Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 17-01-2014, 19:11 | Категорія: Стиль і Мода

  Для дівчт з спокусливими формми, як для всіх інших, існують певні порди моди і нехитрі прийоми, які дозволять їм створювти нйбільш вржючі обрзи і добитися неперевершеної зовнішності. Ці порди починються з вибору стилів і форм одягу і зкінчуються кольоровими особливостями одягу т првилми її сумісності. Стилісти пропонують основні порди, які будуть хорошим джерелом нтхнення для нових ідей у створенні бзового грдероб для повних з нйбільш підходящих і рекомендовних врінтів одягу. Відкрийте для себе основні принципи підбору одягу для пишних форм.

Підкзки модних стилістів для жінок з пишними формми:

Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
- Перше, н що необхідно звернути увгу дівчтм і жінкм з пишними формми - це вибір нижньої білизни. Нижня білизн є головним спектом, що лежить в основі формувння вшої зовнішності. Тк що ніколи не економте н білизні і звжди нмгйтеся купувти вироби високої якості, нскільки це можливо. Білизн відповідє з формувння вшої фігури і в рзі, якщо воно првильно підібрно, дозволить вм виглядти стрункіше, більш досконлими і куртними. - Пострйтеся вибирти в якості бзового грдероб однотонний одяг, ле в той же чс не виключйте повністю колірні дуети. Нехй вибір впде н яскрві і помітні ксесури, які стнуть основними кцентми вшої зовнішності і відвернуть увгу від вших форм. Це може бути стильн сумк бо яскрв пр взуття, ткож невеликі елегнтні і милі шрфи бо шийні хустки, може бути і ексклюзивні мсивні прикрси. Говорячи про кблукх, нмгйтеся дотримувтися висоти кблук від 5 до 9 см, як є ідельною для жінок великих розмірів. Сме невеликий кблук дозволить виглядти вм шикрно і жіночно. - Пострйтеся вибирти плття, блузи, светри і топи з V-подібними вирізми, які дозволять візульно подовжити лінію шиї. Крім того, нмгйтеся уникти зндто великих і зндто крихітних млюнків т принтів н одязі. Те ж сме стосується і ксесурів. Ніколи не купуйте одяг меншого розміру. - Звжди звертйте увгу н зчіску, мкіяж і нігті. Сме ці спекти відносяться до числ нйбільш вжливих фкторів, що формують зовнішність дівчт з пишними формми.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами



Основи бзового грдероб для жінок з пишними формми:

1. Офісний одяг для жінок з пишними формми. При формувнні бзового грдероб, врто розглянути деякі його основні елементи. Першими серед них є сукні. Для офісу це нйбільш рекомендовний вибір жінкм з пишними формми. Для роботи вм врто вибирти плття довжиною до колін, які можуть бути виконні бо з м'яких ткнин струмуючих, бо злегк притленого силуету. Якщо ви віддєте перевгу штни, нмгйтеся вибирти моделі з високою тлією і прямого крою. Не піддвйтеся впливу модних тенденцій і не нмгйтеся виглядти у вузьких брюкх добре, крще відмовтеся від них - це не вш фсон. Що стосується спідниць, то пишним дівчтм крще всього підбирти в якості офісного врінту елегнтні спідниці-олівці, які легко комбінувти з будь-яким верхом.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
2. Одяг для відпочинку для жінок з пишними формми. Вибирючи одяг для відпочинку, ви можете експериментувти з різними візерункми і формми. Нприклд, почніть з мксі-сукні з крсивим млюнком, яке додсть вшому обрзу деякі штрихи тємничості і ромнтики. Анімлістичні принти і нсичені відтінки, ткі, як шоколдно-коричневий бо темно-синій призводять до нйбільш ефектним результтми. Крім того, ви можете вибрти сукні з квітковими принтми довжиною до середини колін і в невимушеному стилі бо симетричного крою з приндним V-подібним вирізом бо для подібних силуетів - бсолютно приголомшливі метлеві відтінки кольору фуксії, фіолетового, синього і перлового тонів. Монохромні чорні вбрння ткож є хорошим рішенням для вс, ле в цьому випдку треб бути дуже куртними і мудрими у виборі ксесурів.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
3. Стильні нсмблі для жінок з пишними формми.   Розглянемо нсмблі, що включють в себе костюми і брючні дуети, які ткож вимгють деякої обережності у виборі для жінок з пишними формми. При првильному виборі комплекту, ви зможете приховти деякі недоліки фігури і підкреслити її гідності. Крім того, костюми дозволяють експериментувти з підбором їх склдових, що дє вм можливість вирзити свою індивідульність. При виборі костюмів, перш з все зверніть увгу н якість ткнини, нмгйтеся вибирти м'які, комфортні і нтурльні ткнини. Можете сміливо віддти перевгу яскрвим монохромним відтінкм для вших нсмблів, що допоможе вм виглядти жіночно і просто мило. Комбінуйте спідниці-олівці з верхом всіх різновидів форм. Віддючи перевгу брюкм, пм'ятйте, що їх довжин повинн бути до половини п'яти, тким чином, вони будуть візульно робити вс вище, ткож приховувти деякі недоліки пишних форм. Вибирючи куртки і жкети, ткож пм'ятєте про особливості вшої фігури, особливо це стосується плечової лінії. Для жінок з широкими плечим крще віддти перевгу виробм довжиною нижче лінії тлії. Короткі жкети і куртки крще комбінувти із сукнями, не з брюкми. Всі відтінки чорного, солодкі корлові, бежевий і синій кольори для тких дуетів є ідельним рішенням.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
4. Крщі топи для жінок з пишними формми. У стилістів є деякі рекомендції і щодо підбору топів для великих дм. Зокрем, для почтку розглянемо вибір н користь деліктних ткнин і візерунків, тких як шифон, шовк і деякі мережив. Стильні врінти тких виробів є підходящими для їх об'єднння з спідницями, брюкми бо джинсми. Пстельні і м'які кольори є фворитми в цій глузі. Клсичні сорочки ткож дуже грмонійно виглядтимуть у створенні ідельних обрзів для бізнесу, роботи бо просто відвідувння тетру. Пм'ятйте, що V-подібні вирізи - це ідельне рішення для вс і при виборі топів і блуз. Крім того, ви можете поекспериментувти з різними принтми, як, нприклд, в етнічному стилі, квітковими, геометричними і німлістичні млюнкми. Нрешті, ще одн детль, як зслуговує увги в цьому списку - бск. Будучи дуже жіночною т елегнтною, ця детль топ є прекрсним рішенням для вшої зовнішності, як дозволить крсиво підкреслити вшу фігуру в поєдннні з брюкми.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
5. Верхній одяг для повних. Вибір верхнього одягу тк смо вжливий, як і вибір решти одягу. Тк що в цьому відношенні ви можете звернутися до тких врінтів, які в першу чергу підходять вшій фігурі і вшому згльному зовнішньому вигляду. Говорячи про квіти, у верхньому одязі віддйте перевгу коричневому, перловому, сірому, синьому, червоному, жовтому, бежевому і фіолетовому квітм. Джинсові куртки ткож є непогним врінтом для розгляду. Пльто крще вибирти трпецієподібного крою бо прямі. Жінкм з великими грудьми, крще носити пльто під пояс. Шкіряні куртки для вс можуть бути нйрізномнітніших форм і кольорів. Віддючи перевгу яскрвим кольорм для курток і пльто, ви можете створити досить оргнічні обрзи. Особливо, ми рдимо не вибирти пльто подовжених силуетів чорного кольору, в першу чергу це стосується літніх жінок. Змість цього спробуйте клсичний пісочний, бежевий, сірий, темно-синій і коричневий врінти. А яскрві ксесури, ткі як шрфи, плнтини і хустки стнуть ідельним звершльним штрихом тут.
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами
6. Штни для жінок з пишними формми. Будьте обережні при виборі брюк, тк як не кожен фсон підходить повним жінкм. Це один з нйбільш чсто носяться і універсльних предметів одягу, тому вони вимгють пильної увги. Більш темні відтінки брюк є нйбільш вдлим вибором для вс. Джерсі, бвовн і денім - смі рекомендовні типи ткнин для жінок з пишними формми. Водночс уникйте зндто блискучих ткнин і привбливого дизйну брюк. Говорячи про розмір, пм'ятйте, що в першу чергу ви повинні відчувти себе комфортно в брюкх. Ніколи не купуйте брюки меншого розміру, зндто вузькі і з низькою посдкою. Змість цього віддйте перевгу відповідним вм врі

Інше не менш цікаве:
Основи стильного і елегантного гардероба для жінок старше 50 років

Основи стильного і елегантного гардероба для жінок старше 50 років

Елегнтність не мє віку і ніяких обмежень! Для того, щоб мти...
Осінь 2013. Модний одяг для повних жінок

Осінь 2013. Модний одяг для повних жінок

Більшість жінок, що володіють пишними формми, вже зрз...
Як вибрати сумку залежно від типу фігури і зростання

Як вибрати сумку залежно від типу фігури і зростання

Сумк є нйбільш вжливим і модним ксесуром у грдеробі кожної...
Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Якщо ви є володркою широких стегон, вм необхідно нвчитися...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...