Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 2-11-2013, 10:38 | Категорія: Стиль і Мода

Купівля сукні звжди бул ндзвичйно ціквим і зхоплюючим зняттям. Не мє знчення, якбгто суконь у вс вже є - рідко хто пропускє можливість подрувти собі ще одне. Деяким подобється йти з покупкми з друзями, іншим - поодинці. Тим не менше, нйбільш вжливим тут є не те, з ким ви обирєте плття, те, що сме в результті потрпляє у вш грдероб. Як бгто з вс чинився в ткій неприємній ситуції, коли ви шукєте щось, що у вшій уяві постє розмитим і без чітких обрисів? Поки ви перебирєте сотні силуетів, потроху приходитьрозуміння, що жодному з них не вдлося вс зчепити. Щоб нступного рзу уникнути мрної трти свого чсу і сил, крще дізнйтеся, які тренди домінують у цьому сезоні перед тим, як відпрвиться в подорож по торговим центрм. А в цьому вм допоможе склден нми добірк нйкрсивіших і модних суконь сезону весн-літо 2014.

Вісім розкішних суконь сезону весн-літо 2014

Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Дозвольте мені предствити першим свою улюблену сукню. Fendi покзв нм ряд зпморочливих нрядів, ле нйбільш сильно мене врзило те міні в яскрво-червоному. Спецільні техніки, використні при створенні, рзом з ннесеними візерункми створюють ілюзію тривимірної текстури. Колір ткож не потребує предствлення - ви повинні бути бсолютно безсердечним, щоб його ігнорувти. І, до всього іншого, мені подобються середня його довжин і короткі рукви.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Більш скромний силует був зпропоновний брендом Zimmermann . Світло-сір сукня-сорочк з золотими гудзикми виглядє дуже стильно. Воно досить просте в конструкції, ле, в той же чс, ндзвичйно привбливе. Я думю, що сме середня довжин і крсивий чорний змшевий пояс з елегнтним бнтом дють йому силу притягувти до себе погляди оточуючих. І, крім того, н ньому є великі кишені, це звжди вкрй зручно.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Список нйкрщих суконь літнього сезону просто зобов'язний включти творіння будинку моди Herve Leger . Інкше він (список) нічого очікувти бути повним, і від нього крще взглі відмовитися. Цього рзу я зкохлся в неймовірно сексульне синє плття з декольте у формі лист. Тонк ткнин чстково бул покрит стрзми різних кольорів. Мені подобються його облягючі лінії, тк смо, як і дв вирізи н тлії з боків.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Ви ніколи не розчруєтеся в сукні від Елі Сб . Лівнському дизйнеру звжди вдється придумувти зхоплюючі дух речі. Кожне з його творінь вржє уяву своїм унікльним дизйном і чудовою якістю. І я впевнен, що це чорне плття з мережив і тюлі ткож змусить вше серце битися швидше. Тільки уявіть, яке врження воно може спрвити н людину, який побчив його н вс. Бгті прикрси рзом з елегнтним поясом створюють приголомшливий обрз, і змушують мене дивитися н цей шедевр знову і знову. А прозорі смужки ткнини н спідниці і ліфі додють до нього легкий нліт држливою тємниці.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Влентин Юдшкім ткож потрпив у сьогоднішню підбірку. Цей російський дизйнер вже двно підтвердив, що він здтний н бгто що. А його чудове плття в золотому і білому виглядє як нряд для спрвжньої королеви. Вржючі прикрси н ліфі і розвівється ткнину спідниці відмінно доповнюють один одного, і володіють мгічною влстивістю зтримувти н собі погляди всіх, хто звдяки щсливому випдку, виявився неподлік.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Ребекк Мінкофф створил силует, що нповнює мою душу летимо теплом сонячних променів. Він нстільки легкий і ндихючий, що просто не дозволяє з бйдужим виглядом пройти мимо. Але й колір ткож відігрє свою роль - цей м'який фістшк, ще один тренд весняно-літнього сезону, здється спрвжнім втіленням невинності і любові.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Valentino , Нвпки, предствив ндзвичйно склдний дизйн, який, тим не менш, не виглядв перевнтженим. Бгтошровість ткож буде в моді нступної весни: мережив і тюль, ткож поєднння бордового, смргдово-зеленого і чорного роблять це плття дуже крсивим. Широкий мереживний пояс підкреслює тонку тлію, чергувння смужок візульно створює приємні оку пропорції.
Кращі сукні весняно-літнього сезону 2014
Нрешті, черг дійшл до мого другого нйулюбленішого сукні! Бренд Dolce & Gabbana створив чудовий білий нряд. Тк, ви могли б поствити під сумнів моє сприйняття кольорів, ле це не помилк. Якщо придивитися, можн помітити, що сукня нспрвді зшите з білої ткнини, н якій прикріплено величезн кількість золотих монет, що створюють видиму вм ілюзію. Мені ткий дизйн - унікльний і помітний - подобється дуже сильно. Зрештою, дв дизйнери-местро звжди можуть чимось здивувти. Це були нйкрсивіші плття весняно-літнього сезону 2014 року. І пм'ятйте, що вм потрібно буде ознйомитися з цим керівництвом ще рз, перед тим, як ви приступите до покупки одягу для теплої пори року.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Весільна сукня в 2014 році

Весільна сукня в 2014 році

Н думку дизйнерів, весільне вбрння 2014 року повинен...
Як вибрати плаття на випускний вечір

Як вибрати плаття на випускний вечір

Бгто дівчт, нпевно, вже почли шукти в модних журнлх, мгзинх...
Як носити маленьке біле плаття

Як носити маленьке біле плаття

Мленьке біле плття - Один з нйбільш грячих трендів цього...
Мереживні сукні: як вибрати і з чим носити

Мереживні сукні: як вибрати і з чим носити

У грдеробі бгтьох сучсних модниць можн знйти мереживне...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...