Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 29-07-2015, 14:12 | Категорія: Стиль і Мода

Великі прикраси завжди були в пошані у жінок. Їх обожнювали в давнину, воліючи носити масивні дорогоцінні камені в оправі з золота. А розквіт любові до величезних прикрасам припав на епоху рококо. Якщо говорити про сучасну моду, то зараз великі прикраси стають все актуальнішими, але тепер модниці воліють не дорогоцінні камені, а біжутерію. Саме велика біжутерія, яка коштує не так вже й дорого, полонила серця жінок. Тепер можна купувати великі кільця, кольє, сережки досить часто, і великих грошей не витрачати, але при цьому можна підібрати прикраси майже до кожного наряду, міняючи їх мало не щодня.


Великі прикраси: кому йдуть і як носити?


Однак великі прикраси носити набагато складніше, ніж невеликі і витончені. Існують певні правила, яких слід дотримуватися, щоб образ вийшов вдалим, а не сміховинним. Адже велике прикраса може стати родзинкою образу, його головним елементом, а може все зіпсувати, і навіть розкішна дорогий одяг вже не врятує положення.




Правила


Головна проблема в створенні образів з великими прикрасами - це не перевантажити «лук». Якщо в образі буде занадто багато помітних, що кидаються в очі деталей, то він не буде виглядати елегантно і стильно. Тому безпрограшним варіантом для комплекту з крупною біжутерією є проста класичний одяг. Спідниця-олівець, сорочка, блуза, брюки-сигаретки, класичні джинси - одяг, яка буде добре поєднуватися з масивними прикрасами. Але також вона повинна бути відповідного кольору, знову-таки ідеальні кольори - класичні (чорний, сірий, бежевий, білий, синій), а ось саме прикраса до таких речей може бути яскравим, будь-якого кольору. Також потрібно щоб одяг не мала зайвого декору, який буде «сперечатися» з прикрасою. Правило говорить, що чим яскравіше і крупніше прикраса, тим простіше і суворіше має бути одяг. Деякі модниці, втім, можуть вдало підбирати яскраві прикраси до яскравих нарядам, але це вищий пілотаж, який доступний не кожній жінці, велика ймовірність виглядати смішно, а не модно.


Ще одне важливе правило - масивним повинно бути лише одна прикраса в образі. Тобто якщо жінка вибрала масивне кольє, то сережки до нього ні в якому разі не повинні бути великими. Можна надіти сережки-гвоздики, а можна взагалі обійтися без прикрас у вухах. Масивний браслет теж не бажаний, хоча і можливий. Якщо дуже хочеться надіти браслет, то нехай він буде хоча б середнього розміру, як тут: gold24.ru/products/zhenskie-braslety-2 . Але особливо обережними слід бути, вибираючи сусідять прикраси. «Сусідами» є сережки і прикраси для декольте, а також кільця і браслети. Лише один з «сусідів» може мати великий розмір.


Великі прикраси: кому йдуть і як носити?


Мода на набори прикрас, коли кольє доповнювалося такого ж стилю кільцями, сережками і браслетами, вже пройшла. Тому купувати набори великих прикрас не варто. У тренді поєднувати біжутерію з поясом, туфлями, хусткою і навіть лаком на нігтях. Тому краще, щоб кольє гармоніювало з спідницею, а сережки поєднувалися з сумочкою.




Кому йдуть?


Нехай великі прикраси - це модний тренд, але далеко не кожній жінці він підійде. Дуже повним дамам масивна біжутерія не підходить. Вона лише підкреслить зайву вагу. Виняток становлять лише великі сережки, що мають витягнуту, не круглу і не овальну форму. Вони можуть трохи витягнути особа, зробивши його привабливішим, а також привернуть увагу до симпатичного личку, одночасно відволікаючи увагу від повної фігури.


Великі прикраси не варто надягати на ті частини тіла, які жінка вважає непривабливими. Оскільки велике кільце, хоч у першу чергу і звертає увагу на себе, але також залучає його до пальців рук, якщо вони непривабливі, а нігті недоглянуті, то масивне кільце надягати не варто. Те ж стосується і браслетів, які привернуть увагу до зап'ястя, і кольє, яке зверне увагу на груди. Жінці варто пам'ятати про свої недоліки і не привертати до них увагу, але й не забувати про достоїнства, підкреслюючи їх великими прикрасами.

(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як підібрати прикраси - поради та рекомендації

Як підібрати прикраси - поради та рекомендації

Кожна жінка періодично стоїть перед питанням: які купити...
Як правильно вибирати біжутерію

Як правильно вибирати біжутерію

Ще ніколи біжутерія не була такою різноманітною, як в наші...
Правильне поєднання ювелірних прикрас

Правильне поєднання ювелірних прикрас

Більшість жінок практично щодня додають в свій образ якусь...
Модні прикраси 2013

Модні прикраси 2013

Прикрси цього сезону можуть бути виконні в різних стилях -...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...