Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 19-06-2013, 01:56 | Категорія: Краса / Здоров'я

Як отримати гарну засмагу?
Зсмг ств дуже популярний ще н почтку 20-х років. Ввел моду н зсмгле тіло знменит Коко Шнель. Влітку 1922 року фрнцузьк крсуня Коко Шнель в Кннх оголосил журнлістм про те, що «обличчя кольору спірину, яким тк пишються ніжні слонні пнянки, виглядє нездорово і неприємно, крсив шкір - це зсмгл шкір ». Це і знменувло собою переворот у літньому способі життя фрнцузів, дже яксме тоді вони отримли щорічні оплчувні відпустки і відкрили для себе літній відпочинок біля моря. З того чсу зсмг впевнено зймє свої модні позиції. Бездогнний зсмг - один з неодмінних трибутів літ, який мріє отримти кожн дівчин. Але в гонитві з модними тенденціями, ми не повинні нехтувти ншим здоров'ям. Сме тому дуже вжливо знти, як отримти ідельний згр без шкоди для здоров'я і зберегти грний бронзовий відтінок шкіри ндовго. Пропонуємо вшій увзі10 крщих порд, які збезпечть вм ідельний і прекрсний зсмг .

10 кроків для ідельного зсмги



КРОК № 1: Підготовк шкіри до зсмги.

Перед першим виходом н пляж необхідно видлити ороговілі клітини епідермісу, які звжють зсмзі лягти рівномірно. Це можн зробити з допомогою скрбів бо пілінгів для тіл. Якщо ви фнт зсмги, використовуйте отшелушивющие кошти регулярно, щоб уникнути створеннядекількох шрів зсмги, що може призвести до нерівномірного результту. Вибирйте м'які і деліктні зсоби, бжно н нтурльній основі бо приготуйте скрб смостійно, використовуючи як отшелушивющих чстинок мелені квові зерн бо кісточки брикос т виногрду.

КРОК № 2: Епіляція.

Перед прийняттям сонячних внн ткож врто позбутися зйвих волосків н тілі. Якщо ви користуєтеся воском, електроепілятором бо віддєте перевгугоління, переконйтеся в тому, що ви зстосовувли цю процедуру не менше ніж з 24 години до виходу н сонце. Якщо ж ви віддєте перевгу лзерну бо будь-яку іншу пртну епіляцію, то зсмгти дозволяється тільки через 15 днів. Після епіляції обов'язково зстосовуйте зсоби, які сповільнюють ріст волосся, знімють роздртувння і зволожують шкіру.

КРОК № 3: Очищення шкіри.

Перед виходом н пляж, крще видлити з шкіри обличчя всю косметику. Ткож нмгйтеся не нносити н тіло прфуми т дезодорнти, щоб уникнути зйвої зкупорки пір. Нехй вш шкір дихє природним способом. Крім того, ретельне очищйте шкіру обличчя від злишків кремів і лосьйонів - це допоможе уникнути появи темних пігментних плям.

КРОК № 4: Зволоження.

Сонце і морськ вод дуже сильно пересушують шкіру, тому після пляжу слід обов'язково прийняти душ прісною водою і ннести зволожуючий зсіб, який зспокоїть і відновить шкіру після зсмги. Під чс перебувння під сонцем не збувйте якомог більше пити води, тк як оргнізм ткож потребує гідртції, дже під впливом сонячних променів він дуже швидко втрчє вологу. Вживючи досттню кількість води, ви збережете свою шкіру елстичною, глдкою і пружною.

КРОК № 5: Првильне хрчувння

Для отримння рівномірної зсмги з грним бронзовим відливом рекомендується перед виходом н пляж випивти склянку свіжовичвленого морквяного соку бо з'їдти кільк брикосів. Ці продукти містять нтурльний пігмент і дозволяють прискорити вироблення мелніну, що відповідно призводить до більш швидкого і крсивому згру. Щоб уникнути передчсного стріння клітин, яке відбувється через сонячної ктивності і негтивного впливу ультрфіолетових променів н шкіру, бжно включити в рціон хрчувння риб'ячий жир, який бгтий поліненсиченими жирними кислотми Омег-3 і вітміном Е.

КРОК № 6: Рух

Яке б не було вше здивувння, ле фкт злишється фктом: зсмг ляже рівномірніше і швидше, якщо ктивно рухтися н пляжі, не лежти цілими днями в шезлонгу бо н лежку. Грйте в бдмінтон, волейбол, більше плвйте бо просто повільно прогулюйтеся вздовж узбережжя. Нспрвді, здоровий і ктивний спосіб життя зрз у моді.

КРОК № 7: Зсмг в тіні

Хороший і стійкий згр можн отримти, якщо зсмгти в тіні, як би прдоксльно це не звучло. Нйкрще лежти під кроною дерев, як чудово пропускє сонячні промені і створює своєрідний зхисний шр, який не дозволяє ультрфіолету ктивно впливти н шкіру, тким чином, оберігючи її від опіків. А зсмг з якістю, крсі т ефективності бсолютно не поступється зсмзі під прямими сонячними променями, нвіть, н думку бгтьох вторитетних людей, тримється нбгто довше. До речі прекрсний згр можн отримти і в похмуру погоду. Якщо ви все ж бжєте поніжитися під сонечком, крще і безпечніше зсмгти н пляжі врнці до 10-11 годин бо ввечері після 16-17 годин, коли пік сонячної інтенсивності вже пройшов.

КРОК № 8: Використння зхисних зсобів

Обов'язково регулярно використовуйте під чс зсмги кошти з сонцезхисним фільтром. Причому, чим світліше шкір, тим більший фктор зхисту повинно мти вш зсіб. Для безпечної зсмги нносите зсіб з SPF фктором, підходяще вшому типу шкіри. Використовуйте його нвіть, якщо вш шкір від природи смугляв, і ви добре згоряєте. У перші дні крще вибирти зсоби з високим ступенем зхисту, потім більш слбкі і лише кільк остнніх днів відпустки, коли тіло вже звикло до сонця, можн зстосовувти зсоби для зсмги, які допоможуть посилити вже отримний темний відтінок шкіри.

КРОК № 9: Одяг

Ткож не врто збувти, що одяг пропускє дуже великий кількість ультрфіолетових променів. Після зсмги крще носити вільну, темний одяг і уникти облягє нижньої білизни. Все, що тисне н шкіру, може призвести до нерівномірного і неоднорідного зсмзі.

КРОК № 10: Пролонгтори зсмги

Щоб зберегти зсмгу якомог довше, використовуйте спецільні продукти - пролонгтори зсмги, які зберігють грний відтінок шкіри і зкріплюють отримний згр. Тк як н рукх і обличчі зсмг буде зникти швидше, ніж н інших чстинх тіл, можете н ці ділянки зстосовувти втозгр, який ткож збереже смглявий колір шкіри ндовше. Нносите втозгр кожні 2-3 дні, ле не збувйте відлущувти і зволожувти шкіру, інкше втозгр не ляже рівномірно. Дотримуючись цих несклдних првил, ви дуже швидко, нйголовніше - ефективно і без шкоди для здоров'я отримєте бездогнний згр і збережіть його ндовго!
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Натуральна косметика з кокосовим маслом

Натуральна косметика з кокосовим маслом

Якщо ви ніколи не пробувли виготовити смостійно продукти...
Топ-10 порад для сяючої шкіри

Топ-10 порад для сяючої шкіри

Всі жінки без виключення хочуть виглядти молодо, мти сяючу,...
Який макіяж вибрати в спеку

Який макіяж вибрати в спеку

Жінк в будь-який чс року і в будь-яку погоду хоче злиштися...
Догляд за шкірою навколо очей

Догляд за шкірою навколо очей

Очі – це т чстин лиця, як не тільки видє вік будь-якої...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...