю грнж , Які допоможуть вм прийняти цей шикрний стиль і використовувти його в нйбільш ціквій формі.
Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж



Хрктеристики стилю грнж

Громіздк мод 1990-х років у стилі грнж нродился, як популярн молодіжн субкультур ще в 1991 році з появою мерикнської рок-групи, що прцює в стилі грнж - Nirvana і їх супер-успішного льбому «Nevermind». Можн з упевненістю скзти, що нов музичн груп стл спрвжнім зконодвцем моди, як у музичній індустрії, тк і в світі моди, створивши новий жнр в цихглузях, який повинен був жити вічно. Але все ж Nirvana покзл, як звучить грнж, як одягтися в стилі грнж швидше продемонструвв Мрк Джейкобс (Marc Jacobs). Отримвши величезну популярність звдяки своїм знменитостям і величезної рмії їхніх шнувльників і послідовників, тенденція моди грнж стл однією з нйбільш зтребувних нпрямів. Грнж в дослівному переклді з фрнцузької ознчє - клуню, срй, комор. Цей стиль можн легкодізнтися по одягу, як виглядє тк, ніби вон дійсно довго лежл у срї, це зношені вбрння і некуртний зовнішній вигляд. Грнж в моді хрктеризується безпечністю, комфортом і вжкими шрми. Це ознчє: рвні і потерті джинси, одяг секонд-хенд, громіздкі светри і топи, вільні куртки т штни, грфічні футболки, незгрбні черевики (кросівки, військові черевики), темні кольори, укорочені топи, смі божевільні комбінції і недблі зчіски. Досить чсто людин, як носить одяг в стилі грнж, виглядє н вулиці, як жебрк, який не мє іншого вибору, крім як носити зношену і пошрпну одяг. При нйближчому розгляді ви виявите, що одяг в стилі грнж відмінної якості зовні нгдує домшній одяг. Послідовники стилю грнж покзувли публіці свою бйдужість до своєї зовнішності, одязі і взглі мтерільного світу, доводячи до громдськості духовну перевгу. З плиномчсу стиль грнж ззнв ряд змін, в результті чого стиль нео-грнж хрктеризується мйже тими ж елементми, тільки вже подорослішли і професійними, інді-хіпі в стилі грнж виділяється своєю ромнтикою і вінтжній тмосфер, глем-грнж є більш жіночним і розкішним. У всіх випдкх, сучсний стиль грнж втілює вишукність і міську естетику - це вже менше розірвні джинси і більш жіночні і повітряні вбрння, які доситьчсто інтерпретуються в шифон і оргнзу. Однк одяг в стилі грнж звжди виглядє н кільк розмірів більше, немов із чужого плеч - це дуже великогбритні светри, мішкувті джинси і великорозмірного пльто.
Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж



Як одягтися в стилі грнж?

Якщо ви відчувєте, що вже втомилися від глмурної моди і бізнес-стилю, прийміть невимушений і комфортнийстиль грнж. Просто слідуйте цим простим рдм стилістів щодо моди грнж:

• Віддвйте перевгу більш темним кольорм, тк як колір грнж - чорний. Сучсний грнж ткож дозволяє носити сірий і нейтрльні відтінки інших кольорів, проте пм'ятйте, що грнж любить темряву.



• Оновлення свій грдероб виробми з деніму. Це може бути джинсов куртк бо жилет, джинсові шорти бо джинси, бжно розірвні, потерті, врені бо дуже темні.



• Легінси і мережив, розірвні, поточні бо візерункові колготки більш темних відтінків стли вжливими елементми стилю грнж, змінивши денім. Якщо ви не любите мішкувті джинси, зверніть увгу н цю тенденцію.



• Флнелеві кртті сорочки є обов'язковим елементом грдеробу у стилі грнж. Якщо ви хочете виглядти більш жіночно, можете вибрти не зндто вільну флнелеву сорочку. Ви можете носити її в якості туніки під легінси, вузькі джинси бо джинсові шорти з відповідною щільною мйкою під нею.



• Вжко уявити стиль грнж без смугстих футболок бо футболок з ціквими грфічними принтми і візерункми. Ви можете ткож вибрти футболки з зобрженнями прпорів.



• Шкір у всіх своїх проявх є дуже вжливим елементом в стилі грнж. Це може бути бйкерське куртк-косух бо шкіряні шорти, шкіряні спідниці бо шкіряні чоботи. Плття з щільної чорної шкіри носять з візерунковими бо розірвними колготкми. Ткий обрз миттєво змусить вс виглядти Грнжер.



• Збудьте про підборх і перейдіть н незгрбні черевики. Стиль грнж - це комфорт і безтурботність. Мсивні черевики н високій підошві у військовому стилі є обов'язковими для звершення шикрного способу в стилі грнж.



• Побільше ксесурів в стилі грнж. Не збудьте звершити свій обрз стильними ксесурми, ткими, як лнцюг, шипи, зклепки, блисквки т інші метлеві детлі. Круглі окуляри, шпк гномик і хустку ткож можуть бути хорошим доповненням.



• Що стосується сумок, віддйте перевгу негбритним і об'ємним сумкм бо крихітним сумочкм-мішкм з ременями хрест-н-хрест.



• Бгтошровість в грнже. Не бійтеся експериментувти! Створюйте шри, змішуйте і поєднуйте смі непоєднувні елементи, грйте з контрстними принтми і моделями впевнено, винходячи нові приголомшливі грнж-обрзи.

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж



Мкіяж в стилі грнж

Мкіяж в стилі грнж не мє великого знчення. Він бо повністю відсутній, бо використовуються темні відтінки. Грнж-мкіяж не вимгє тіней для повік бо блискіток. Рекомендується використовувти природний мкіяж бо смоки-мкіяж. Грн ідея - зробити густі брови і додти обсягу губ, звдвши глибокі кольори губної помди, нприклд, винних відтінків.
Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж



Зчіски в стилі грнж

Зчіски в стилі грнж ткож не вимгють особливої уклдння бо догляду. Тут, ніж волосся виглядють брудніше, тим крще. Крім того, жирне волосся зохочуються ще більше, тому можн використовувти всерзлічние стйлінг і гелі для волосся. Уклдння типу «тільки з ліжк» - те, що потрібно. У стилі грнж недоречні ніякі ндмірно жіночні зчіски. Будь-які зміни в стилі звжди зхоплюючі т цікві. Якщо ви хочете відчути себе бсолютно в іншому тілі, якщо ви хочете поліпшити свій нстрій, не бійтеся рдикльних змін і з легкістю приймйте новий стиль. Відклдіть в сторону вші комплекси, обмеження і вливється в ряди Грнжер цієї осені у всій крсі! Мйте н увзі, що немє ніякого спецільного керівництво про стилі грнж : Просто носити те, що вм дійсно подобється, і ви, безсумнівно, знйдете свій своєрідний, зтишний і унікльний стиль грнж .
Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж

Тренди осені 2013: стиль гранж
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Липневий каталог Mango 2013

Липневий каталог Mango 2013

Липневий ктлог Mango 2013 предствляє чудову одяг,...
З чим носити рвані джинси

З чим носити рвані джинси

Рвні джинси є ктульними в нинішньому сезоні, дозволяючи...

"Гарячий Шоколад" кардинально змінили імідж

Секспільні брюнетки з групи "Грячий Шоколд" постли у зовсім...
Стиль бароко в сучасній моді

Стиль бароко в сучасній моді

Вікторінське мереживо, блискучий шовк, блгородн позолочен...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...