Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 30-07-2014, 15:52 | Категорія: Стиль і Мода

Жіночі броги - Це туфлі з перфорцією, виконні в чоловічому стилі, н низькому ходу і н шнурівці. Здвн жінки відчувли великий інтерес до чоловічого грдеробу і звжди нмглися приміряти н себе його елементи. Тк і з'явилися в жіночому грдеробі броги. У дній сттті ми розповімо про історію походження броги, ткож про те, як і з чим їх носити.
 
Що таке броги і з чим їх носити?

 

 
 


Історія виникнення броги.


 
Н відміну від жінок, чоловіки звжди воліли зручну і прктичну взуття. Ірлндські фермери-скотрі ще в XVII столітті змислювлися про проблему швидкої просушки черевик. З цією метою вони стли пробивти у своїх черевикх дірки, функцією яких було провітрювння взуття т відведення води з неї. Тк технік отримл нзву «брогіровніе» і згодом бул зпозичен лісничими і єгерями. Ндлі перфоровн взуття стл дуже популярн і серед ристокртів. Тк і з'явилися туфлі-броги. У переклді «броги» ознчють ніщо інше, як «проколоті шилом». Ще однією перевгою броги, є те, що з рхунок перфорції тке взуття дозволяє нозі дихти. Всі ці достоїнств оцінили не тільки чоловіки, ле і жінки не злишилися осторонь, примірявши їх н себе. Тким чином, броги потрпили в жіночий грдероб.
 
Що таке броги і з чим їх носити?

 

 
 


Як і з чим носити броги?


 
Сучсні жінки знову повернули в свій грдероб броги . Зрз це туфлі нйрізномнітніших збрвлень з перфорцією у вигляді журних візерунків і звитків, шнурки н них кріпляться прямо нд язичком. У сучсній моді існує велик кількість комбінцій, які можн створити з броги, і сме про це ми збирємося розповісти в цій сттті, предствивши вшій увзі основні порди з стилем і про те, як носити броги, щоб виглядти мксимльно ефектно і привбливо. Нсмперед, врто згдти універсльність цих туфель, що дозволяє поєднувти їх як з клсичним одягом в чоловічому стилі, тк і з більш невимушеним стилем.
 
Що таке броги і з чим їх носити?

 
Згльні порди т хитрості:
 

 


По-перше, при носінні броги слід оголити трохи облсть щиколотки, тк як це єдиний спосіб, звдяки якому ви можете створити противгу пропорцій зкритих форм цих туфель. Для цього слід вибирти спідниці довжиною вище колін бо просто сукні, шорти і укорочені брюки.


 


Однією з нйстильніших комбінцій з броги є поєднння їх з широкими брюкми. Комбінуючи їх з будь-яким типом не ндто екстрвгнтних блуз, можн створити нйдивовижніші нсмблі.


 


 Не бійтеся поєднувти броги з джинсми в стилі бойфренд. Ткі комбінції подрують вм сміливий і стильний зовнішній вигляд, ткож здтність зявити про себе.


 


Чоловічий хрктер цих туфель ви можете пом'якшити деякими жіночими детлями для врівновження. Нприклд, можн вибрти грні прикрси, чрівну кпелюшок бо просто зробити яскрвий мкіяж, використовуючи червону губну помду.


 

 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 


Н що слід звернути увгу при купівлі броги?


 

 


Нйперше, що формує броги - це шви. Тк що будьте вкрй обережні і увжно оглядйте якість швів при виборі туфель.


 


Друге, н що слід звернути увгу - це шкір. Для того, щоб перевірити стн шкіри, ви можете зробити крихітну подряпину н одній стороні туфель, і якщо тон, який ви побчите під рядком ткий же, як і зовні, то це сме те, що вм потрібно. Тк мікро-подряпин легко зникне з допомогою взуттєвого крему.


 


Ще одн річ, н яку ви повинні звернути увгу - це підошв, як повинн щільно прилягти до верху туфель.


 

 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 


Куди ндягти броги?


 
Броги - Це взуття, признчен для вуличного стилю. Що стосується поєднння цих туфель з іншими елементми грдероб, то принцип їх сумісності прктично ткий же, як і у випдку з Оксфорд. Тобто, нйчстіше броги ндягють під джинсовий одяг. Літні обрзи формуються з шортми бо короткими спідницями із джинсової ткнини, доповненими невимушеними футболкми і топми, куртки в дному випдку необов'язкові. Іноді ви можете ткож оживити свій зовнішній вигляд кпелюхом і срібними бо золотими прикрсми. Ви ткож можете носити колготки під шортми, ле вони повинні бути нейтрльного тону і не ндто щільні.
 
Проте, нйпростішим врінтом є поєднння броги з джинсми. З метою вдосконлення цієї комбінції ви ткож можете вибрти крдигн бо светр-водолзку, якщо н вулиці холодно, доповнивши їх джинсовими жилетми. Що стосується смих джинсів, вони можуть бути бо обтягуючого фсону, бо прямого крою, ле, як првило, вони мють бути укороченими бо підкочуються, як у випдку з джинсми бойфренд, щоб оголити облсть щиколотки. Для створення більш елегнтного стилю, ви ткож можете поєднувти броги з діловими і строгими піджкми.
 
Літні комбінції з броги можуть припускти легкі шорти, деякі монохромні футболки бо топи і модні жкети. Ткі поєднння виглядють дуже стильно і в той же чс жіночно. Нрешті, подумйте про вибір ксесурів. Ми можемо зпропонувти вм клсичні форми сумок, які повинні мти середній розмір. У випдку з джинсми ви можете нвіть вибрти портфель бо містку сумку-мішок. Сміливо поєднуйте з броги сумки великого розміру будь-якого дизйн. Єдине, що ви не повинні робити - це одягти шкрпетки при носінні броги.
 
Що таке броги і з чим їх носити?

 
Броги ткож вельми придтні для створення клсичного стилю. У цьому плні ми можемо відзнчити бсолютну сумісність їх з офісним дрес-кодом. Тким чином, ви можете поєднувти броги з клсичними т вузькими сукнями бо з клсичними прямими брюкми. Остнні можуть бути збезпечені мнжетою. Крім того, ви можете удосконлювти подібні комбінції футболкми-поло, білими сорочкми і клсичними піджкми. Поєднння броги з піджкми і сукнями - це ще одн незмінн формул грної зовнішності. Єдине, про що ви повинні бути інформовні - це ткий фкт: чим темніше колірн плітр, тим більше візульно утяжеляется обрз, і з метою збезпечення противги ви повинні віддти перевгу світлим тонм піджків і взуття. Відтінки ню і все бежеві тони є нйвдлішими врінтми для комбінцій в клсичному стилі.
 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 
Що таке броги і з чим їх носити?

 


 
Що таке броги і з чим їх носити?
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Яке взуття носити з максі-сукнями і максі-спідницями?

Яке взуття носити з максі-сукнями і максі-спідницями?

  Довгі сукні і мксі-спідниці підкреслюють жіночність і...
Поради модницям. Як і з чим носити джинсові шорти

Поради модницям. Як і з чим носити джинсові шорти

  Джинсові шорти є одним з нйбільш універсльних,...
Модна чоловічий взуття осінь-зима 2013-2014

Модна чоловічий взуття осінь-зима 2013-2014

Взуття є однією з нйголовніших склдових будь-якого нряду,...
Яскрава колекція чоловічого взуття Carlo Pazolini S /S 2013

Яскрава колекція чоловічого взуття Carlo Pazolini S /S 2013

У весняно-літньому сезоні Carlo Pazolini зкликє всіх...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...