Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як швидко заварити каву: два традиційні і зручних способу
Опубліковано : 18-08-2015, 10:05 | Категорія: Хобі
Існують різні методи заварювання кави, не надто поширені серед шанувальників цього напою, про які може не знати середньостатистичний кофеман.

Кава - на вершині рейтингу споживаних людством продуктів, а американці лідери в споживанні кави: на їхньому рахунку одна третина всього світового запасу кави, як, власне, і води. Кава дуже популярний у всьому світі, тому може бути важко встежити за всіма методами його заварювання, популярними у представників різних культур.
Френч-прес
Цей метод створення кави припускає використання пристрою френч-прес, також відомого як прес для кави або «Кафетье - а - пістон» і працює більш як чайний прес. У даному варіанті кава і вода змішуються в основний ємності пристрою і повинні настоятися протягом декількох хвилин. Потім поршень або прес натискається, здавлює об'єм рідини і переміщує її нижче, в той час як гуща залишається вгорі. Багато хто вважає, що цей потужний натиск дозволяє отримати з мелених зерен більшу кількість аромату і ефірних масел, що призводить до більш високій якості напою.
Турецька кава
Процес створення турецької кави починається з максимального дроблення зерен і розтирання їх у гранично дрібний порошок. Це може бути зроблено більш трудомістким традиційним методом зі ступкою і товкачем, турецької річний кавомолкою або більш сучасним електронним пристроєм. Після цього перетворений на порошок кави поміщається в маленький турецька кавник, відомий як турка. Можна додати цукор і кардамон - залежно від особистої переваги. Кава повинна повільно кипіти, а потім його треба різко видалити з вогню. Злегка охолоджений кава знову поміщають назад на вогонь, поки не сформується піна. Тепер кави можна вилити в чашку, де він повинен настоятися протягом декількох хвилин, перш ніж його можна буде пити. Цей момент призначений для відстоювання гущавини на денці чашки. Кілька культур, включаючи турецьку і грецьку, використовують кавову гущу в цілях ворожіння і пророкування майбутніх подій, тим самим підтверджуючи цінність і старовину турецького методу створення кави.

Кава - на вершині рейтингу споживаних людством продуктів, а американці лідери в споживанні кави: на їхньому рахунку одна третина всього світового запасу кави, як, власне, і води. Кава дуже популярний у всьому світі, тому може бути важко встежити за всіма методами його заварювання, популярними у представників різних культур.
Френч-прес
Цей метод створення кави припускає використання пристрою френч-прес, також відомого як прес для кави або «Кафетье - а - пістон» і працює більш як чайний прес. У даному варіанті кава і вода змішуються в основний ємності пристрою і повинні настоятися протягом декількох хвилин. Потім поршень або прес натискається, здавлює об'єм рідини і переміщує її нижче, в той час як гуща залишається вгорі. Багато хто вважає, що цей потужний натиск дозволяє отримати з мелених зерен більшу кількість аромату і ефірних масел, що призводить до більш високій якості напою.
Турецька кава
Процес створення турецької кави починається з максимального дроблення зерен і розтирання їх у гранично дрібний порошок. Це може бути зроблено більш трудомістким традиційним методом зі ступкою і товкачем, турецької річний кавомолкою або більш сучасним електронним пристроєм. Після цього перетворений на порошок кави поміщається в маленький турецька кавник, відомий як турка. Можна додати цукор і кардамон - залежно від особистої переваги. Кава повинна повільно кипіти, а потім його треба різко видалити з вогню. Злегка охолоджений кава знову поміщають назад на вогонь, поки не сформується піна. Тепер кави можна вилити в чашку, де він повинен настоятися протягом декількох хвилин, перш ніж його можна буде пити. Цей момент призначений для відстоювання гущавини на денці чашки. Кілька культур, включаючи турецьку і грецьку, використовують кавову гущу в цілях ворожіння і пророкування майбутніх подій, тим самим підтверджуючи цінність і старовину турецького методу створення кави.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.