Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 11-12-2013, 22:24 | Категорія: Краса / Здоров'я

Кріотерапія обличчя в домашніх умовах
Кріотерпія особи - Одн з нйпопулярніших в сучсній косметології процедур, з допомогою якої можн вирішити безліч проблем, викликних зів'яненням шкіри обличчя, ткож позбутися бгтьох косметичних недоліків. Це дуже швидк і приємн процедур, суть якої полягє в короткочсному впливі н шкіру обличчя низьких темпертур, що викликє спочтку різкезвуження судин з подльшим їх розширенням. Процедур кріотерпії особи підсилює приплив крові до місця дії і, як нслідок, покрщує обмінні процеси, ктивуючи різні фізіологічні процеси, що призводить до доброчинного результту. Пм'ятєте, скільки вм доводилося стрждти і нервувти через тких проблем, як чорні кол бо нбряки під очим, неприємні прищі і висип, глибокі зморшки і тьмян шкір? Але ми рді вм повідомити: з усім цими проблемми допоможе впортися процедур кріотерпії особи . У сучсних косметичних слонх цю процедуру, як првило, проводять з допомогою рідкого зоту, ле коштує вон досить дорого, для досягнення оптимльного результту необхідно пройти мінімум 10 тких процедур. Однк існує прекрсн льтернтив рідкому зоту - це кубики льоду, які ми можемо з легкістю приготувти смостійно і тк смо легко зстосовувти їх в домшніх умовх, ефект прктично той же, що і при впливі н шкіру рідким зотом. Зстосувння холоду в косметології незмінне для регенерції т зволоження шкіри обличчя. Пропонуємо вшій увзі кільк корисних порд щодо зстосувння кріотерпії обличчя в домшніх умовх з допомогою кубиків льоду.

Зволоження т підготовк особи до мкіяжу з допомогою кубиків льоду:

Нсмперед, кубики льоду - це дуже хороший спосіб підготовки шкіри для мкіяжу. Холод деліктно зволожує і освіжє шкіру, ткож зменшує розширені пори, в результті чого особ виглядє більш глдким і рівним. Лід ткож покрщує циркуляцію крові, що збезпечує шкірі обличчя здоровий вигляд. Нвіть якщо ви не збирєтеся нносити мкіяж, просто протріть попередньо очищену шкіру кубиком льоду, і свіжий і здоровий зовнішній вигляд вм обеспечен.Для дної процедури слід зморожувти негзовну мінерльну воду, для досягнення більш сприятливого результту у воду можн додти сік лое бо журвлини, які зроблять вшу шкіру ще більш зволоженою, допоможуть позбутися від пігментних плям і дрібних зморшок.

Живлення шкіри обличчя з допомогою кубиків льоду:

Для досягнення більш ефективних результтів, ви ткож можете спробувти використння кубиків льоду не тільки в поєдннні з деякими фруктовими сокми, й з додвнням рослинних мсел, які додтково освіжючому ефекту будуть ще й живити вшу шкіру корисними речовинми. Приготуйте відвр липового кольору і додйте в нього кільк крпель оливкової бо обліпихової олії і зморозьте цей розчин. В результті ви отримєте продукт, що нгдує двофзні зсоби по догляду з шкірою обличчя. Кубики льоду з додвнням рослинної олії подрують вшій шкірі молодість, сяйво і нддуть блготворний вплив н неї, що допоможе вм виглядти просто чрівно.

Догляд з шкірою нвколо очей з допомогою кубиків льоду:

Кріотерапія обличчя в домашніх умовах
Втомилися від темних кіл і нбряклості під очим? Ви будете здивовні, нскільки швидко вони зникнуть, як тільки почнете зстосовувти кубики льоду для боротьби з цими неприємностями. Для догляду з шкірою нвколо очей пропонуємо приготувти відвр з пелюсток троянди бо використовувти огірковий сік, які ткож зморожуються і перетворюються н косметичний лід. Відвр з пелюсток троянди можн змінити розчином з простої води з додвнням кількох крпель трояндової олії. Зстосовуючи регулярно огіркові бо рожеві кубики льоду, ви збудете про мішкх і темних колх під очим, вш погляд буде блискучим, зморшки розглдяться і шкір буде виглядти молодою і свіжою. Не збувйте і про те, що протирти льодом облсть нвколо очей врто в певному нпрямку: нижню повіку - від зовнішньої сторони до внутрішньої, верхню повіку - від внутрішньої до зовнішньої.

Кубики льоду проти сонячних опіків:

Якщо вш шкір сильно стрждє через сонячні опіки, лід в цьому випдку ткож прийде вм н допомогу. Просто проведіть невеликий мсж легкими рухми по мсжних лініях в рйоні зсмги, і результту вм не доведеться чекти ндто довго - полегшення нстне моментльно. Але будьте обережні, вплив льоду н шкіру в дному випдку мє бути дуже легким і нетривлим, інкше лід може тільки погіршити ситуцію і ще більше обпекти і без того згорілу шкіру. Тким чином, звдяки цим простим рдм, ми впевнені, що зстосувння льоду для косметичних процедури може стти для вс вірним другом і помічником в боротьбі з бгтьм прикрими проявми н шкірі обличчя, ткож нслідкми, викликними погодними змінми і стресми. Незлежно від того, як погод і пор року зрз з вікном, чи то це зимовий мороз бо літня спек, лід звжди корисний для порятунку вшої шкіри і поліпшення її стну.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як позбутися чорних крапок на обличчі - домашні маски і народні рецепти

Як позбутися чорних крапок на обличчі - домашні маски і народні рецепти

Мрія кожної дівчини - мти бездогнну шкіру без прищів,...
Міцелярна вода для догляду за шкірою

Міцелярна вода для догляду за шкірою

Косметичні зсоби здтні підкреслити достоїнств особи. Проте...
Омолоджуючі маски для обличчя з журавлини в домашніх умовах

Омолоджуючі маски для обличчя з журавлини в домашніх умовах

Журвлин - не тільки джерело вітмінів, ці ягоди успішно...
Догляд за шкірою навколо очей

Догляд за шкірою навколо очей

Очі – це т чстин лиця, як не тільки видє вік будь-якої...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...