Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 19-11-2013, 10:43 | Категорія: Стиль життя

Що потрібно знати про жіночі колготках?
Ідельний зовнішній вигляд створюється не тільки звдяки ідельному вибору одягу т мкіяжу, ле і з допомогою првильно підібрних ксесурів і дрібних детлей. До остнніх відносяться ткі елементи жіночого грдеробу, які утворюють основний кцент композиції одягу. Тому вжливо знти, що і як носити, особливо коли мов йде про колготкх. Пропонуємо вшій увзі кільк порд, які допоможуть зробити крщий вибір т розкрити всю првду про жіночих колготкх. Це допоможе вмпридумти грні комбінції і підкже деякі творчі ідеї щодо склдння стильного грдеробу. Дізнйтеся, з чим і як првильно носити колготки, щоб створити ефект довгих ніг і додти звидною «родзинки» у свої приголомшливі вбрння, не порушити їх блнс і виглядти смішно.

Як вибрти колготки?

Зверніть увгу н якість. Перше, що ви повинні розглянути - це якість колготок, якезбезпечить вм подльшої ідельний зовнішній вигляд. Колготки низької якості не зможуть збезпечити нлежний супровід вшої грному одязі. Хорошим способом з'ясувти чи є колготки, які ви збирєтеся купити виробом високого бо низької якості - це перевірк існувння певного своєрідного ромту, який повинен бути сильним, ле приємним. Сме цей ромт служить докзом високої якості виробів, тк як ткий зпх вимгє досить великих витрт іпідроблені врінти, як првило, позбвлені цієї особливості.
Що потрібно знати про жіночі колготках?
< Вибирйте првильний розмір. Це один з нйбільш вжливих спектів у виборі жіночих колготок. Вони повинні бути ні вільними, ле і ні дуже тісними, оскільки в першому випдку вони зберуться в грмошку і створять відчуття дискомфорту вже через кільк хвилин шкрпетки, в другому випдку - вони будуть з'їжджти вниз, при цьому стягуючи з собою нижню білизну. Мркувння розмірів, як првило, проствляється виготовлювчем н ярлику, прикріпленому н внутрішній здній чстині виробу. Однк, якщо ви не впевнені у своєму розмірі, крще вибрти більший врінт, тк як немє нічого більш дискомфортного і неприємного, ніж зндто щільні колготки, тісно облягють ноги, які постійно доводиться підтягувти.

З чим і як носити колготи?

Вибір првильного типу колготок до відповідної одязі.
Що потрібно знати про жіночі колготках?
< Існують певні типи колготок, відповідність яким визнчється деякими првилми, які вимгють увжного розгляду. Перший момент, який ви повинні взяти до увги, є відмінність між колготкми і легінсми. Остнні відрізняються від колготок ткниною і формою, вони, як првило, виконні з бвовни т без ступні. Ви не можете носити легінси, як штни бо нвпки, тк як колготки і легінси - це в першу чергу ксесур жіночої білизни і їх верхня чстин жодним чином не повинн бути видимою. Щодо типів колготок, можн виділити, нприклд, колготки в сіточку бо журні врінти, які рекомендується носити з великою обережністю, щоб уникнути можливих ризиків створення зндто сміливих, вульгрних бо непрвильно зрозумілих обрзів. Тким чином, вони грні з жіночною одягом у мінімлістичному стилі, як, нприклд, спідниці середньої довжини, ле безумовно не з міні-спідницями і високими підборми. Клсичні туфлі н високих підборх, з іншого боку, грмонійно поєднуються із клсичними колготкми і дозволяють створювти елегнтні і строгі офісні нсмблі. Пнчохи - це ще один чудовий тип колготок, які, однк, можуть доствляти деякий дискомфорт і почуття знепокоєння. Зверніть увгу н нлежний стн і првильно підібрний розмір пнчіх, дже нвіть см крихітн детль може зруйнувти сму бездогнну зовнішність. Не врто ндягти пнчохи під міні-спідницю бо міні-плття, щоб уникнути конфузів. Кольорові колготки і комбінувння кольорів.
Що потрібно знати про жіночі колготках?
< Знючи все, що стосується форм і типів колготок, нступне, що ви повинні взяти до увги - це првильне поєднння їх кольорів відповідно до вшої одягом і згльним стилем. Хорош ідея - використовувти пом'якшувльні відтінки кольорів колготок у випдку комбінувння їх з яскрвим одягом, щоб приглушити остннє. Один з нйпопулярніших відтінків в дному випдку являє собою сірий, який добре поєднується з првильно обрними червоними, помрнчевими, жовтими, зеленими т іншими яскрвими відтінкми. Бежеві т чорні колготки є клсичними позчсовими врінтми, які, як првило, поєднуються з будь-яким одягом. Нйвжливіше првило при виборі кольорових колготок - зберегти противгу між яскрвими і м'якими тонми колготок і одягу. Білі колготки є типовим весільним ксесуром. Вони додють вишукність, жіночність і невинність чудовому обрзу нреченої. У щоденній шкрпетці допускються білі колготки грубої в'язки в поєдннні з черевики н товстій підошві бо уггмі і теплим трикотжем. Колготки з строктим млюнком бо орнментом крще комбінувти з монохромного одягом. Ніколи не комбінуйте зелені колготки з коричневими шортми. Босоніжки з відкритим носком і кольорові колготки - ткож зборонен комбінція. Пм'ятйте, що білі і кольорові колготки повнять ноги, мтові непрозорі колготки роблять їх коротше, прозорі - довший, тілесні - більш стрункими. Підводячи підсумок, можн відзнчити головне: при виборі колготок ви повинні знти, як визнчити їх якість, як носити кожен тип колготок, що ндіти під них і які кольори вибрти для приємних погляду комбінцій. Мйте н увзі, що деякі події вимгють нявності колготок у що б то не стло, нприклд, у випдку роботи в офісі бо відвідувння ділової зустрічі. У кожному рзі, колготки доддуть високу дозу впевненості в собі, привбливості і жіночності будь-якій дівчині, нвіть будучи невидимими під одягом.
Що потрібно знати про жіночі колготках?
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Світлі туфлі і темні колготки

Світлі туфлі і темні колготки

Бгто стилісти ввжють поєднння бежевої взуття з темними...
Найтонші колготки для літа від Conte elegant

Найтонші колготки для літа від Conte elegant

Коли суворі првил ділового дрес-коду передбчють нявність...
Нова мода 2013 - «поточні» колготки і шкарпетки

Нова мода 2013 - «поточні» колготки і шкарпетки

Увг! Мод для неформлів! Нов тенденція 2013 року - « поточні...
Тонка справа. Вибираємо колготки

Тонка справа. Вибираємо колготки

Пнчохи бо колготки міцно і двно увійшли в життя жінки....
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...