Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 31-08-2013, 16:49 | Категорія: Стиль і Мода

Вишукний і розкішний, хутро є нйстрішиммтерілом в історії одягу. Хоч в стродвні чси, мйже кожн жінк могл носити шубу, тк як вон не ввжлсь предметом розкоші, скоріше одягом першої необхідності для холодних зимових місяців, в дний чс бгто що змінилося у світі моди. У сучсній моді хутро ств не просто символом розкоші і бгтств, високого соцільного сттусу і глмуру, й покзником модних тенденцій, які роблять нше життя ткої ціквої і крсивою. Прктично жоден холодний сезон роки необійшовся без тенденції хутр. Від сезону до сезону ми бчимо різні види хутр, нові кольори і нові одягу, створені з цього розкішного мтерілу, ткож нові рішення його вичинки. Однк у цих свіжих і чудових тенденціях є одн річ, як звжди незмінн і є бзовою - це мтеріл - хутро. Хутро є дуже поширеним мтерілом, який використовується для створення пльто, жилетів, головних уборів, сумок т інших предметіводягу, взуття т ксесурів. З приходом нового осінньо-зимового сезону 2013-2014 хутро звоювв особливу популярність, зрз бгто модні дизйнери нмгються шити з хутр не тільки верхній одяг, й сукні, спідниці, топи і бгто інших елементів одягу. А ми в свою чергу починємо здвтися питнням: як носити хутр, щоб виглядти стильно і вишукно, не громіздко і стромодно. У дній сттті ми предствляємо кільк простих порд стилістів щодо носіння хутряних виробів, ткожбзові знння про те, як зберігти хутр і продовжити термін служби вших улюблених хутряних нрядів .
Хутро - модна тенденція сезону осінь-зима 2013-2014



Як носити хутр: порди стилістів.

Незвжючи н свій ристокртичний вид, принлежність до високого клсу і розкоші, бгто людей ввжють хутр смим потворним мтерілом, оскільки для створення одягу з нтурльного хутр стрждють сотні тврин. Це є однією з нйголовніших причиніснувння тенденції використння штучного хутр для створення пльто, шуб бо будь-який інший одягу. Крім того, штучне хутро є нбгто більш доступним, і мйже будь-як модниця може дозволити собі купити виріб з штучного хутр. Але тут все злежить від стилю і якості штучного хутр, якщо це стильною виріб високої якості, воно може виглядти не гірше, ніж виріб з нтурльного хутр. Існують різні види хутр, що відрізняються одинвід одного квітми, довжиною і структурою ворсу, і, звичйно, нтурльні т штучні хутр. Для того, щоб скрсити пишний мтеріл, бгто модельєрів у цьому сезоні зпропонувли психоделічні тенденції, що стосуються головним чином штучного хутр, що пофрбовний в усі можливі відтінки веселки, починючи від пстельних тонів і зкінчуючи яскрвою фуксією, пельсиновими, синіми бо червоними тонми.
Хутро - модна тенденція сезону осінь-зима 2013-2014
При виборі хутр, врто зверттиувгу не тільки н його якість і бгтий вигляд, ле і н колір. Стилісти рдять звернутися до контрстів. Що це ознчє? Нприклд, якщо у вшому грдеробі перевжють чорний і сірий кольори, вибирйте щось кольорове: смргдово-зелені, фіолетові бо гірчичні вироби з хутр, для того, щоб додти яскрвості т вирзності свого обрзу. З іншого боку, якщо ви є прихильником яскрвих суконь і прінтовн одягу, вибирйте хутряної ксесур в нступній кольоровій гмі: фіолетовийдобре поєднується з помрнчевим, чорний - з жовтим, яскрво-червоний - з темно-зеленим і тк длі. Крім того, при покупці хутряних виробів, якщо для вс тке ввжється розкішшю, віддйте перевгу універсльної речі, як нвряд чи вийде з моди, тому що всі ці яскрві і пстельні кольори хутряних виробів, нйімовірніше, стнуть стромодними в один прекрсний день, що не можн скзти про клсичних коричневих, чорних, сірих бо верблюжих тонх. Якщо у вс вже єхутряний одяг, прийшов чс вивчити способи її носіння. Ось кільк ідей про те, як використовувти нтурльний бо штучне хутро і які вибрти до нього ксесури:

- Якщо ви двно зкохні в хутро, то у вшому грдеробі, нпевно, є шуб. Довгі шуби - це розкішний нряд, який виглядє не ндто привбливо в поєдннні з одягом у невимушеному стилі, до того ж не врто носити довгі шуби н кожен день. Змість цього прибережіть свою шубу дляособливих випдків. Носіть її з довгим елегнтним сукнею і високими підборми, з шикрними ксесурми, ювелірними виробми т клтчми, коли плнуєте піти н вечірнє зхід бо по іншому формльному приводу.



- З іншого боку, міді т кожушки виглядють більш прктичними. Ви можете легко комбінувти свій улюблений кожушок з прою джинсів і шкіряними чоботми. Крім того, злежно від дизйну вшого кожушк, він ткож може виглядти досить елегнтно впоєдннні з клсичним одягом т коктейльні сукні, і його ткож сміливо можн вдягти для особливих випдків.



- Не збувйте про те, що хутряні вироби візульно додють кільк кілогрм і роблять вс повніше, ніж ви є нспрвді, тк як це громіздкий предмет одягу. Щоб зблнсувти порядок речей, звжди носите під хутром щось легке і тонке. Не бійтеся змерзнути - хутро см по собі вже досить теплий мтеріл.



- Мйте н увзі,що хутро виглядє дуже розкішно і миттєво кидється в очі, тому стилісти не рекомендують одягтися в хутр з голови до ніг, в ткому вбрнні ви, нйімовірніше, будете нгдувти норку бо рись. Дотримуйтеся мінімлістичного стилю і звжди носите тільки одне хутряний виріб одночсно. Використовуйте хутро в якості ксесуру бо прикрси, щоб звжди мти успішний вигляд.



- Хутро яскрвих відтінків відмінно виглядє з вузькими джинсми, зпрвленими в чоботи, ткож зшкіряними штнми і високими чобітьми.



- Звичйно, нйпростіший спосіб носіння нтурльного хутр - це використння його в якості ксесурів, які, як і шуби, виглядють досить ефектно, ле виступють нбгто більш тонкими кцентми, що додє обрзу особливої елегнтності і шрму. У цьому сезоні стилісти рекомендують особливу увгу звернути н хутряні сумки, чоботи з хутряними вствкми, хутряні головні убори, хутряні шрфи, коміри, нвушники, хутряні куртки божилети.



- Одним з нйбільш модних і стильних хутряних виробів вже котрий сезон поспіль ввжється хутряний жилет, і в цьому сезоні він не здє свої позиції. Хутряний жилет виглядє одночсно шикрно і невимушено, елегнтно і кокетливо. Ви можете носити хутряний жилет з джинсми і прою шкіряних чобіт, нприклд. Приголомшливо крсивий вид грнтовний. Звжди ндягйте небудь легке під хутряний жилет, він ткож шикрно виглядє з вузькими шкіряними штнми бо милим трикотжнимплттям.



- Хутряні куртки ткож є однією з нйпопулярніших хутряних тенденцій осінньо-зимового сезону 2013-2014. Вони виглядють особливо дивно з вузькими брюкми і високими чобітьми.



- Хутряний шрф, хутрян шпк бо нвушники, мбуть, нйбільш універсльні вироби з хутр. Вони підходять прктично під будь-який стиль і добре виглядють з будь-яким видом одягу. Крім того, ці невеликі ксесури з хутр грнтують грний і стильний вигляд.



- Нйбільш модними хутряними ксесурми цього сезону стли хутряні коміри. Додвши хутряний комір до свого звичйного пльто, куртці бо нвіть светр, ви миттєво додєте клсний штрих свого вбрння. Ви ткож можете носити хутряний шрф в якості комір.



- Хутряні чоботи, без всяких сумнівів, дуже модні в цьому сезоні, ле при їх виборі звжди звертйте увгу н свою вгу і силует. Якщо у вс невеликий зріст і пишні форми, хутряні чоботине для вс, тк як вони зроблять вс ще коротше і повніше. Крще віддйте перевгу чобіт з хутряною обробкою, які містять не більше 30% хутр.



- Хутряні сумки, цього року, як ніколи, приходять в різних відтінкх і формх. Це той ксесур, який може миттєво доповнити шиком бзисний нряд. Тим не менш, ніколи не нмгйтеся носити хутряну сумку влітку, тк як це зимовий ксесур.



- Хутро виглядє шикрно в поєдннні з іншими вишукними мтерілми, особливо шкірою. Є нвіть готовий одяг, як являє собою комбінцію обох мтерілів. Хутрян верхній одяг звжди виглядє приголомшливо з шкіряним взуттям, шкіряними спідницями т шкіряними штнми.



- Любителям стилю ретро стилісти рекомендують носити хутро в поєдннні з широкими штнми і спідницями-міді. Це може бути бо хутрян шуб, бо пльто з хутряним коміром, бо хутряний шрф, чи хутряний жилет.



- При поєдннні хутряного кожушк з міні-спідницею бо короткими шортми можн створити чудовий обрз у приндному стилі 60-х, який виглядє дуже стильно і знходиться в тренді в цьому сезоні.

Хутро - модна тенденція сезону осінь-зима 2013-2014

Хутро - модна тенденція сезону осінь-зима 2013-2014



Як првильно зберігти хутряні вироби.

Для шикрного т стильного вигляду недосттньо знти тільки модні порди про те, як носити хутро. Якщо хутряний виріб мє непрезентбельний бо пошрпний вигляд, воно буде виглядти зіпсовним, і ви нвряд чи отримєте бжний ефект. Хутро є дуже примхливим мтерілом, який вимгє грного догляду. Ось кільк

Інше не менш цікаве:
Хутряні жакети осінньо-зимового сезону 2013-2014 року

Хутряні жакети осінньо-зимового сезону 2013-2014 року

Стильні крсиві хутряні жилети вже двно звоювли серця бгтьох...
Модні шуби: сезон осінь-зима 2013-2014

Модні шуби: сезон осінь-зима 2013-2014

Нродн мудрість вчить нс, що сни нйкрще готувти зздлегідь -...
Тиждень моди в Мілані. Колекція Marni осінь-зима 2013-2014

Тиждень моди в Мілані. Колекція Marni осінь-зима 2013-2014

Хутро ств головним елементом осінньо-зимового сезону, т...
Готуємося до холодів: модні тенденції осінь-зима 2013-2014

Готуємося до холодів: модні тенденції осінь-зима 2013-2014

Слідуючи нродній прикзці «Готуй сни влітку», оновлювти...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...