Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 27-09-2013, 17:50 | Категорія: Знаменитості

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"
Про Олексндр Внюшин зговорили як про молодого і перспективному дизйнер одягу в 2009 році, після покзу її першої колекції в Снкт-Петербурзі, н тижнях моди "Дефіле н Неві". Усе розвивлося стрімко. І нступн колекція бул випущен під влсним брендом - VANUSHINA. Ми поговорили з Олексндрою про моду, трендх і про те як їй прцюється в Росії. - Бренд - VANUSHINA це ?

Це - індивідульність, хрктер, стиль, функціонльні форми, сміливі поєднння. Це мрк для успішних і впевнених у собі жінок. Це підкреслен елегнтн клсик, комфортні тзручні речі. Всі колекції бренду створюються з ексклюзивних мтерілів - Де можн купити одяг від бренду VANUSHINA?

У Москві придбти одяг мрки VANUSHINA можн, відвідвши нш шоу-рум, н Сввінской нбережній, 19-Б. Тм же можн змовити індивідульний пошив будь-якої моделі колекції. Н дний момент, є три мгзину дизйнерського одягу, де звжди є в нявності одяг від VANUSHINA:
FASHION FILE, ТЦ Афімолл,Пресненськ нб. 2 1-й поверх
ROOMCHIK, вул.Велик Дмитрівк 9 під'їзд 2 поверх 2
EKEPEOPLE, Дизйн-звод "Flacon", вул. Велик Новодмитрівськ, 36
У Києві поки в плнх з'явитися, ми нд цим якрз зрз думємо. Тк смо н ншому сйті: www.vanushina.ru, прцює інтернет-мгзин з доствкою т оплтою через кур'єр, Ощдбнк бо плстикові крти. Для цього не обов'язково перебувти не тільки в Москві, ле і в Росії. - Розкжи проостнніх покзх, в яких ти брл учсть остннім чсом?

Крім смого першого покзу в Снкт-Петербурзі, восени 2009 року, з особливо ціквих і знчущих, хочеться виділити перемогу в конкурсі журнлу "Grazia" і покзі н "Aurora Fashion Week Russia" у 2012 році. А тк смо - дефіле н Posh Ladies Party в листопді 2012 і н "Volvo - Тиждень моди в Москві" в 2013 році, покз н Міжнродному Дні Моди в Москві - "Moscow Fashion Day". Один з остнніх покзів відбувся в рмкх Тижня Екомод в Москві, н території ЦВЦ "Мнеж", в трвні 2013 року. Нйближчим чсом відбудеться покз у в Києві н Ukrainian Fashion Week 11 жовтня. Зпрошую всіх! - Ти стрімко увірвлся в ринок фешн-індустрії. Нскільки склдн бул ця гонк?

Вон і зрз досить не легке. Ринок модної індустрії в Росії, т й в Укрїні теж, знходиться зрз н етпі стрімкого розвитку - з'явилося більше технологічних можливостей, більший вибір якісних мтерілів, ле і конкуренція досить висок, год їм порівняно, нприклд, з 2000-ними рокми. Але, проблем сме російських дизйнерських брендів, в тому, що бгто людей, не до кінця розуміють нвіщо їм купувти сукню від дизйнер з 10000 рублів (близько 2500 грн), якщо можн піти і купити якусь сукню (хй і гіршим з якістю т пошиття) з 6000 рублів (1500 грн) у стоковий мгзин. Але ситуція з кожним роком змінюється. Потихеньку, ле ми йдемо до того, що все більше жінок хочуть виглядти стильно, ефектно і мти ексклюзивне вбрння. І це не може не рдувти! Що відносно ведення бізнесу тут теж потрібно бгто прцювти, бути одночсно фіннсистом, економістом, бухглтером, промоутером, мркетологом. Це, крім того, що ти дизйнер і в голові звжди повинно бути ясно і чисто для нродження прекрсних і ціквих ідей. Вжливо тк смо првильно вивчити той продукт, який ти збирєшся предствляти н ринку, відчути його. - Що модно в сезоні осінь 2013/зім 2014?

Цього року дизйнерів ндихють 50е року минулого століття - це жіночн ромнтик, вишукний мінімлізм, бунтрські стилі Грнж і Пнк. Цього року розмїтість мтерілів величезне: легкі прозорі ткнини у вигляді вствок з гіпюру, хутро, пір'я, мохер, крокодиляч шкір, стьобні мтеріли, рельєфні ткнини, кмуфляжний млюнок. У моді знову твід і клітин. Зглом-то, урожйний сезон. Колірн гмм - нсичені відтінки смргдового, бордового, червоного, лвндового кольорів. У моді блискучі мтеріли, ле з ними потрібно бути обережною. - Твою одяг одягють російські співчки, ведучі, ктриси розкрій пру прізвищ, хто це?

Тк, не приховую, що я дуже рд мти тку можливість попрцювти з зіркми російського шоу-бізнесу. Це нйпрекрсніш і ефектн співчк Ндія Ббкін, яскрв і тлновит Нтля Корольов, тк смо ктриси Ктерин Гусєв т Теон Дольников, які віддли перевгу сукням з моєї колекції для появи в якості чрівних тріумфторів н врученні відомої тетрльної премії "Криштлев Турндот" в липні 2013 року . Крім цього ми співпрцюємо з відомою російською передчею "Модний вирок" - одягємо ведучих і деяких учсниць. - Що в плнх у нйближчому мйбутньому?

Як я вже говорил, всього через кільк тижнів я привезу нову колекцію в Київ н Ukrainian Fashion Week. Приймти учсть в укрїнських тижнях моди я буду вперше і сподівюся, що це буде не остнній мій покз у Києві цього року. Зрз йде підготовк до покзу, ми готуємо декільк сюрпризів для вших модників і 11 жовтня в "Мистецькому Арсенлі" готові дивувти і підкорювти їх серця. Тк, що приходьте, чекємо всіх! Зрз нств чс проджів нової осінньої колекції, одночсно ведеться робот нд створенням моделей нступного сезону.

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"

Дизайнер Олександра Ванюшина: "У мене одягається Бабкіна, Корольова та Гусєва"


(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
«Модний феномен» Києва

«Модний феномен» Києва

Як не крути, ле столиця мгнітом тягне фешн-тлнти в усіх їх...
Зірка

Зірка "Інтернів" стала найстильнішою російською актрисою

17 червня, о Москві відбулся щорічн церемонія вручення...
OKSI запалила з Ревва на премії РУ.ТВ

OKSI запалила з Ревва на премії РУ.ТВ

Н червоній доріжці Музичної премії телекнлу РУ.ТВ співчк...
Чехова та Водонаєва вибрали собі нижню білизну

Чехова та Водонаєва вибрали собі нижню білизну

У рмкх тижня моди в Москві, відбувся рт-покз ексклюзивного...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...