Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 14-10-2014, 17:17 | Категорія: Стиль і Мода

'Сумк а

 
Безсумнівно, модний бренд Chanel відомий н а весь світ. Його історія почин а ється в перші роки XX сторіччя. Модниці всього світу мріють хоч про один виробі цього будинку, а зн а менитості не р а з пок а зув а ли свою любов до бренду.
 
З усіх виробів модного будинку, безсумнівно, н а йбільш популярним і впізн а в а ним зн а ком є сумк а від Chanel . Це не тільки ст а тус і розкіш, а ле ще й чудов а якість і оригін а льність. Н а ж а ль, д а ний тов а р н а дзвич а йно дорогий, і не кожн а людин а зможе дозволити купити його. Попит н а роджує пропозицію, чи не т а к? Не можеш дозволити собі оригін а л, купи копію. В д а ний ч а с підроблені сумки Chanel не злічити н а п а льцях. Але чи т а к хорош а підробк а ? Чим вон а відрізняється від оригін а лу?
 
Безсумнівно, символ модного будинку Chanel в середині XX сторіччя - це сумк а моделі 255. У ній поєднується і жіночність, і вишук а ність. С а ме в ті ч а си вони були н а вершині моди і досягли свого піку в диз а йні цього виробу. Коко Ш а нель , З а сновниця модного будинку, з а вжди створюв а л а речі, які любил а с а м а і які згодом хотіли м а ти все, почин а ючи від простої домогоспод а рки і з а кінчуючи зн а менитими людьми і б а г а тіями. Все, до чого вон а торк а л а ся, перетворюв а лося н а символ моди і стилю. Кожн а річ просякнут а її життям т а досвідом.
 
Модель 255 не ст а л а винятком. Створення сумки йде корінням ще в середину 20-го століття, а с а ме лютий 1955. Її н а зв а прямо пов'яз а не з д а ною д а тою, а дже 55 - рік, а 2 - порядковий номер лютого. При створенні сумки для зручності вон а виготовил а спеці а льну л а нцюжок. Сумк а просто віш а л а ся н а плече і допом а г а л а звільнити руки своїй вл а сниці. Щоб не тр а вмув а ти шкіру, н а внутрішній стороні л а нцюжк а були спеці а льно прикріплені стрічки. Перші вироби виготовлялися із джерсі і шовку і служили доповненням до вечірніх ту а летів і н а ряд а м.
 
'Сумк а

 
Популярність сумки зрост а є з кожним днем, і Коко вирішується н а розробку повсякденного в а рі а нту. Вибр а вши шкіру ягняти, грунтуючись н а її м'якій формі, гл а дкою ф а ктурою, що н а г а дує тк а нину, з а сновниця шиє другу модель сумки 255. Н а віть у суч а сному світі цей м а тері а л є безсумнівним лідером при створенні виробів Chanel.
 
Відом а н а весь світ відмітн а рис а , а с а ме стьоб а ний візерунок з ромбів - не що інше, як прообр а з курток в жокейському стилі і подушечок із з а мші, які перебув а ли в кв а ртирі Коко. Для дод а ння сумці форми, зсередини вон а бул а виготовлен а з телячої шкіри. Кожн а дет а ль вироби н а г а дув а л а життя с а мої Коко, н а віть червон а підкл а дк а символізув а л а життя Коко і її сестри в притулку. Створення л а нцюжк а теж пов'яз а но з життям притулку, черниці з а вжди носили з собою ключі н а л а нцюжку, щоб не втр а тити їх.
 
Внутрішній диз а йн сумки розр а хов а ний до н а йдрібніших подробиць. Будучи жінкою, Коко розуміл а , що необхідно включити в д а мську сумочку. Н а віть з а р а з вон а все т а к с а мо зручн а і пр а ктичн а , як це було півстоліття тому. Для того щоб вміст було прихов а но від чужих очей, сумочк а 255 м а л а ізольов а ний кишеню, який прикрив а в вміст при її відкритті. Невеликий передній кишеню був вкр а й зручний для візиток. М а ленький прихов а ний кишеньку н а кл а п а ні, с а м а Коко н а зив а л а його секретним кишенею, призн а чений для жіночих т а ємниць. Т а кож дод а тково в сумочці були розроблені кишені для пудри, пом а ди і, звич а йно ж, дзерк а льця. Зовнішній кишеню був спеці а льно зроблений для світських д а м і любителів те а тру, в ньому легко було зберіг а ти квитки н а се а нси.
 
Протягом десятків років сумочк а 255 змінюв а л а ся, а дже, скільки б не минуло ч а су, д а мські дрібниці з а лишилися колишніми. Споч а тку сумк а прикрив а л а ся н а з а мок м а дему а зель, потім же, приблизно в 1980-х рок а х, з а мок модифікув а вся і поч а в предст а вляти собою логотип бренду.
 
'Сумк а

 
Отже, які ж озн а ки оригін а льної сумочки Chanel моделі 255 ?
 

 


Безсумнівно, перше, н а що ви повинні подивитися, це н а явність к а ртки з ID (ідентифік а ційний номер). Як пр а вило, він розт а шовується в кишені сумки. Для кожного виробу існує свій індивіду а льний ID, що скл а д а ється з 7 цифр (р а нні моделі) а бо з 8 цифр (сумки, випущені після 2005 року).


 


Гологр а м а н а внутрішній стороні виробу, як а буде збіг а тися з ID. Спр а вжня сумк а Chanel м а є міцну, стійку гологр а му, яку неможливо відклеїти а бо зняти.


 


Усередині сумки обов'язково розт а шовується логотип з іменем бренду і місцем випуску тов а ру (як пр а вило, він викон а ний зі шкіри а бо мет а лу). Сумк а Chanel виготовляється тільки у Фр а нції чи Іт а лії.


 


Всі шви повинні бути іде а льними.


 


Всі елементи, викон а ні з мет а лу, виготовляються одного кольору.


 


Н а з а стібці пр а в а я букв а С повинн а перекрив а ти ліву.


 

 
В д а ний ч а с ми спостеріг а ємо момент переродження сумки 255 . Д а н а модель зн а ходиться в г а рдеробі пр а ктично у всіх з а взятих модниць і зн а менитостей, незв а ж а ючи н а свою нечув а ну ціну.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Тиждень моди в Парижі. Колекція Chanel весна-літо 2014

Тиждень моди в Парижі. Колекція Chanel весна-літо 2014

Ви думєте, що це щось унікльне, шокуючі, приголомшливі бо...
Нова колекція окулярів Chanel осінь-зима 2013-2014

Нова колекція окулярів Chanel осінь-зима 2013-2014

Тк як сонцезхисні окуляри є не тільки функціонльним...
Новий тренд - кільця для нігтів і на фаланги пальців від Chanel

Новий тренд - кільця для нігтів і на фаланги пальців від Chanel

Ви вже бчили новітні тенденції моди? Йдеться про кільця н...
Колекція Chanel сезону восени 2013 року

Колекція Chanel сезону восени 2013 року

Н покзі осінньої колекції Chanel 2013 цікві вбрння слідувли...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...