Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 29-11-2013, 12:30 | Категорія: Стиль життя

Мода: стиль мілітарі
У сучсному світі вжлив швидкістьпересувння, мислення, мневрувння. Все це цілком і повністю відбивється н одязі, дже вон повинн бути не тільки зручною і якісною, ле і сучсної. У 1918 році 11 листопд зкінчилсь нйжорстокіше досі подія, що принесло величезну кількість втрт мирних громдян. Зрозуміло, цією подією бул «Перш Світов Війн», як тривл 4 роки і 3 місяці. Логічно, що по зкінченню війни, перед усім світом постло звдння впортися не тільки з відновленням міст і селищ, й ткож необхідно було використовувти тку величезну кількість військового одягу, що злишился н склдх після уклдення примирення. Тк з'явився стиль, що отримв нзву MILITARY (Мілітрі).
Мода: стиль мілітарі
Цей стиль хрктеризується простим кроєм, відсутністю всіляких детлей прикрси одягу, лконічністю і строгістю ліній. Але якщо рніше весь світ ств носити перешитій військову форму з міркувнь безвиході, то до 20 століття, з появою культури хіпі, ткий одяг стл використовувтися в регулярній носінні і звоювл любов всього середнього клсу. Солдтськ військов форм перероблялся н свій смк, зберігючи згльні ідеї і фсон одягу, ле позбвлялся від чітких форм. Відомо, що цей одяг нбул великої популярності в США, дже сме тм хіпі виступли проти війни у В'єтнмі і одяглися в одяг MILITARY. З тих пір і в моді почлся нов хвиля. Мод н одяг звжди бул відобрженням суспільного життя. Модельєри прекрсно розуміли прктичність ткого стилю, тому й постійно доповнюють одяг MILITARY новими детлями. Цей військовий стиль зйняв н світових подіумх одне з лідируючих місць.
Мода: стиль мілітарі
Погони і вжкі рмійські чоботи стли чстиною грдеробу бгтьох зоряних персон. Нприклд, Олексндр Амбросіо і Джесік Альб носять високі черевики зі шнуркми, поєднуючи їх з вузькими прилеглими джинсми. Вони одягються в довгий кдігн, бо в шкіряну куртку. Пнківський стилю віддють перевгу і ткі бунтрки, Як Дкот Фннінг і Мйлі Сйрус. А сме в 20 столітті стло нбирти популярність носіння рмійського взуття в поєдннні з рвними колготкми. Н вітринх бутиків і мгзинів можн зустріти грубу чоловічу взуття для жінок. Як жінк і з чим взглі може носити тку брутльну рмійську взуття в повсякденному житті? Однією з перших зірок, що подли приклд в носінні солдтського взуття, стл Дін Крюгер. Вон примудрился поєднувти і виглядти при цьому досить Миловидно, черевики н шнурівці з довгим плттям (сукнею - принт) і клсичним притленим пльто. Кім Крдшьян і Джесік Сімпсон, нприклд, є великими прихильницями високих чобіт н шнурівці і відкритим носом. Поєднувти подібне взуття з досить широкими брюкми і довгими спідницями, подібно сміливою виконвиці Рінні, все ж не врто. Адже, використовуючи ткий одяг, з'являється ризик погіршити свою фігуру нижче тлії. У 1947 році Крістін Діор зпропонувв світу спробувти використовувти нклдні плечі. Тким чином, в нслідок, інші віяння військової форми зникли. Це був «new look» епохи. Комбінувння чобіт і черевиків н шнурівці можливо з будь-яким одягом, ле тут необхідно почуття міри.
Мода: стиль мілітарі
Штни Крго - популярний елемент стилю MILITARY . Ці брюки можуть бути зшиті з тлсу бо шовку, бути короткими бо довгими. У новому сезоні крго відрізняються розкішним виконнням. «Яскрві крго з стину з босоніжкми н високих підборх - цей, ж ніяк, не звичний мілітрі, яким його всі звикли ввжти - з черевикми Doc Martens і з сумкою - речовим мішком» - говорить Мішель Лі (відом мерикнськ модниця, співчк, продюсер), - «Це молодіжний стиль, який зйме тке ж місце, як і джинси з високими підборми і розкішним декоровним топом». Якщо Вм не подобється бо вже нбрид колір хкі, можн спробувти носити крго чорного бо іншого яскрвого кольору. Абсолютним фворитом цього сезону ств білий колір крго в поєдннні з сріблястими детлями, зстібкми, гудзикми. Ткі фсони брюк, як крго, врто носити з босоніжкми н високому кблуці, тк смо вжливо підібрти висоту кишень до Вшого зросту. Якщо обсяги Вшого тіл ніяк не ідельні, потрібно відмовитися від штнів з кишенями н стегнх і постртися знйти врінт з кишенями н кісточці. Мілітризція моди - слушним відрижк історії, щось н зрзок солідрності жінок з чоловічим військовим відсутністю. Люди, що віддють перевгу прктичною одязі і взутті, не можуть бути бйдужі до стилю мілітрі і подібний стиль не зникне з прилвків, думю, ніколи.
Мода: стиль мілітарі
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Основи стильного і елегантного гардероба для жінок старше 50 років

Основи стильного і елегантного гардероба для жінок старше 50 років

Елегнтність не мє віку і ніяких обмежень! Для того, щоб мти...
Поради модницям: як і з чим носити чоботи довжиною до і вище колін

Поради модницям: як і з чим носити чоботи довжиною до і вище колін

Якщо ви знходитесь в пошуку стильних і елегнтних ідей для...
Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Якщо ви є володркою широких стегон, вм необхідно нвчитися...
Самий модний верхній одяг зими 2012-2013

Самий модний верхній одяг зими 2012-2013

Це трпилося: зимові морози тки нстли. Н вулицю небезпечно...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...