Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 21-09-2013, 20:02 | Категорія: Знаменитості

Джамала похвалилася іспанськими канікулами
Співчк Джмл в кінці літ влштувл собі зслужений відпочинок. І, з приклдом Одрі Хепберн, поїхл н "кнікули". Ось тільки кнікули вийшли не ітлійські, як у знменитої АКРІС, - іспнські. Де побувл Джмл і які врження н неї спрвил ця тепл крїн - читйте прямо зрз. - Взглі, це не перше моє подорож до Іспнії. Дв роки тому я вже бул в Брселоні т н узбережжі Кост-Брв. Але з упевненістю можу скзти, що по-спрвжньому дізнлся крїну тільки зрз. Н цей рз я не обмежувлся виключно туристичними місцями, відвідувл мленькі міст, бгто гулял вулицями і спостерігл злюдьми. Якщо коротко описти свої врження: повний зхвт! Я зхоплен іспнською культурою, трдиціями, кухнею! Моя подорож почлося в нйбільшому місті Іспнії - прекрсної Вленсії. Мене відрзу підкупили величезні пляжі і велик кількість прків - хоч місцеві кжуть, що місто було озеленений штучно. Всім, хто збереться сюди приїхти, обов'язковий пункт прогрми - спробувти Вленсінском пелью. Це неймовірно смчно! Вленсійці ввжють пелью символом своєїпровінції. До речі, я спробувл це блюдо в кожному місті по шляху проходження, і хочу зувжити, що смк скрізь був різний. У кожному регіоні і нвіть рйоні пелью готують по-своєму. Тому, якщо говорите, що були в Іспнії т пробувли пелью, уточнюйте, де сме.

Впдє в очі, що місцеві бгто зймються спортом. У будь-який чс дня можн зустріти людей н пробіжці. Це приголомшливо! Мені дуже подобється, що іспнці не обмежують себе в їжі, ле в той же чс восновній своїй мсі стрункі й підтягнуті. Тут дуже чуйні люди, вони вржють своєю любов'ю до життя. Це не ознчє, що всі ходять з нтягнутими усмішкми, вони дійсно люблять життя у всіх її проявх! У іспнців немє поняття "стрість", вони нзивють це "третій вік". Літні люди доглянуті, грно вбрні, гуляють, п'ють вино. Мимоволі проводил прлелі з ншими похмурими дідкми. В Іспнії бгто мгзинів c нтикврітом і вінтжними речми, це моя слбкість. Я не могл пройти повз. У Вленсії купил окуляри Ray-Ban моделі 60-х років і японський піджк ручної вишивки ткого ж віку. Ще в моїй колекції з'явився кзнок, пошитий в кінці ХІХ століття! І хоч йому більше ст років, він до цих пір в ідельному стні. Де б я не бул, я звжди зупиняюся біля вітрин мгзинів з хендмейд-одягом. У Брселоні купил кільк речей Adolfo Dominguez. Це мій улюблений бренд, який, н жль, не предствлений в Укрїні.

Не буду окремо зупинятися н крсоти Брселони, вон вже "оспівн" не одним мндрівником. З інших рхітектурних потрясінь в першу чергу хочу відзнчити оперний тетр у Вленсії. Н мій погляд, він дуже схожий н Сіднейську оперу, ті ж футуристичні форми. Н жль, літо - не сезон, тому н вистви мені потрпити не удлось.Зто я побувл в місцевому Окенріумі. Це величезний комплекс, в якому можн побчити сотні морських тврин і риб. Окремої увги зслуговує і дельфінрій. Я потрпил н шоу під нзвою "Aloha". Це нвіть не шоу, повноцінний спекткль, присвячений проблемм збруднення світового окену. Чесно, я просто ридл під чс виступу дельфінів.

Після Вленсії я поїхл в провінцію Алікнте в гості до письменниці Вікторії Плтової. Ми з нею вже двно підтримуємо дружні стосунки, вон виступил втором текстів для російськомовних пісень з мого другого льбому All or Nothing. Ми бгто говорили, гуляли, дивилися кіно. Скжу вм, що дивитися Педро Альмодовр в Іспнії - це особливе здоволення, його фільми нбувють тут інший зміст. Побувл н унікльному грязьовому озері. Воно дуже солоне, см грязь - рожевого кольору. Місцеві жителі стверджують, що вон лікує від усіх хвороб. Але де це озеро знходиться, я пообіцял нікому не розповідти. Нступн зупинк - Бенідорм, нйбільший висотний місто в Європі. Просторі пляжі, білосніжний пісок - одним словом, крс. Що мені подобється в Іспнії, тк це те, що можн не тільки гуляти по крсивих місцях, ле ще плвти і куптися в морі. Крім інших принд, у Бенідормі дв рзи н тиждень прцює блошиний ринок. Я колекціоную вініл, тому у мене було відчуття, що я потрпил в рй. Купил плтівки із зписми музики Шопен, Бх, Штрус, Бетховен, Чйковського, льбом Брбри Стрейзенд і збірник «Крщі біг-бенди світу».

В Іспнії неймовірно крсив і бгт природ. У ботнічному сду в містечку Торревьех бчил кктуси розміром з дерев, в Гврдемре особливо зпм'ятвся прк з кчечк т іншими крсивими птхми. З провінції Алікнте я вирушил до Мдрид. Одне з головних вржень, звичйно ж, музей Прдо. Я провел в ньому цілий день, оглядючи полотн Босх, Гойя, Мікелнджело, Рфеля т інших видтних мйстрів минулого. Я не знвець мистецтв, не особливо розбирюся в живописі, ле здоволення отримл неймовірне. Дивился н кртини і у мене зхоплювло дух. Мені здється, зрз неможливо створити нічого подібного! Купил собі н пм'ять книгу "100 шедеврів Прдо", друзям мгнітики з репродукціями нйзнменитіших полотен, ммі - нмисто і трдиційні іспнські прикрси. Всім, хто збирється в Іспнію, хочу пордити вчити іспнську, тк як мло хто з місцевих говорить по-нглійськи. Т й до того ж, іспнськ мов ткий грний і ромнтичний!

Джамала похвалилася іспанськими канікулами

Джамала похвалилася іспанськими канікулами

Джамала похвалилася іспанськими канікулами

Джамала похвалилася іспанськими канікулами

Джамала похвалилася іспанськими канікулами

Джамала похвалилася іспанськими канікулами


(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Співачці Джамалі виповнилося 30 років

Співачці Джамалі виповнилося 30 років

27 серпня свій день нродження відзнчил популярн укрїнськ...
Аферист зіпсував відпустку Білик

Аферист зіпсував відпустку Білик

Відпочинок в Іспнії популярної укрїнської співчки Ірини...
Вінницька доглядає нерухомість в Іспанії

Вінницька доглядає нерухомість в Іспанії

Олен Вінницьк з чоловіком Сергієм Большим влштувли собі...
Приходько купила пентхаус в центрі Києва

Приходько купила пентхаус в центрі Києва

Популярн укрїнськ співчк Анстсія Приходько нещодвно...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...