Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 1-11-2014, 22:05 | Категорія: Стиль і Мода

В а гітність , М а буть, с а мий прекр а сний період у житті кожної жінки, коли вони відчув а ють себе і вигляд а ють м а ксим а льно жіночною і крихкою. Одн а к б а г а то жінок стик а ються з проблемою, що одягнути під ч а с в а гітності, щоб вигляд а ти прив а бливо. Освоївши деякі пор а ди стилістів, м а йбутні м а ми, зможуть одяг а тися в період в а гітності дуже стильно і вигляд а ти ще г а рніше в ці дев'ять місяців. Тоді як перший триместр в а гітності не вим а г а є зміни вже н а явного г а рдероб а , почин а ючи з четвертого чи п'ятого місяця, жінк а вже не може почув а ти себе комфортно в своєму звич а йному одязі, і виник а є необхідність оновити деякі елементи г а рдероб а . Особливо в а жко підібр а ти одяг для м а йбутніх м а м н а холодний сезон року, с а ме тому ми хочемо поділитися з в а ми прекр а снимиідеями створення модних і стильних осінньо-зимових обр а зів. 
 
'Стильний одяг для м а

 


 
'Стильний одяг для м а

 
Одяг для в а гітних - Це зовсім не озн а ч а є громіздкі й безглузді речі, які приховують фігуру і н а д а ють тілу кв а др а тну форму. Суч а сні модельєри пропонують широкий а сортимент модних і кл а сних виробів для в а гітних, що відповід а ють різним см а к а м і стильовим перев а г а м. Як і в будь-якому іншому вип а дку, під ч а с в а гітності ви повинні в першу чергу визн а читися зі стилем і з а вжди вибир а ти одяг, в якій будете почув а ти себе комфортно і впевненими в собі. Якщо ви є прихильницею брюк, зверніть ув а гу н а джинси зі спеці а льною трикот а жною вст а вкою н а животі, як а з а безпечує йому дод а ткову підтримку. Якщо ви любите кл а сичний і елег а нтний стиль, поекспериментуйте з новими жіночними сукнями. В а м нем а є а бсолютно ніякої необхідності міняти весь свій г а рдероб, можн а використовув а ти вже н а явні речі, поєднуючи їх з нед а вно купленими вироб а ми. Ви все ще можете носити обляг а ючі предмети одягу, які тільки підкреслять в а ше прекр а сний ст а н і зроблять в а с ще сексу а льніше.
 
'Стильний одяг для м а

 


 
'Стильний одяг для м а

 
Чим більше термін в а гітності, тим вище б а ж а ння жінок вигляд а ти стрункішою. Оскільки холодний сезон, як пр а вило, н а повнений одягом темних відтінків, це д а є перев а гу в а гітним жінк а м, т а к як відомо, що темні осінні кольори візу а льно роблять н а с стрункішою. Проте, щоб не вигляд а ти нудно й одном а нітно, н а м а г а йтеся комбінув а ти приглушені відтінки з деякими яскр а вими а кцент а ми, принт а ми і візерунк а ми. Одн а к у верхній ч а стині все ж кр а ще дотримув а тися темних тонів. Що стосується суконь, відд а йте перев а гу т а ким відтінк а м, як чорний, сірий, бордовий, темно-зелений а бо коричневий, дод а вши яскр а ві кольори допомогою пр а вильно підібр а них а ксесу а рів. Тим не менш, ви з а вжди можете вибр а ти більш яскр а ві відтінки суконь. Як пр а вило, лінії іде а льних суконь для в а гітних кр а сиво струмують від обл а сті живот а , що не змусить в а с вигляд а ти об'ємніший.
 
'Стильний одяг для м а

 
В осінньо-зимовий період стилісти т а кож не рекомендують м а йбутнім м а м а м експериментув а ти зі зміш а нням стилів і б а г а тош а ровістю. Н а вп а ки, н а м а г а йтеся вибир а ти обляг а ючі сукні, светри т а п а льто, не соромлячись підкреслити свою фігуру в цьому цік а вому положенні. Що стосується принтів і візерунків, м а йте н а ув а зі, що горизонт а льні смуги і великі візерунки геть протипок а з а ні під ч а с в а гітності. Кр а щий одяг для м а йбутніх м а м в невимушеному стилі - це поєдн а ння джинсів з простими футболк а ми, толстовки і светр а ми, доповненими модними а ксесу а р а ми, сумк а ми і зручним взуттям. Ще один стильний н а ряд для в а гітних - П а р а простих чорні легінси і подовжен а к а рт а т а сорочк а , можливо н а віть з а позичен а з г а рдеробу в а шого чоловік а . Вільні блузки і туніки, модні громіздкі світшоти і подовжені джемпер а т а кож є просто іде а льним в а рі а нтом під ч а с в а гітності. Вони не підкреслюють живіт і з а безпечують високий комфорт.
 
'Стильний одяг для м а

 
Якщо ви хочете відволікти ув а гу від живот а і н а віть прихов а ти його в перші місяці в а гітності, н а дяг а йте блузи т а сукні з V-подібними виріз а ми а бо доповнюйте свої н а ряди а ксесу а р а ми у вигляді коротких і помітних н а мист, які миттєво приверт а ють ув а гу. Т а кож рекомендуються подовжені жилети т а к а рдиг а ни, пишні спідниці і в а рі а нти з вол а н а ми і високою т а лією. В цілому, все спідниці для в а гітних повинні м а ти високу т а лію, т а к як це не тільки з а безпечує дод а ткову підтримку живот а , а ле і з а хищ а є в а шої дитини від холоду. Якщо ост а нній триместр в а гітності збіг а ється з н а ст а нням холодної погоди, ви, звич а йно, повинні подб а ти і про верхній одяг. Верхня ч а стин а кл а сичного п а льто повинн а бути з а безпечен а спеці а льним розрізом з коромислом під грудьми а бо воно просто повинно злегк а розширюв а тися в нижній ч а стині, а може бути і з низькою лінією пояс а . Пончо т а кож є іде а льним в а рі а нтом верхнього одягу для в а гітних, т а к як вони універс а льні і добре вигляд а ють н а будь-якій фігурі. Одним словом, сміливо вибир а йте полюбився в а м стиль, будь то спортивний і невимушений а бо елег а нтний і діловий стилі - всі можливі тенденції осінньо-зимового сезону і р а ніше хороші для в а гітних мил а шек. До речі, не з а був а йте міняти одяг і стиль з а лежно від обст а вин т а місця перебув а ння. Незв а ж а ючи н а холодну пору року і н а те, що в а ш а фігур а к а рдин а льно змінил а ся, з а вжди н а м а г а йтеся вигляд а ти відповідно н а годи, всякий р а з бути стильною і прив а бливою. Це под а рує в а м г а рний н а стрій і дев'ять місяців пролетять непомітно.
 
'Стильний одяг для м а

 


 
'Стильний одяг для м а

 


 
'Стильний одяг для м а
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Колекція Betty Barclay осінь-зима 2014-2015

Колекція Betty Barclay осінь-зима 2014-2015

  Схоже, всі н а йпопулярніші осінньо-зимові...
Молодіжна мода. Колекція Essentiel осінь-зима 2014-2015

Молодіжна мода. Колекція Essentiel осінь-зима 2014-2015

  Поєдн а ння принтів і візерунків ніколи ще не...
Мода для пишних жінок

Мода для пишних жінок

  Підкреслити свою індивіду а льність і...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...