Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 29-04-2014, 14:54 | Категорія: Стиль і Мода

Стиль сфрі - Відносно молодий стиль в сучсній моді, проте звоювв величезну популярність у всьому світі, звдяки своїй функціонльності і прктичності. З року в рік цей модний стиль відтворюється в дизйнерських колекціях в нових інтерпретціях. Цей стиль обгрунтовний не тільки відповідно до првил моди і трдиціями, він ткож мє певне історичне знчення, будучи одним з нйбільш успішно інтерпретовних історичних компромісів між комфортом і шиком. Стиль сфрі виконв довгий шлях від одягу мндрівників до модних подіумів і, незвжючи н те, що він весь чс модифікується, основні риси цього стилю злишються незмінними. У цій сттті ми будемо говорити про особливості стилю сфрі і про те, як носити одяг у стилі сфрі, відповідно модним тенденціям.
Стиль сафарі і його особливості
Нсмперед, вжливо првильно підібрти кольорову плітру і ткнин. Для Сфрі Хрктерні нтурльні кольори і мтеріли. Всі спокійні теплі відтінки зеленого, коричневого, хкі, пісочного, сірого, бежевого, верблюжого і оливкового кольорів, ткож земляні відтінки червоного, жовтого т помрнчевого кольорів визнчють кольорову гму цього стилю. Крім цього стилю сфрі притмнні кмуфляжний і нимлистический принти. З ткнин нйбільше підходять бвовн, льон, денім і шкір. Причому остнній мтеріл крще вибирти в природних відтінкх, нприклд, відтінок слонової кістки бо відтінок нтурльного хутр. В цілому, стиль сфрі описується з відсутністю бгтих і яскрвих відтінків, блискучих детлей бо дорогих ткнин. Як првило, це монохромн одяг, зібрн в монотонні комбінції. Ще одн особливість стилю сфрі - це деякі детлі, що ндють одягу схожість з одягом колонізторів. Великі нклдні кишені, погони, коміри-стійки, великі гудзики, шкіряні ремені т шнурівк - все це невід'ємні елементи стилю сфрі, який не виходить з моди вже більше півстоліття.
Стиль сафарі і його особливості
Що ж стосується згльних форм, моделей і елементів грдеробу, тут ви знову повинні дотримувтися помірності і простоти. Стилісти нстійно рекомендують вибирти прямі силуети, як для верхнього одягу, тк і для суконь, брюк, сорочок і спідниць. Довжин спідниць і суконь передбчється десь в рйоні колін. Нйголовніший предствник стилю Сфрі - Це куртк-сфрі, що предствляє собою легку бвовняну модель кольору хкі бо бежевого кольору з великою кількістю нклдних кишень. Ще одним з головних елементів грдеробу стилю сфрі є коротке плття-сорочк. Шкіряні ремені чсто використовуються в поєдннні з цим плттям для того, щоб підкреслити лінію тлії. Любителям спортивних тенденцій можн зпропонувти брюки, шорти, ткож кпрі, які дуже популярні для тенденції моди сфрі. Остнні можуть бути виконні в невимушеному стилі бо нвіть, як льтернтив, широкого покрою. Бвовняні штни і шорти з нклдними кишенями, хрктерних для стилю сфрі квітів, чудово поєднуються з білими клсичними сорочкми бо притленними жкетми. Не менш популярними є футболки з короткими руквми, укорочені легкі куртки т інші предмети одягу ткого типу. Комбінезони ткож можуть бути знйдені в діпзоні врінтів стилю сфрі. Нйбільш вжливим спектом всіх цих елементів грдеробу є те, що вони повинні бути зручними, функціонльними і шикрними одночсно. Це мє н увзі те, що вони жодним чином не повинні обмежувти рухи людини. Говорячи про дрібних детлях, що хрктеризують цей стиль, ми можемо в першу чергу звернути увгу н одяг з кишенями, присутніми прктично н будь-якому типі одягу, що нлежить до цього стилю.
Стиль сафарі і його особливості
Що стосується взуття і ксесурів в стилі Сфрі , Ми можемо ткож відзнчити, що основною вимогою до взуття є комфорт. Тким чином, вибір взуття включє сндлі з невеликими шкіряними ременями з відкритими пльцями н низькому ходу бо н плтформі, зручні черевики, як склдні, тк і прості, в солдтському бо в ковбойському стилі. Взуття н високих підборх прктично ніколи не знйти тут. Рухючись длі, врто відзнчити, що колір сумки мє першорядне знчення і повинен відповідти відтінку одягу. Ззвичй це сумки середнього бо великого розміру, приємні н дотик і н довгому ремені через плече, щоб звільнити руки. Рюкзки ткож прийнятні для стилю сфрі. Широкі шкіряні ремені, нйчстіше з птронтшем, миттєво доддуть обрзу потрібний нстрій, ремені н шнурівці т ксесури з німлістичні мотивми доречні не тільки вдень, ле і для літньої вечірки. Біжутерія, як првило, використовується велик і мсивн бо ж дрібн, ле численн. Це може бути кільк ниток бус з бісеру бо десяток брслетів одночсно. В основному прикрси виконні з нтурльних мтерілів, нйчстіше використовується дерево, шкір і метл. Це були основні првил т особливості стилю сфрі, які, ми сподівємося, допоможуть вм внести деякі зміни в свій грдероб і урізномнітнити його різними стилями, включючи модний сфрі.
Стиль сафарі і його особливості

Стиль сафарі і його особливості

Стиль сафарі і його особливості

Стиль сафарі і його особливості

Стиль сафарі і його особливості
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Існує ткий одяг, як підходить тільки для певного стилю і...
Час «полювання»: модні елементи стилю «сафарі»

Час «полювання»: модні елементи стилю «сафарі»

Ще в 18 столітті слово « сфрі »Познчло полювння н диких...
Червневий каталог Mango The Perfect Guest 2013

Червневий каталог Mango The Perfect Guest 2013

Всім модницям вже не терпиться ззирнути нперед і дізнтися...
Дитяча мода весна-літо 2013. Модне сафарі від Діани фон Фюрстенберг для Gap

Дитяча мода весна-літо 2013. Модне сафарі від Діани фон Фюрстенберг для Gap

Дитяч мод в стилі сфрі. Дін фон Фюрстенберг ( Diane von...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...