Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Гостре печеня з картоплею і курячими сердечками
Опубліковано : 15-06-2015, 15:06 | Категорія: Хобі
Для приготування гострого жаркого з картоплею і курячими сердечками вам потрібно:

- Великий помідор (свіжий);
- Шість невеликих картоплин;
- Середня морква;
- Сіль;
- Курячі сердечка - близько 450 - 500 грам;
- Два лаврові листочки;
- Паприка мелена - 10 грам;
- Ріпчаста цибулина;
- Перчик чилі - на любителя;
- Рослинна олія;
- Свіжа петрушка - близько 40 грам;
- Червоний перець (мелений) - одна щіпка.
Приготування:
Сердечка курячі як слід промийте, потім видаліть всі плівочки і розріжте на половинки.
У сотейнику нагрійте масло, викладіть підготовлені сердечка і швиденько зарумяньте з усіх боків. Потім влийте воду (приблизно 120 мл) і тушкуйте в межах десяти хвилин під кришечкою. За цей час цибулину наріжте чверть кільцями, а морква подрібніть на будь тертці. Далі овочі відправте в сотейник до сердечка і тушкуйте все разом ще близько восьми хвилин. Після чого додайте картоплини, порізані середніми брусочками, а також подрібнений чилі і помідор. Влийте ще склянку води і покладіть листочки лаврові. За смаком спекотне присолите, приправте червоним перцем і паприкою. Гасіть знову ж під кришечкою ще сорок хвилин, не менше. У самому кінці гостреньке спекотне присипте нарубленной петрушкою.
Смачного!

- Великий помідор (свіжий);
- Шість невеликих картоплин;
- Середня морква;
- Сіль;
- Курячі сердечка - близько 450 - 500 грам;
- Два лаврові листочки;
- Паприка мелена - 10 грам;
- Ріпчаста цибулина;
- Перчик чилі - на любителя;
- Рослинна олія;
- Свіжа петрушка - близько 40 грам;
- Червоний перець (мелений) - одна щіпка.
Приготування:
Сердечка курячі як слід промийте, потім видаліть всі плівочки і розріжте на половинки.
У сотейнику нагрійте масло, викладіть підготовлені сердечка і швиденько зарумяньте з усіх боків. Потім влийте воду (приблизно 120 мл) і тушкуйте в межах десяти хвилин під кришечкою. За цей час цибулину наріжте чверть кільцями, а морква подрібніть на будь тертці. Далі овочі відправте в сотейник до сердечка і тушкуйте все разом ще близько восьми хвилин. Після чого додайте картоплини, порізані середніми брусочками, а також подрібнений чилі і помідор. Влийте ще склянку води і покладіть листочки лаврові. За смаком спекотне присолите, приправте червоним перцем і паприкою. Гасіть знову ж під кришечкою ще сорок хвилин, не менше. У самому кінці гостреньке спекотне присипте нарубленной петрушкою.
Смачного!
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.