Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 15-07-2015, 15:54 | Категорія: Хобі

Сувеніри з усього світу

 
Обов'язок кожного мандрівника - привезти сувеніри та подарунки для себе і близьких. Вибір величезний, від дрібничок, до дійсно корисних речей.
 
  Угорщина - Ця країна, в якій можна насолодитися розкішною природою, скуштувати самобутні традиції місцевого населення, милуватися величезною кількістю пам'ятками. Але будь-яка поїздка добігає кінця і постає питання: що ж привезти в подарунок?
 
Ну, звичайно, варто почати з угорського порцеляни, яким прославлена країна. Виготовлення порцелянових сувенірів, посуду і ляльок прийшло від стародавніх майстрів, до нашого часу традиції не змінилися. Угорський фарфор цінується у всьому світі і якщо у вас в будинку буде порцеляновий сервіз, то значить ви справжній цінитель. Багато туристів набувають керамічні чорні глеки, вони вважаються символом країни і продаються на всіх місцевих ринках.
 
В Угорщині є майстри не тільки по кераміці і фарфору, є й такі, які займаються вишивкою, а вона тут просто чудова. Скатертини, серветки, хустки, сорочки та багато іншого прикрашено різноманітними візерунками, знову ж таки в місцевих традиціях. Головним мотивом в угорців вважається червоний перець, його зображують на різних виробах, які прийдуть до смаку будь-якій модниці.
 
Угорщина - країна фанатів перцю і часнику. Паприка у них - національна приправа, без якої не обходиться жодна страва. Для любителів смачно готувати, можна захопити з собою баночку приправи.
 
З їстівних сувенірів можна привезти традиційний угорський десерт - марципан. З нього роблять різноманітні фігурки людей і тварин, які в якості сувеніра можна придбати в крамниці або музеї.
 
Ну а самий улюблений делікатес в угорців - це салямі. Є вибір для будь-якого гаманця, але самим дороги і смачним вважається «Pick». Цей вид салямі проводиться з 1869года і зайняв почесне місце на столах місцевих жителів.
 
Родина іспанського футболу, місто, яке називається так само, як головна місцева футбольна команда. Ну звичайно, це Барселона. І любителі футболу не замислюється, що привезти в подарунок з чудового міста, тому що футбольної атрибутики тут мільйони видів. Для фаната - це рай. Шарфи, футболки, кружки і безліч інших товарів може знайти тут кожен.
 
Символ міста Барселона - є ящірка. Це земноводне присутня на багатьох сувенірах, продаються так само фігурки і статуетки ящірки. Штучки цікаві, вони можуть стати чудовим подарунком, привезеним з Іспанії.
 
Барселона - Столиця не тільки футболу, але й моди, одягнутися в Іспанії відвідавши бутики Мадрида і Барселони. Дизайнерські речі продаються у всіх магазинах, ви обов'язково придбаєте собі не одну річ відомої торгової марки. Туристи так само набувають місцеву іспанську взуття - еспадрільі, які представляють собою м'які тапочки з натуральних матеріалів з підошвою, зробленої з джутових мотузок.
 
Сувеніри з усього світу

 
Іспанська шоколад, хто його не пробував, втратив півжиття, навіть якщо на відпочинку ви його все-таки пробували, то не лишайте цієї можливості друзів і близьких. Відвезіть їм пару плиток шоколаду. Чи не любителям солодощів можна придбати ковбасу, зроблену зі свинини (місцеві називають її фуете), вона володіє дивовижним ароматом.
 
  Багато шоп-тури йдуть через Дубаї . Там величезна кількість товарів, які з гідністю оцінять справжні шопоголіки.
 
По-перше, це золото, саме з АОЕ експортують велику кількість золота в інші країни. У вільному продажу знаходяться справжні золоті шедеври: кільця, сережки та багато іншого. У продажу є навіть просто золоті злитки, непогане вкладення грошей.
 
Парфуми можна придбати не тільки в Парижі , В Дубаї можна придбати будь-який аромат на ваш смак. Світові бренди за досить низькими цінами, звичайно, це не оригінал, але не кожен парфумер зможе їх відрізнити від справжніх духів. Шанель №5 вартістю кілька доларів - найкращий подарунок.
 
Арабські килими цінують у всьому світі, чому б, приїхавши в Дубаї не придбати цю пишність. Він відмінно доповнить інтер'єр, в не залежності від розміру та візерунка. Східне творчість завжди цінувалося.
 
Шоп-тури в Дубаї - це звичайно ж магазини одягу. Вони порадують справжніх поціновувачів сучасної модою. Заздалегідь запасіться списком розмірів своїх знайомих, і вони точно будуть забезпечені подарунками. Цінуються вироби зі шкіри, а це гаманці, сумки, ремені, вони найвищої якості, приємно буде самому таке мати і піднести в подарунок.
 
З їстівних подарунків - найпопулярніше це фініки. Місцеві жителі не можуть без них прожити і дня. Ви, навіть якщо не любили фініки, то тут полюбите точно!
 
На Гоа можна придбати величезну кількість сувенірів. Індія славиться своїм чаєм, а хороший чай - це чудовий сувенір, привезений з відпочинку. Чай упаковують в подарункові коробки, продають в пачках і на вагу. І їстівних сувенірів захопіть з собою горіхи кеш'ю, їх можна знайти на кожному кроці.
 
Туристи часто купують картини, виконані на шовку. Зображено на них частіше древнеиндийский епос. Картини виконуються майстрами і жодна картина не повторюється. Придбати їх можна на базарах чи в сувенірних крамницях.
 
Індія славиться своїми килимами, які рясніють різними фарбами і візерунками. Килими виготовлені з бавовни, шовку, та інших матеріалів. У міру сучасних тенденцій в килим стали додавати неонові нитки, такі килими буде світитися в темряві.
 
Любителям музики підійдуть компакт-диски з місцевими наспівами, а може і музичний інструмент місцевого народу.
 
Для маленьких сувенірів відмінно підійдуть статуетки, фігурки, виконані з глини або бамбука. З бамбука так само виготовляють кошики, різноманітні вази та підставки. З глини місцеві ремісники роблять квіткові горщики, вази, статуетки та безліч інших предметів, які знадобляться вам.
 
У Болгарії багато умільців та майстрів, які представлять вашій увазі величезну кількість подарунків і сувенірів.
 
Керамічні горщики, миски, вази або цукорниці відмінно підійдуть господаркам, це подарунок, який буде ще й корисним.
 
Популярний серед туристів мартениця - амулет, виготовлений з ниток, які переплітають один одного. Такий амулет вважається символом жіночого начала. Сувенірні магазини і крамниці пропонують величезну кількість матерніц самого різного виду.
 
Цінується в Болгарії ручна вишивка, яка прикрашає різні вироби, від серветок до пастельного білизни, ну і, звичайно ж, національний болгарський костюм.
 
Найпопулярніший болгарський сувенір - це рожеве масло. У Болгарії знаходиться Долина троянд, де вирощують найпрекрасніші квіти, з пелюсток яких виробляють масло, яке цінується у всьому світі. Так само масло є компонентом для різних косметичних засобів.
 
На першому місці серед їстівних сувенірів - рахат-лукум. Болгари запозичили рецепт у турків, але трохи змінили рецептуру. Болгарський рахат-лукум менш солодкий, але більш ароматний. Так само можна придбати баночку болгарських перців, які запікають на багатті.
 
Сувеніри з усього світу

 
Побувавши в Амстердамі , Місті, яке вважають найбільш вільним і розкутим містом у всій Європі, варто задуматися про подарунки.
 
Нідерланди - Батьківщина чудових тюльпанів, чому б не захопити шматочок прекрасного себе додому? Звичайно не квіти, а бульби, але ж вдома вони виростуть, розпустяться і будуть нагадувати про незабутній відпочинок. В Амстердамі багато магазинів, що пропонують на вибір тисячі видів цих квітів.
 
Справжній голландський сир можна привезти тільки з Голландії. Потрібно скористатися моментом і запастися сиром для себе і піднести подарунок знайомим. Ніхто не відмовиться від шматочка справжнього блаженства.
 
Головний символ Голландії - черевики, дерев'яні черевики, які називаються «кломпів». Придбати такі черевики і у вас надовго залишаться спогади про відпочинок.
 
Якщо продовжувати тему одягу, то варто доглянути натуральний одяг з конопель. Такий одяг прослужить вам і вашим близьким багато часу.
 
Традиційний колір Голландії - це помаранчевий, тому сувенір у цьому кольорі буде уособлювати Амстердам і Голландію в цілому.
 
Країна центральної Європи - Німеччина . Що ж можна привезти з цієї країни в якості подарунка?
 
По-перше, це пивні кухлі, тут ви знайдете їх величезний вибір, різних форм, кольорів і розмірів. Чудовий подарунок друзям і, звичайно, собі.
 
У Німеччині багато сувенірів зі сталі. Сталеливарного виробництва з досить поширене. Досить згадати німецькі ножі, яким будуть раді не тільки господині, але й чоловіча половина ваших друзів.
 
Національний символ-іграшка в Німеччині - це ведмідь і лускунчик. Придбати ведмедів можна різних, велика кількість ведмедиків Teddy, так полюбилися всіма людьми. А лускунчика всі знають по знаменитій казці «Лускунчик і мишачий король».
 
Є предмети, які заборонені для вивозу за межі Німеччини. Це речі, які мають художню та історичну цінність. Пальне теж заборонено для вивезення, хоча не думаю, що хтось вирішить привезти каністру бензину в ролі сувеніра.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Особливості відпочинку в Португалії

Особливості відпочинку в Португалії

Португалія в порівнянні з іншими країнами невеликих...
Який подарунок вибрати чоловікові?

Який подарунок вибрати чоловікові?

Який подарунок піднести чоловікові, щоб порадувати його?...
Як вибрати годинник - для себе або в подарунок

Як вибрати годинник - для себе або в подарунок

  Якщо ви хочете подарувати наручний годинник, то це буде...
Подарунки своїми руками

Подарунки своїми руками

Запросили на день народження, ювілей, весілля або на якийсь...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...