Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 22-05-2015, 17:06 | Категорія: Сім'я і Відносини

Темп життя сучасного задає і швидкість розвитку особистих відносин: мало хто в 21 столітті буде роками чекати прихильності прекрасної дами або благородного лицаря. На ранніх етапах зустрічальності оригінальні освіти нерідко мають на меті не стільки передати слова любові, як завоювати раз і назавжди, підкорити винахідливістю та оригінальністю і таким чином «приборкати норовливу».
Кращий спосіб зізнатися в любові


Пізніше, з кожним разом прожитим місяцем »складніше знаходити нові способи виразити почуття, і нерідко питання« Що придумати в цей раз? »Стає майже проблемним. День Святого Валентина - прекрасна можливість для щирого і яскравого визнання в любові або пропозиції одруження, але як зробити це так, щоб і зміцнити відносини спалахом тепла і створити казкову історію для розповіді дітям і онукам?
Який ваш мова кохання? Часто ми вибираємо той спосіб вираження почуттів, який подобається нам самим - і в цьому можемо не вгадати. Багато хто боїться або не наважуються говорити про свої найзаповітніших бажаннях - і в підсумку залишаються розчарованими. У чому причина - в очікуванні сюрпризу, сором'язливості і скромності - образах на відсутність фантазії і навичок телепатії у партнера? «Жінки чекають романтики, але тільки маленький відсоток чоловіків є справжніми романтиками, тому романтичний вечір - це як іспит для чоловіка. Чоловікові необхідно підготуватися, адже підсвідомо мучить думка, що будуть оцінювати, "як він здав цей іспит. Тому нічого страшного не буде, якщо жінка скаже чи зробить якісь натяки на свої очікування від святкування Дня закоханих, щоб потім не бути розчарованою. І партнер не буде мучитися здогадками, про що мріє його жінка. Але що робити, якщо все ж ви хочете не розкривати сюрприз і не хочете питати половинку про визнання її мрії? Жіночі та чоловічі видання, книжкові супермаркети та інтернет просто захаращені тестами на визначення темпераменту і типу особистості »вашого партнера, і як виразити найважливіше, враховуючи особливості його сприйняття. Завдання спрощується, якщо ви знаєте, наприклад, соціонічний тип свого партнера, який говорить про спосіб сприйняття, обробки і засвоєння інформації з навколишнього світу. У кожного з 16-ти типів є свої схильності: «Для« Дон Кіхота »привабливі оригінальні освідчення в коханні, щось божевільне, представників типів« Жуків »або« Горький »зацікавить подолання перешкод і навіть ризик для життя,« Штірліц »захоче класичного визнання, як в лицарських романах, «Єсенін» - драматичного, а «Дюма» «Гюго» - красивого у всіх деталях ». «Під час визнання потрібно зробити щось несподіване, а краще здійснити одне з бажань свого партнера, щоб його це не тільки вразило, але й запевнило у вашому бажанні робити його щасливим.
Для тих, хто любить вухами. Ви знаєте, яку музику любить ваша половинка? Зіставте мова кохання з мовою звуків. Якщо в дитинстві ведмідь обійшов ваше вухо, і ви маєте музичні здібності - пояснення через виконання пісні - ваша фішка. У разі конфлікту з цим самим ведмедем виконання пісні під супровід або в караоке буде швидше жартівливим подарунком і приверне багато уваги сусідів або оточуючих. Якщо співати обрану пісню самостійно вам здається несерйозним і несолідним, виконання пісні або класичного твору можна замовити у професійних музикантів, які приїдуть додому або на роботу. У другому випадку крім особистого захвату коханої людини, швидше за все, додасться ще й емоційний сплеск колег, які обдарують компліментами вашу увагу і винахідливість - і романтичність, звичайно. Можна піти далі і запросити музикантів на місце вашої зустрічі. Зробити день визнання в любові або пропозиції руки і серця незабутнім допоможуть, професійний візажист підготує вас з коханою в страсний фотосесії, і фотограф, який зловить блиск закоханих очей і самі експресивні прояви ваших емоцій. Але в такому випадку потрібно продумати місце зустрічі - якщо ви зібралися визнаватися все -таки на день Святого Валентина, в позі для фото обмежить погода. Врахуйте і те, що для зйомки в більшості приміщень потрібна попередня домовленість (а часто і розрахунок) з власниками або керівництвом закладів.
Класичне пояснення - в стійці «на коліні» з квітами і обручкою можна урізноманітнити: вимовити улюбленої урочисту прозаїчну або віршовану мова. Визнання у віршах старий як світ, але якщо ваша половинка тонка чуттєва натура, а ви маєте поетичний дар або знайшли лірику, здатну зворушити навіть холодну скелю, - це може виявитися емоційніше і ефектніше все костюмовані дійства та дорогоцінні подарунки. Якщо ви губитеся в словах, допоможе вибір готових зізнань: на книжкових ринках, в супермаркетах та кіосках друку продаються книжки або брошури з добірками інтимно-ліричних текстів. Заощадити допоможе Інтернет: роздрукувати ці ж тексти можна, наприклад, скопіювавши з весільних сайтів. А ось на унікальній мови заощадити не вийде: сценаристи івент-агентств, які пишуть на замовлення тексти неповторних зізнань, даром не працюють. Можна піти в хороший ресторан з живою музикою , Або в театр - і домовитися про можливість зізнатися в любові зі сцени після закінчення виступу. Або взагалі в супроводі живої музики - улюбленої пісні дорогої людини. Або додзвонитися на вашу улюблену хвилю радіо (попередивши свою половинку про життєву важливість слухати потрібну fm) і зізнатися прямо в ефірі.
Визнання для гурмана. Не всі жінки люблять «вухами», що говорити про чоловіків. Варіантом поєднання турботи і смаку може бути сніданок у ліжко з листівкою, словами кохання або обручкою, принесеному на підносі разом з десертом. Кільце або текст зізнання в коханні можна заховати в подарунку або великому букеті квітів - головне не втратити основну частину вашого привітання. У такому випадку для ласуни приємним буде букет з солодких квітів-цукерок (якщо звичайно ви впевнені, що здоров'ю вашої половинки не зашкодить велика кількість солодкого). Любіть масштабні дії і тягнетеся до американських сценаріями - замовте великий торт з написом слів любові чи пропозиції. Сучасні кулінари можуть навіть розмістити зверху ваше солодке фото, питання тільки, викличе такий торт апетит і підніметься рука різати зображення дорогої людини.
Ще один спосіб «доставки» визнання в офіс - принести величезну коробку і сховатися в ній, попросивши співробітників покликати свою половинку поглянути на величезний подарунок. Є один мінус - ви можете злякати об'єкта обожнювання, коли вугільної і почнете експресивно висловлювати свою любов. Але якщо ваша кохана або коханий принципово не розголошує на роботі свій сімейний статус та особисту інформацію, навряд чи схвалить доставку подібного подарунка в офіс. Якщо крім терпіння ви маєте час і формочку для льоду у вигляді сердець, викладіть бажаний напис з льоду і скажіть, що ви так само будете танути поруч від жару любові.
Кільце, заморожене в такому сердечку, можна підкласти улюбленої для охолодження вина - тільки варто простежити, щоб не сталося казусу, і дівчина її не ковтне - інакше замість вечора романтики вам загрожує похід до лікаря. Тим, хто любить розкішні продумані деталі, сподобається можливість замовити келихи з вашими ініціалами. Їх можна попередньо доставити і в обраний ресторан. У такому випадку, можна домовитися з офіціантом, щоб він приніс надруковане вами псевдоменю з визнанням на одній зі сторінок. Або, якщо ви любите китайську кухню, заздалегідь домовтесь про печиво удачі з текстом вашого визнання.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Який подарунок вибрати чоловікові?

Який подарунок вибрати чоловікові?

Який подарунок піднести чоловікові, щоб порадувати його?...
Що подарувати коханій на День св. Валентина?

Що подарувати коханій на День св. Валентина?

День святого Валентина настане зовсім скоро. А, значить,...
Подарунки своїми руками

Подарунки своїми руками

Запросили на день народження, ювілей, весілля або на якийсь...
Чим порадувати жінку на 14 лютого

Чим порадувати жінку на 14 лютого

Для кожної закоханої пари цей день вже давно став...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...