Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 18-02-2014, 10:44 | Категорія: Краса / Здоров'я

Щоб у кросівкх було мксимльно зручно, їх слід ретельно вибирти. Під чс вибору окрему увгу приділіть їх підошві. Для цього в процесі примірки встньте нвшпиньки, звертючи увгу н згин ступні: він повинен бути в першій третині підошви. Длі кросівок можн зігнути рукми для визнчення місця перелому. Чим ближче до середини буде злом, тим гірше кросівки. Підошв кросівок може мти різний склд і товщину. Чсто зустрічються кросівки з гртчстої підошвою. Це робиться для полегшення згльного вги взуття.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради
Шкіряні кросівки будуть нйбільш щільно прилягти до ступні, ткож прослужть довше, ніж нлогічн взуття з інших мтерілів. Виявити якісний виріб допоможуть несклдні мніпуляції. Нсмперед можн злегк нтиснути н облсть згину, розтшовного в передній чстині кросівк. Якщо шкір нтурльн, то що з'явилися зморшки досить швидко розпрвляться. Нтурльн шкір злегк потемніє, якщо н неї кпнути трохи води. Шнуровк є ще одним вжливим чинником при виборі првильних кросівок. Якісн шнурівк буде чудово зхищти взуття від промокння. Нйкрще вибирти кросівки, де звичйні дірочки будуть змінені спецільними D-подібними кільцями. Для інтенсивних тренувнь не підійде взуття н липучці, гчки не будуть сильно зтискти ногу. Добрими ввжються шнурки із суміші синтетики з бвовною: вони не тк чсто розв'язуються і довше зберігють форму.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради
Для повсякденного носіння і легких фізичних нвнтжень можн вибрти кросівки з твердою підошвою, бжно прогумовної по колу. Нйчстіше ткі кросівки нділені сітчстим верхом, що дозволяє стопх дихти. Для бігу підійдуть кросівки, що допомгють полегшити нвнтження н колін, хребет і стопи. Сюди можн віднести м'які і легкі кросівки з мортизторми і сітчстим верхом. Оптимльною висотою ткого взуття ввжється висот до щиколотки. Вибирйте моделі з піднятою п'ятою і гнучкою товстою підошвою, поступово опускється до носк. Підошв повинн бути рельєфною, що дозволить уникнути пдіння. Для тривлих прогулянок підійдуть кросівки, якісно фіксують гомілковостопний суглоб, ткож зхищють п'яту і носок від удрів. Тке взуття обов'язково повинн мти мортизтори. Нйчстіше ткі кросівки виглядють нбгто мсивніше інших моделей. Робіть вибір н користь високих кросівок зі шнурівкою, шиповну підошвою, гумовими нліпкми в облсті шкрпеток. Зверніть увгу, що верх ткого взуття обов'язково мє бути непромокльним. У склді мтерілу тут може бути присутнім синтетик, шкір і гум.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради
Для силових тренувнь крще вибирти моделі н щільною і досить жорсткій підошві з досить щільним здником, який повинен ідельно фіксувти п'яту. Нйчстіше ткі кросівки виготовляються зі шкіри і дуже добре полегшують стопу. У ткому взутті буде зручно зберігти рівновгу в процесі знять, ткож їх рекомендують вибирти тим, хто бжє нкчти м'язи. Для гри в волейбол ткож необхідно вибирти особливі кросівки. Моделі із зігнутим здником і хорошою мортизцією підійдуть сюди нйкрщим чином. Млюнок у вигляді ялинки н жорсткій підошві зхистить від скольжений, ткож не перешкоджтиме стрибків. Сюди добре підійдуть кросівки з сітчстими вствочкми і верхом, виконним з шкіри. Крім того, нвколо щиколотки ткож повинні перебувти вствки, й поролону.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради
Для знять фітнесом ткож підійдуть високі кросівки, ле ви можете вибрти і моделі середньої висоти, якщо вони будуть добре фіксувти гомілковостопний суглоб. Шкіряні моделі з сітчстими вствкми - ідельний врінт для знять у спортзлі. Підошв тут повинн бути гнучкою і досить тонкої, не стискує рухів. Широкий носок і вузьк здня чстин кросівок дозволять вм легко виконувти різномнітні впрви.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради

Для знять тенісом крще вибирти моделі, що доходять по висоті до щиколотки і мють вигнутий здник. Це дозволить вберегти голеностоп від вивихів і розтягувнь. Вибирйте моделі з щільним носком з прогумовної вствкою, як дозволить зхистити пльці ніг від удрів. Тенісні кросівки чсто мють млюнок у вигляді зигзг бо невеликих штрихів н підошві. Це зхищє від скольжений н тенісному корті. Сюди ідельно підійдуть моделі з верхом, виконним зі шкіри, і поролоновими вствкми в рйоні щиколотки. Для еробіки і знять степом підійдуть кросівки з гнучкою товстою підошвою з гуми, доповненої шипми. Шипи не дозволять вм ковзти, полегшуючи зняття. Здник ткого взуття обов'язково повинен бути жорстким, верх - шкіряним. Прогумовний носок - ще одн детль, як мє бути присутня н ткому взутті. Для бскетболу вибирйте кросівки з потовщеною і досить жорсткою підошвою. Тке взуття ткож повинн мти мортизтори в п'яті і шкрпетці. Млюнок «ялинк» н підошві і шкіряний верх в прі з високою шнурівкою збезпечть мксимльну зручність під чс гри.
Як вибрати кросівки правильно: корисні поради
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Чоботи на товстій підошві

Чоботи на товстій підошві

Чоботи н товстій підошві рифленою мються н грдеробі кожної...
Модні кросівки 2014

Модні кросівки 2014

Спортивн темтик злишється популярною в модних тенденціях...
Кросівки на танкетці. Як вибрати і з чим їх носити?

Кросівки на танкетці. Як вибрати і з чим їх носити?

Нстл осінь. Для нс, дівчт, це ознчє, що пор оновлювти свій...
Перша взуття малюка повинна бути впору

Перша взуття малюка повинна бути впору

Якщо вш млюк ось-ось піде, тому що досить впевнено...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...