Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 29-08-2014, 21:43 | Категорія: Дім

 Як виводити плями?
Виводимо плями
Клеї, н основі цетону Потріть клптиком ткнини з цетоном бо рідиною для зняття лку, що не містить олії. Ткнин, вироблен із зстосувнням цетту не переносить цетон!
Клеї, н основі нфти Приклдіть бензин.
Клеї, н основі епоксидної смоли Нжль, нічого зробити не можн. Вони не видляються.
Клеї, н основі етнол бутил цетту Див. Клеї н основі цетону.
Клеї, н основі води Змочіть одяг у теплій воді н ніч.
Абрикос Див. фруктові соки
Бнн Негйно прополощіть збруднення мксимльно допустимій для ткнини темпертурі. Якщо плям не зникне повністю, приклдіть прозорий миючий зсіб для посуду бо змочіть у теплому молоці. З необхідності, потріть пляму рідким гліцерином т злиште н 10 годин, бо змочіть розведеною оцтовою кислотою бо перекисом водню.
Пиво Досттньо звичйного прння.
Ягоди Прополощіть збруднення негйно у мксимльно допустимій для ткнини темпертурі, якщо плям не зникне повністю, приклдіть прозорий миючий зсіб для посуду, бо змочіть у теплому молоці. З необхідності, потріть пляму рідким гліцерином і злиште н 10 годин, бо змочіть у розведеній оцтовій кислоті бо перекисі водню.
Бурячний сік/червон кпуст Потріть пляму прозорим миючим зсобом для посуду т помістіть річ у плстиковий пкет н 5-6 годин. Якщо ткнин біл, приклдіть до плями розчинений у великій чшці теплої води 1% гіпохлориду нтрію (відбілюючі речовини) потім прополощіть.
Птшиний послід Зждіть, поки плям висохне. Зчистіть бо зішкребіть нскільки це буде можливо. Потріть з розчиненими у 10мл води 2 чйними ложкми оцету. Якщо плям не зникне, змочіть у прозорому миючому зсобі для посуду т зпкуйте у плстиковий пкет н 4-6 годин.
Кров Одяг, що виносить прння у грячій воді, як і кольоровий одяг повинні бути одрзу прополощені у холодній воді. Перед тим як річ прти, змочіть її у холодній солоній воді. Стрі плями виводяться з допомогою приклдння 8% міку.
Гр Прокип’ятіть оплений одяг при низьких темпертурх з 250мл мил т 0,5 літр молок. Можн відмочити ткож з допомогою оцту. Якщо одяг бвовняний, вовняний бо шовковий, відмочіть плями з допомогою перекису водню. Це прцює лише н трохи обплених плямх.
Віск Помістіть річ у плстиковий пкет і поклдіть у морозильну кмеру н пру годин. Видліть відлущений віск. Якщо все ж тки рештки злишиться, поклдіть пперовий рушник зверху т знизу плями т попрсуйте.
Жувльн гумк Помістіть річ у плстиковий пкет поклдіть у морозильну кмеру н кільк годин. Зішкребіть гумку. Якщо лишться рештки, поклдіть клптик змоченої у бензині бвовни н зворотній бік плями, тримйте, поки плям не розм’якне. Потім обережно потріть цією ж губкою безпосередньо пляму.
Хлор Якщо Ви розлили хлорку н кольоровий одяг, нжль, нічого вже не можн зробити. Знебрвлені плями нікуди вже не дінуться. Якщо ж це лише одн мленьк плямк, можн випрвити неприємність з допомогою водостійкого мркер ткого ж кольору що і річ.
Шоколд Змочіть пляму у милі, прозорому миючому зсобі для посуду бо гліцерині, потім виперіть. Якщо мслянисті плями все ще злишться, видліть її з допомогою гзовної води. Альтернтив: змочіть річ у незбирному молоці н 15 хвилин, потім відшкребіть пляму.
Кв Використйте гліцерин бо молоко. Вітріть гліцерин у пляму і злиште н ніч. Або ж, вітріть гліцерол т змочіть у молоці.
Кольоров крейд Приклдіть до плями клптик ткнини, змочений у бензині (можн м’яку щітку бо щітку для зубів).
Кррі Знчною склдовою кррі є куркум, яку використовують ткож для фрбувння текстилю, отже, тут нйголовнівше швидко відрегувти. Змстіть гліцерином пляму і злишіть н ніч. Обробіть пляму млою кількістю прозорого миючого зсобу для посуду і злишіть н 5-6 годин. Альтернтив: приклдіть суміш скипидру, 8% міку т господрське мило.
Сік кульбби Білий бвовняний одяг: потріть господрським милом і злишіть н ніч. Зішкребіть пляму т видліть з допомогою вологої гнчірки. Кольорові речі: відмочіть з допомогою нступної суміші: 10мл води, 10мл медичного спирту т 2 чйні ложки прозорого зсобу для миття посуду.
Плями від дезодорнту Відмочіть з допомогою нступної суміші: 1 до 4х оцет з водою. Прополощіть. Або змочіть пляму у воді, потріть трохи розпушувч для тіст н неї і злишіть н ніч.
Яйце Вітріть прозорий зсіб для миття посуду т злишіть у плстиковому пкеті н 4-5 годин.
Жири Більшість жирних плям відпирються звичйним чином, ле щоб перестрхувти свої зусилля можете попередньо втерти прозорий зсіб для миття посуду і злишити його діяти у плстиковому пкеті н кільк годин.
Взуттєв фрб Приклдіть прозорий зсіб для миття посуду і злишіть н 5-6 годин. Альтернтивне рішення: Змочіть н кільк годин у розчині води і гліцерину 50%/50% відповідно. Якщо плям лишился помітною після прння, зстосуйте бензин бо суміш 25% міку т води (1 чйн ложк міку н 1 л.води).
Фруктовий сік Негйно прополощіть збруднення у мксимльній допустимій темпертурі для цієї ткнини. Якщо плям не повністю зникл, додйте прозорого зсобу для миття посуду бо змочіть у молоці. З необхідності, вітріть у пляму рідкий гліцерин і злишіть н 10 годин, бо змочіть у розведеній оцтовій кислоті бо перекисі водню.
Трв Ннесіть н пляму гліцерин і злишіть н 10-15 хвилин. Альтернтивне рішення: відчистити з допомогою зубної псти.
Фрб для волосся Мйже неможливо видлити. Спробуйте використти освітлювч, якщо річ біл бо стійк до знебрвлення.
Сік Прополощіть пляму негйно у мксимльно допустимій для ткнини темпертурі. Якщо плям повністю не зникне, додйте прозорий зсіб для миття посуду, бо змочіть у теплому молоці. З необхідності, вітріть у пляму рідкий гліцерин і злишіть н 10 годин, бо змочіть у розведеній оцтовій кислоті бо перекисі водню.
Кетчуп Обробіть з допомогою прозорого миючого зсобу для посуду і злишіть н 5-6 годин. Альтернтивне рішення: змочіть н кільк годин у суміші гліцерину і води у пропорції 50%/н 50%. Якщо пляму і досі видно після прння, зстосуйте бензин бо суміш 25% міку т води (1 чйн ложк міку н 1 л води).
Помд Знурте пляму у незбирне молоко. Змініть молоко, якщо воно більше не відобржє колір помди. Ннесіть прозорий зсіб для миття посуду н пляму і злишіть н 4-6 годин. Якщо колір лишється і після прння, зстосуйте медичний спирт, коли виріб висушиться.
Лосьйон Зстосуйте бензин. Поклдіть клптик пперового рушник під пляму. Змочіть спочтку облсть нвколо плями бензином, щоб зпобігти розтікнню, потім і сму пляму. Це повинно тривти, поки плям не щезне зовсім.
Косметик Змочіть прозорим зсобом для миття посуду і помістіть у плстиковий пкет н 5-6 годин. Якщо плям все ще злишиться, потріть її медичним спритом.
Туш для вій Ннесіть зсіб для миття посуду т злишіть у плстиковому пкеті н 5-6 годин. Якщо цього буде недосттньо – обробіть з допомогою бензину.
Молочко Ннесіть невелику кількість прозорого миючого зсобу для посуду н пляму, помістіть одяг у плстиковий пкет т злиште н ні. Якщо мслянисті плями будуть ще помітними, видліть їх з допомогою гзовної води.
Плісняв/Зпліснівілий одяг Зникє під чс прння при 60o C, якщо ткнин виносить ткі темпертури. З тких ткнин, що не виносять темпертури вищої з 40o C, видліть плісняву з допомогою оцту. Якщо білизн все ще пхне пліснявою, використйте дезинфікуючу рідину, що не містить відбілюючих компонентів – дотримуйтесь інструкції.
Грибок Не двйте можливості грибку злиштись ндовго. Змочіть одяг у холодній воді нендовго перед тим як потерти милом бо почистити з допомогою миючого зсобу для посуду. Якщо ж, жирні плями злишться, видліть їх з допомогою гзовної води.
Бруд Дйте йому висохнути. Відчистіть нскільки це можливо. Ннесіть прозорий зсіб для миття посуду і злишіть у плстиковому пкеті н 5-6 годин.
Гірчиця Ннесіть прозорий зсіб для миття посуду н пляму і злиште н 5-6 годин. Якщо ж спостерігтимуться злишки збруднення після прння, ннесіть трохи бензину бо суміш з 25% міку т води у пропорції пів чйної ложки міку н пів літри води.
Лк для нігтів поклдіть виріб н бсорбуючу поверхню. Ннесіть цетон т висушіть негйно з допомогою пперового рушник. Не збудьте якомог швидше прибрти виріб з бсорбуючої поверхні, щоб плям не розповсюджувлсь. Ацеттні ткнини не виносять цетону, використовуйте міловий цетт у тких випдкх.
Олія ннесіть н пляму мсло. Альтернтив: ннесіть бензин н пляму, поклдіть пперовий рушник з обох боків ткнини т стисніть. Одрзу приберіть виріб, щоб плям з пперу знову не повернулся н ткнину.
Мсляні фрби Ннесіть н пляму бензин використовуючи гнчірку бо м’яку/зубну щітку.
Фрби н

Інше не менш цікаве:
Як позбутися чорних крапок на обличчі - домашні маски і народні рецепти

Як позбутися чорних крапок на обличчі - домашні маски і народні рецепти

Мрія кожної дівчини - мти бездогнну шкіру без прищів,...
Як зробити волосся блискучим і шовковистим. Природні засоби для волосся

Як зробити волосся блискучим і шовковистим. Природні засоби для волосся

Нтурльні продукти по догляду з волоссям можн знйти у себе н...
Натуральна косметика з кокосовим маслом

Натуральна косметика з кокосовим маслом

Якщо ви ніколи не пробувли виготовити смостійно продукти...
Шість домашніх засобів по догляду за дуже сухою шкірою

Шість домашніх засобів по догляду за дуже сухою шкірою

Зневоднення може викликти необоротні пошкодження шкіри....
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...