Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 10-06-2014, 11:13 | Категорія: Стиль і Мода

Кежул (Casual) - це повсякденний стиль, який є одним з нйбільш вжливих особистісних зяв. Для того щоб щодня виглядти привбливо і крсиво, потрібно просто знти основні порди і рекомендції про склдння нсмблів одягу в цьому стилі. См нзв повсякденного стилю вже нтякє н легкість і спокійне ствлення до одягу. Це щось н зрзок противги строгому дресс-коду, що хрктеризується жорсткими тбу і првилми. У дній сттті ми предствляємо корисні порди щодо повсякденного стилю для жінок, які допоможуть довести вш вуличний стиль до досконлості.
 
Стиль кежуал і його особливості

 


 


Історія стилю «кежул».


 
Версії про походження стилю « кежул »Вельми різномнітні. Виходячи з одних джерел, він виник в мленькому шотлндському містечку Абердин, де бгто жителів носили н своєму одязі нзв популярного футбольного клубу. Любителі футболу і зсновники цього клубу хотіли відрізнятися від інших, і вони створили унікльний футбольний стиль, що хрктеризується одягом певних мрок. Крім того, футбольні фнти зрозуміли, що бренди зовсім не вжливі і почли зосереджувти свою увгу н комфорті і грмонії речей, які об'єднувлися в випдковий нсмбль. Тк і нродився стиль «кежул». З іншою версією, бтьківщиною цього стилю бул Скндинвія, і його створили жителі сільської місцевості. Тким чином, створення певного стилю - це спрвжнє мистецтво, і нйвжливішим спектом тут є вибір одягу, що нлежить до цього стилю і првильне поєднння її між собою.
 
Стиль кежуал і його особливості

 


 


Хрктерні особливості стилю «кежул».


 
Говорячи про хрктерні особливості стилю «кежул», ми можемо виділити кільк основних спектів: смілив колірн плітр, унікльне поєднння кольорів, невимушеність у поєдннні одягу і різних стилів. Коротше кжучи, стиль « кежул »- Це зручні речі, признчені для повсякденного носіння, з допомогою яких кожн конкретн людин може підкреслити свою індивідульність і хризму. Сме чудове в цьому стилі є те, що він не вимгє бгто грошових витрт, тут в хід можуть піти нвіть ммині чи ббусині речі. Ті речі, які цей стиль бсолютно виключє - це офіційні нряди, взяті з грдеробу бізнес-леді. Все інше можн.
 
Стиль кежуал і його особливості

 
Стиль « кежул »Підходить всім жінкм, з будь-яким типом фігури і будь-якого віку, що ткож вжливо. Приклдом цього стилю може бути нсмбль, що склдється з ціквою футболки в поєдннні з джинсовими шортми, кретивної сумочкою і легким шрфом. Цей стиль прктично неможливо уявити без нших улюблених джинсових речей. Причин в тому, що денім см по собі дуже прктичний і зручний. Нприклд, ви можете ндіти вузькі джинси з короткою тунікою бо легкої блузкою ромнтичного дизйну, при цьому не збувючи про те, що цей стиль не сприймє глмурні детлі, типу прикрс у вигляді бісеру, блискіток бо стрз. Ще один ціквий врінт повсякденного способу - поєднння простого сірого пльто з неухильно обтягує одягом і взуттям без кблук. Або ж, ви можете об'єднти строгу спідницю з мінімлістичним піджком бо блузкою, бо просто оживити зовнішній вигляд шкіряною курткою, звершивши свій обрз туфлями н високих підборх. Бгтошрові і склдні нсмблі є крщим способом створення ідельних комбінцій в стилі «кежул».
 
Стиль кежуал і його особливості

 


 


Взуття т ксесури в стилі «кежул».


 
Говорячи про основні ксесурх, які можуть нлежти до невимушеному стилю « кежул », Ми повинні знову в першу чергу зробити кцент н комфорті. Тким чином, з взуття можн вибрти спортивні кросівки і моделі н тнкетці, легкі сндлі н низькому ходу і босоніжки н плтформі, моксини і Сліпер, еспдрільі і яскрві блетки. Тим не менше, якщо ви не можете уявити своє життя без кблуків, вибирйте зручні врінти н стійкому кблуці і з комфортною колодкою.
 
Що стосується ксесурів, які ідельно підходять для повсякденного стилю, ми можемо говорити про них, як про ключові детлях для створення згльного стилю і способів розствити првильні кценти. Нприклд, ви можете використовувти кретивні сумочки смих незвичйних форм і збрвлень, помітні туфлі, шкіряні бо метлеві брслети, великі кільця і т.д. Основні принципи ксесурів у стилі « кежул »- Яскрвість, помітність, помірн провоктивність і грмонія в комбінціях з одягом.
 
Стиль кежуал і його особливості

 


 


Основні нпрямки стилю «кежул».


 
Існують певні нпрямки повсякденного стилю і вони поділяються тким чином:
 
1. Бізнес-кежул.
 
Це один з нйбільш чсто зустрічються і використовувних нпрямків стилю «кежул», що демонструє грмонію трдиційної клсики і демокртичною безтурботності.
 
2. Смрт-кежул.
 
Це менш суворий стиль, який ткож може бути використний для бізнес-зовнішності, поєднуючи детлі елегнтних і повсякденних речей. Поклдється, що зсновником цього стилю є Джорджіо Армні, який демонструє способи поєднння невгомості і легкості зі строгими елементми. Хрктерний предмет цього стилю - строгі сорочки з розстебнутими верхніми гудзикми бо зсукними руквми. Ткож для доповнення обрзів можн включти сміливі дизйнерські ксесури, ткі як шрфи, сережки бо мсивні лнцюги.
 
3. Стріт-кежул.
 
Це ще один популярний і випдковий стиль, який, по суті, є головним у повсякденному носінні. Тут у вс немє бсолютно ніяких меж бо обмежень. Ви можете обирти будь-які повсякденні речі і комбінувти їх н свій розсуд для смовирження.
 
4. Спорт-кежул.
 
Особливість цього стилю полягє у виборі спортивного одягу для поєднння її з іншими елементми повсякденного стилю. Він мло чим відрізняється від вуличного стилю, і його предствникми в першу чергу є джинси, об'ємні жилети, трикотж, шпки і комфортне взуття н низькому ходу.
 
5. Шик-кежул.
 
Цей стиль хрктеризується легкої елегнтністю. Для створення обрзів у стилі шик-кежул вм потрібні прості і мінімлістичні речі, зшиті з дорогих і розкішних ткнин.
 
Стиль кежуал і його особливості

 


 
Стиль кежуал і його особливості
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Поради модницям: як і з чим носити в'язані шапки

Поради модницям: як і з чим носити в'язані шапки

Холодний сезон року - сме чс подумти нд тим, як зробити...
Поради стилістів: як і з чим носити біле пальто

Поради стилістів: як і з чим носити біле пальто

Є певні предмети одягу і відтінки, які вимгють пильної увги...
Популярні стилі одягу

Популярні стилі одягу

Звжди можн вирзити свою індивідульність з допомогою нряду....
Casual: повсякденна оригінальність

Casual: повсякденна оригінальність

Одягтися зручно і рзом з тим крсиво - звдння непросте, ле...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...