Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 9-07-2013, 22:14 | Категорія: Краса / Здоров'я

Літній мкіяж повинен бути мксимльно легким і прозорим, тому що вжкі шри мкіяжу і тіні для повік не люблять пекуче сонце. Шикрно і свіжо влітку буде виглядти природний мкіяж, виконний в нтурльних кольорх, в той чс як темні кольори і товсті шри рекомендується використовувти для зимових місяців. Як тільки підростє темпертур повітря, основ починє тнути, туш для вій і тіні для повік пливуть, утворюючи плями нвколо очей. Для того, щоб уникнути подібних неприємностей, пропонуємо кільк порд про те як створити літній мкіяж і зберегти його тривлий чс. Звичйно, ніхто не говорить, що, як тільки приходить літо, ви повинні повністю відмовитися від мкіяжу. Змість цього дотримуйтесь порд і рекомендцій візжистів, виклденим нижче, щоб добитися ідельного результту, уникючи потекшую і непривбливого мкіяжу. У літньому мкіяжі зохочується мінімлізм і відкидється використння всіх видів декортивної косметики, як псує зовнішній вигляд вшої сяючою і дихючої шкіри. Чим менше косметики ви використовуєте влітку, тим крще! Це прекрсний чс для того, щоб прийняти свою природну крсу, експериментуючи з улюбленими блискми для губ і мінерльної косметикою. Змініть звичйні продукти для мкіяжу тими, які є легкими з точки зору кольору і консистенції. Хочете знти, як створити модний мкіяж влітку? Слідкуйте з ншими покроковими пордми щодо створення шикрного літнього мкіяжу.
Літній макіяж: поради та хитрості



Як вибрти річну основу для мкіяжу

Секрет бездогнного вигляду шкіри полягє у виборі првильної основи для літ. У цей чс року ви повинні використовувти основу не тільки для мскувння дрібних недоліків шкіри, ле і для зхисту особи від шкідливих сонячних променів. Легкі текстури н водній основі з SPF-зхистом є ідельним вибором для літ. Ззвичй влітку вш тон шкіри трохи темніше, тк як вон, як првило, мє природну зсмгу. Для створення ефекту сяючої шкіри, після душу спочтку ннесіть кокосове мсло н обличчя. Воно служить, як нтурльний зволожувч і довго зберігє шкіру зволоженою. Длі можн нносити основу під мкіяж. Спробуйте зсоби зі світловідбивючими пігментми. Н проблемні ділянки використовуйте коректор, потім ннесіть BB-крем. Якщо вм потрібн більш сильн тонувння, спробуйте поєднння живильної сировтки і тонльного зволожуючого крему, який поєднується з кольором вшої шкіри. Це додсть вшому обличчю м'який, мтовий відтінок. У літній чс нстійно рекомендується використовувти основу, як для особи, тк і для повік, щоб тіні злишлися н місці протягом дня.
Літній макіяж: поради та хитрості



Використння бронзтори і хйлйтеров

Після того як ви створили ідельну основу під мкіяж , Обов'язково доповніть її невеликими штрихми з допомогою бронзторми, без якого влітку вш мкіяж буде виглядти неприродно. У жркий чс бронзтор змінює пудру і друє вшому обличчю ефект здорового зсмги. Але нносити його потрібно грнично обережно і дуже помірно, щоб не переборщити. Крще це робити пухнстою кистю для пудри бо рум'ян. Не врто покривти бронзтором все обличчя, необхідно тільки виділити підборіддя, вилиці і ніс. Нприкінці, щоб ндти обличчю сяйв, ви можете використовувти хйлйтер. Розствте легкі мерехтливі кценти тм, де ви ввжєте з потрібне бо де це потрібно, нприклд, в куточкх очей, по контуру губ, під бровою, н спинці нос бо трохи н підборідді.
Літній макіяж: поради та хитрості



Використння рум'ян

Для створення ідельного літнього мкіяжу, вибирйте стійкий рожево-корлові рум'ян. Мйте н увзі, що світлі тони збезпечують більш природний ефект.

Літній мкіяж очей

Літній мкіяж очей повинен бути мксимльно мінімльними. Вибирйте мтові бо тлсні олівці і тіні для повік, які не будуть збиртися в склдкх протягом дня. Для денного мкіяжу використовуйте природні світлі тони, якщо ви збирєтеся н нічну вечірку, можете додти мерехтливі тіні для повік для більш глмурного ефекту. Для створення легкого пляжного мкіяжу, поблуйте себе модним мокрим ефектом очей, і, звичйно ж, не збувйте про водостійкою туші.
Літній макіяж: поради та хитрості



Літній мкіяж губ

Зключним кордом в чудовому літньому мкіяжі звжди служить блиск для губ ніжних гвоздикових бо корлових відтінків, який подрує вшим губм м'якість і зробить їх приємними н вигляд. Якщо ви щслив володрк ідельної шкір без недоліків, ви безумовно можете збути про літній мкіяжі і виходити н вулицю без нього, просто звдвши блиск для губ бо легку туш н вії для визнчення конкретної облсті н вшому обличчі.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як створити природний макіяж

Як створити природний макіяж

Мкіяж - Це те, що робить нше обличчя крсивішим, шкіру...
Правила денного макіяжу

Правила денного макіяжу

Денний мкіяж - Це доповнення до повсякденного вбрння, він...
Який макіяж вибрати в спеку

Який макіяж вибрати в спеку

Жінк в будь-який чс року і в будь-яку погоду хоче злиштися...
Макіяж для білявих дівчат

Макіяж для білявих дівчат

Незлежно від кольору волосся і очей виглядти чрівно під...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...