Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 6-02-2014, 13:37 | Категорія: Стиль і Мода

Ідея про те, що ми є свідкми смерті тенденцій і трендів, що виникють у світі моди, нбирє сьогодні все більшої популярності. З зтяжними літми і зимми, ми вже починємо придивлятися до пльто в трвні і до легчйшим розвівється сукням у вересні. Поділ н дв сезони - осінньо-зимовий т весняно-літній - все більше розмивється. Крім того, ми нбгто більше фокусуємося н створенні свого індивідульного обрзу, ніж це було рніше. Вплив вуличного стилю зростє, і блогери можуть стти грвцями індустрії моди просто звдяки тому, що вони ндягють н себе. Тк що тепер не тільки дизйнери високої моди здють тон всім іншим. 
Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Будь-які ідеї будуть використні у весняно-літньому сезоні 2014 Тим не менш, нм все ще потрібно щось, н що можн спертися у своєму виборі. Тренди можуть бути менш ясними, вони можуть не тк сильно виділятися, ле вони все ще злишються ключем до глибокого розуміння кожного з сезонів. Ті тенденції, що з'явилися в сезоні весн-літо 2014 можуть бути вм вже добре знйомими, ле вони більш мсштбні і сміливі, розвинулися під впливом вуличного стилю і покзують, що ми хочемо носити. Ось список основних трендів весняно-літнього сезону 2014 року.

Мистецтво і скульптур

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Це приклд моди як мистецтв н покзі весняно-літньої колекції 2014 від Chanel Від фресок Prada до художніх глерей  Chanel , Сучсне мистецтво і яскрві кольори були однією з основних тем нового весняного сезону. Коли Філі Фибо з Celine «вбил» свій фірмовий мінімлістський стиль (хоч млоймовірно, що нзовсім) і покрил створену нею одяг широкими різнокольоровими мзкми і виділяються принтми, нм відрзу ж зхотілося спробувти смим небудь розмлювти фрбми Dulux. М'як скульптур ткож бул одним з мікро-трендів цієї весни, з номерми, які, здвлося, зійшли зі сторінок ескізних книжок рхітекторів. Уявіть величезні, спецільно перебільшені склдки і криві лінії, які, нприклд, були у Balenciaga і Giambatista Valli, і ви зрозумієте його суть.

Крмельні кольори

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Одяг було солодким як крмель - ле не липкою - н покзі весняно-літньої колекції 2014 від Burberry Prorsum Ми думємо, що одним з нйбільш чсто копіюються номерів цього сезону будуть мереживні блузи т спідниці крмельного кольору, які ми бчили у Burberry. Carven, Mulberry т Dior ткож предствили щось схоже, в м'якому рожевому, м'ятному і зеленувто-блкитному. Але тренд длеко не нудотний - це покзли, нприклд, сексульні нпів-прозорі сорочки від Burberry.

Не ткі вже безглузді дев'яності

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Шоу бренду Sister by Sibling длеко пішло від «безглуздий» Світ моди все ж трохи зстряг в дев'яностих. І музою нового сезону, без сумніву, є Шер Хоровітц з ншого улюбленого фільму цього десятиліття - «безглуздий». Від курток і спідниць в колекціях у Sister by Sibling і Miu Miu, і до суконь-комбінцій і високих підборів у DKNY , І коротких, «обрізних» футболок з нписми у Alexander Wang, все крутиться нвколо дівчток з Долини. Вибирйте те, що вм нйбільше підходить з цього списку - і ви не прогдєте.

Віртульність проти рельності

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Коли Філі Фибо з Celine збивє рзом кольору і принти, можете бути впевнені - у світі моди відбувються зміни Безліч стилів тнцівниць і воїнів ми побчили у Louis Vuitton, Marc Jacobs, Celine і Dolce & Gabbana - І вони, схоже, були створені сме під впливом сьогоднішніх блогерів, які пишуть про моду, і про ментльність «більше - це більше". Не бійтеся поєднувти непоєднувні принти, ндягти прикрси, що притягють до себе погляди і увгу, рзом з сукнями з величезною кількістю прикрс, і покривти себе нгдують рідкий метл мтерілми і пір'ям. Вся суть цього тренд - у створенні влсного, сміливого, вкрй індивідулістичного обрзу.
Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Jil Sander зберігє всі рельним з допомогою простих силуетів В іншому кутку нового сезону сидять релісти. Не менш упевнені в собі, вони не уникють коштовностей і ндмірностей, ле зберігють обрз «чистим», ндягючи клсичні білі сорочки, широкі брюки, блейзери і шикрні туфлі н плоскому кблуці. Хочете побчити більше - дивіться в бік колекцій від Jil Sander, Margaret Howell і Michael Kors. То яку сторону ви виберете?

Пляжний бум

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Моделі були готові відпрвиться прямо н пляж після покзу весняно-літньої колекції 2014 від Ashley Williams Ми бчили бермудські шорти і бікіні у Ashley Williams, і мксі-сукні в тонку смужку і мішкувті шовкові шорти у Topshop Unique. Крім того, слйдери були взуттям сезону, ткнини, що виглядли мокрими, покзли в колекціях від Preen і Versace . Побчимося н пляжі.

Свіжі квіти

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Весняні квіти були розсічені в колекції від Christopher Kane Хто може збути те приголомшливе шоу від Christopher Kane, що взяв стндртні весняні квіткові тренди, і розрізти їх, двши нм детлізцію нукових книг і пелюсткові трфрети? Додйте до них тривимірні плікції квітів біля Mary Katrantzou і Dolce & Gabbana, і тепличні квітки від Dior - і всім знйомі квітковий тренди будуть виглядти зовсім по-іншому.

Щось змість спорту?

Ключові тренди весняно-літніх колекцій 2014
Хто н теніс? Victoria Beckham зпозичил кільк речей з роздягльні для своєї колекції сезону весн-літо 2014 Ні, не нйближчим чсом. Люксов спортивний одяг продовжує свою переможну серію у весняно-літньому сезоні 2014 року. Що визнчив тренд номером є, безумовно, шовков куртк-бомбер від Jonathan Saunders, хоч Thomas Tait ткож предствив нм куртки - стильні і вільні білі для знять тенісом, і шикрні для бігу. Н іншій стороні окену, в США, Victoria Beckham продовжує підтримувти кнони спортивного одягу з допомогою светрів і тенісних спідниць, у той чс як DKNY предствив короткі легінси, прозорі норки т облягючі купльникі. І вони мйже змушують нс хотіти піднятися з дивн.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Топ-10 кращих покупок сезону весна-літо 2014

Топ-10 кращих покупок сезону весна-літо 2014

Ніщо не підвищує нш нстрій тк смо сильно, як одяг з нових...
Тренди весняно-літніх колекцій 2014: намиста

Тренди весняно-літніх колекцій 2014: намиста

Тепер, коли ви добре знйомі з нйгрячішими трендми верхнього...
9 гарячих трендів верхнього одягу сезону осінь-зима 2013-2014

9 гарячих трендів верхнього одягу сезону осінь-зима 2013-2014

Коли приходить прохолодн осінь бо сніжн зим (т пор року,...
Модні тренди сезону весна-літо 2013

Модні тренди сезону весна-літо 2013

Чорний і білий кольори домінувли н подіумх весняно-літнього...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...