Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Теплий грибний салат з помідорами
Опубліковано : 15-06-2015, 15:06 | Категорія: Хобі
Необхідні продукти:

- 2 ст. ложки олії (оливкової)
- Одна червона цибулина
- Сіль
- Одна часточка часнику
- 100 грам свіжих помідорів
- Пучок пір'я зеленої цибулі
- Рубана петрушка - 2 стол. лож.
- Близько 120 гр. помідорів чері
- Мелений перець
- Грам 400 свіжих грибів
Як приготувати:
1. Помідори розрізати на 8 частин, а помідори черрі різати не треба.
2. Очистити часточку часнику і дуже дрібно порубати її.
3. Свіжі гриби розріжте на 4 частини.
4. Цибулину очистити і наріжте на тонкі півкільця.
5. Пір'я зеленої цибулі дрібно поріжте.
6. Розігрійте в глибокій сковорідці оливкову олію і пасеруйте в ньому червоний лук. Додайте в кінці смаження подрібнений часник.
7. Потім викладіть на сковорідку гриби і смажте всі 5 хвилин, потім додайте всі помідори, нарізану зелену цибулю і залиште на вогні ще хвилинки на 3.
8. Готовий салат приперчив, присолите і приправте лимонним соком і тертою цедрою.
9. На стіл подавайте тільки в теплому вигляді, зверху посипавши подрібненою петрушкою.

- 2 ст. ложки олії (оливкової)
- Одна червона цибулина
- Сіль
- Одна часточка часнику
- 100 грам свіжих помідорів
- Пучок пір'я зеленої цибулі
- Рубана петрушка - 2 стол. лож.
- Близько 120 гр. помідорів чері
- Мелений перець
- Грам 400 свіжих грибів
Як приготувати:
1. Помідори розрізати на 8 частин, а помідори черрі різати не треба.
2. Очистити часточку часнику і дуже дрібно порубати її.
3. Свіжі гриби розріжте на 4 частини.
4. Цибулину очистити і наріжте на тонкі півкільця.
5. Пір'я зеленої цибулі дрібно поріжте.
6. Розігрійте в глибокій сковорідці оливкову олію і пасеруйте в ньому червоний лук. Додайте в кінці смаження подрібнений часник.
7. Потім викладіть на сковорідку гриби і смажте всі 5 хвилин, потім додайте всі помідори, нарізану зелену цибулю і залиште на вогні ще хвилинки на 3.
8. Готовий салат приперчив, присолите і приправте лимонним соком і тертою цедрою.
9. На стіл подавайте тільки в теплому вигляді, зверху посипавши подрібненою петрушкою.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.