Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 5-10-2015, 11:18 | Категорія: Інформація

Як вибрати весільну сукню? Будь-який шлях починається з маленького кроку, нехай навіть це буде пошук нарядів в мережі або в модних журналах. Але краще дотримуватися певного плану, щоб не упустити жоден нюанс. Отже, приступаємо до пошуку сукні своєї мрії.


 

Як вибрати весільну сукню: повна інструкція




Перший крок: вибір стилю


Перед тим, як відправитися у весільний салон, треба хоча б представляти яке плаття ви шукаєте. По-перше, варто придивитися і зрозуміти, що подобатися, а що ні. Подивіться фотографії в інтернеті, оцініть, як це виглядає на моделях. Варто почати вибирати фасон сукні за 4 місяці до весілля. Адже якщо ви збираєтеся зшити його на замовлення, то знадобиться час для примірки і підгонки наряду. За цей час дизайнер зможе не поспішаючи створити сукню вашої мрії і внести зміни, якщо це знадобиться.




Крок 2: перший етап пошуків


Після того, як ви подивилися пропозиції в інтернеті і каталогах, а також прийняли тверде рішення, що вам подобаються закриті весільні сукні з довгим рукавом , То ви можете домовитися про зустріч в декількох салонах, де створюють наряди у вашому стилі. Але не варто перевантажувати себе зустрічами, щоб від утоми не зробити неправильний вибір. Якщо ви знайшли 2-3 салону з відповідним стилем, то цього буде цілком достатньо.

Не відмовляйтеся від професійної допомоги, адже вам можуть запропонувати модель, про яку ви навіть не думали, і не приймайте рішення до того, як побачите наряд на фігурі. Найчастіше дизайнер розуміє, який силует буде приховувати недоліки, і підкреслювати достоїнства.

Коли ви вибираєте з ким піти на примірку, то віддавайте перевагу близькій людині, якому важливо, щоб вам було добре, зосередженому на вашому смаку і комфорті. Іноді на першому етапі пошуків ви можете обійтися без допомоги супроводжуючих, а от коли ви встанете перед кінцевим вибором, то візьміть з собою когось одного, щоб не заплутатися в кількості думок.


Інші поради на першому етапі вибору:


 

Зручний одяг : Для першого етапу пошуків вам знадобиться зручний одяг та взуття для тривалих походів по магазинах.

Нижня білизна : Воно також має бути комфортним, бажано біле або тілесного відтінку. Якщо необхідно, то можна надіти коригуючий білизна.

Взуття : Крім зручного взуття, прихопіть з собою туфлі на підборах, неважливо якого кольору, лише б це був каблук (якщо це ваш вибір для весільного торжества).

Макіяж : Не рекомендується наносити занадто яскравий макіяж, адже тональний крем і помада можуть залишитися на білосніжних вбраннях, які ви будете приміряти.

Прикраси : Також не варто обважувати сережками, браслетами та намистом. Вони можуть зачепити ніжні мережива або попросту загубитися десь серед шарів весільних нарядів.




Крок 3: вибір дизайнера


Після того, як ви визначилися зі стилем весільного салону, саме час знайти спільну мову з дизайнером, який створюватиме ваш наряд. Важливо, щоб він був терплячим і уважною людиною, супроводжуючим вас до самого торжества. Що найголовніше при виборі дизайнера?

Надійність - Дизайнер повинен допомогти вам казково виглядати на весіллі і, прислухаючись до вашої думки, вміти направити і пояснити, що вам більше підходить, навіть якщо в кінцевому підсумку вирішувати все одно вам.

Відносини - Вибирайте дизайнера, з яким ви відчуваєте себе комфортно. Так як підготовка до весілля часто може викликати стрес, то найкраще, якщо при створенні вашого наряду ви будете відчувати спокійну обстановку радості від творчості.

Загальний образ - Навіть якщо дизайнер займається тільки створенням сукні, краще всього, якщо він допоможе вам у виборі взуття, зачіски та аксесуарів, щоб все створювало загальний образ.

Ціна - Широкий діапазон цін у весільних салонах дозволяє вибрати плаття, яке підійде до вашого бюджету і важливо пам'ятати, що на відміну від костюма нареченого, сукня нареченої надаватися лише один раз.


Як вибрати весільну сукню: повна інструкція




Крок 4: вибір вбрання по фігурі


Ви визначилися з фасоном, дизайнером і весільним салоном. Тепер потрібно створити сукню. Наряд обов'язково повинен підходити до особливостей вашої фігури і вигідно представляти її.

Великі груди - В цьому випадку потрібна підтримка у вигляді бюстгальтера, значить, немає можливості вибрати сукню з відкритою спиною. До фігурі з великими грудьми підійде великий виріз, особливо V-подібний. Не рекомендується вибирати плаття без бретелей.

Невелика груди - Рекомендується вибирати плаття зі скромним вирізом. Також підійдуть наряди з струмуючих тканин з глибокими вирізами.

Повна фігура - Нареченим з формами краще підкреслити талію поясом, а пишна спідниця приховає нижню частину фігури.

Широкі плечі - Вам підійде силует у вигляді фартуха або майки.

Повні руки - Можна використовувати рукава у вигляді рукавичок, щоб приховати руки, але залишити плечі оголеними.

Низький зріст - Вам підійдуть подовжені наряди більше, ніж корсет із спідницею. Якщо ви все одно хочете корсет із спідницею, то відмовтеся від пишного низу на користь спідниці силуету A.

Високий ріс т - вам підійдуть сукні без бретелей, фасон-фартух, не глибокий V-подібний виріз.




Крок 5: загальний образ


Незважаючи на те, що сукня знаходиться в центрі уваги, не можна забувати, що в поєднанні з іншими елементами воно створює незабутній вигляд. Важливо правильно підібрати поєднання між сукнею, макіяжем, зачіскою та аксесуарами. Всі ці елементи потрібно починати шукати після того, як ви визначилися з сукнею, а не навпаки.

Якщо верхня частина наряду сама по собі домінує, то вам не знадобиться намисто, можна обійтися лише підходящими сережками. Якщо у вас білосніжне плаття, то можна підібрати туфлі з каменями або іншого кольору. Якщо ви вибрали туфлі на високій шпильці, то не забудьте подбати про змінною парі взуття без підборів. Букет нареченої також повинен підходити до вашого наряду.

Все-таки на вашому святі, ви повинні відчувати себе королевою. Після торжества ви можете відправити сукню в хімчистку і прибрати подалі в шафу, а іноді дістаючи його з вішалки, ви посміхнетеся, згадавши приємні моменти.

(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Де знайти ідеальне весільну сукню?

Де знайти ідеальне весільну сукню?

З кожним днем наближається момент весільного торжества. Вже...
Популярні весільні сукні

Популярні весільні сукні

  Які весільні сукні для вагітних можна вибрати для...
Нелегкий вибір весільної сукні

Нелегкий вибір весільної сукні

Воно притягує погляди і від того, наскільки воно вдало буде...
Поради модницям: як і з чим носити червоні сукні

Поради модницям: як і з чим носити червоні сукні

  Червоний колір найпотужніший з усієї кольорової...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...