Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 7-06-2015, 11:27 | Категорія: Дім

Посудомийна машинка вже досить давно була оцінена гідно домогосподарками, і сьогодні її можна бачити на всіх майже кухнях. Отже, питання про те, чи потрібна машина для миття посуд чи ні, людей хвилює рідко.
Посудомийна машина, як вибрати


Набагато частіше потенційний покупець намагається зорієнтуватися у великій кількості моделей в магазині, щоб прийняти рішення на користь вдалою покупки, не переплативши при цьому. На щастя, розібратися в модельному ряді не так складно, як це здається на перший погляд, і вибрати для себе гарну машинку можна з першого разу. Особливо цікавими для покупців виглядають вбудовуються екземпляри, тим більше що ціни на вбудовувані посудомийні машини досить демократичні.
Що стосується розмірів, то соло і вбудовані моделі практично не розрізняються. У переважної більшості моделей ширина або 45 або 60 см. Розміри визначають, як багато посуду вдасться покласти всередину. Прийнято розрізняти посудомийні машинки за кількістю комплектів, на які вони розраховані. Якщо розглядати тонкий механізм, то такий впорається одночасно з 9-ма або 10-ма комплектами, в той час як більш значні габарити підходять для миття 12 комплектів відразу. Якщо ширина посудомийної машини 60 см, вона, швидше за все, розрахована на роботу з 14-ю комплектами одночасно.
Певну паралель можна провести з вбудованими пральними машинами. Так само як і ця техніка, посудомийна ділиться на класи за методом установки в гарнітур на кухні. Можна відзначити повновбудовувані моделі і ті, у яких залишається відкритою панель. Перший варіант - це такі механізми, які за декоративними фасадами меблів на кухні ховаються повністю. Основна зручність в тому, що машина людському оку невидима, тобто загальну гармонію кімнати вона порушувати не буде. На торці дверцята знаходиться панель контролю за роботою приладу, і її можна буде побачити, лише відкривши двері. А от другий тип - це такі машинки, де декор лише частковий, а панель управління весь час на виду. Ряд компаній пропонують покупцям своєрідні посудомийні машини, які наче б підлаштовуються під стільницю. Самі по собі це моделі окремо стоять, але вони допускають відповідний монтаж. Коли вирішено віддати перевагу саме такому варіанту, потрібно оцінити колірне рішення корпусу в цілому і передній панелі зокрема. Варіантів на ринку неймовірно багато. Потрібно пам'ятати, що ця частина завжди буде на виду. Можуть бути вбудовані деякі соло-моделі. Як правило, це маленькі екземпляри, розраховані на роботу не більше ніж з п'ятьма комплектами. Таку машинку просто поставити на кухні, легко вибрати під неї місце. Найчастіше такий прилад ставлять в навісну шафу поруч з мікрохвильовою піччю, духовою шафою.
Якщо було вирішено вмонтувати посудомийну машину в кухонний гарнітур, потрібно враховувати, що тумба за своїми розмірами повинна бути більше техніки на 3-4 см. Лише в цьому випадку буде створена якісна вентиляція, що є запорукою коректної роботи механізмів.
Посудомийних машинок властиві деякі основних характеристики, і в рівній мірі вони властиві й вбудовуваним, і вартим окремо приладам. При виборі конкретного пристрою має сенс оцінити, як якісно воно миє посуд і чи добре сушить її, наскільки багато споживає при роботі енергії, які має програми. Варто проаналізувати, чи багатий функціонал.
Є такі функції, які поки що зустрічаються тільки в деяких, рідкісних машинах. Виробники тільки ще пробують їх перед масовим запуском. Напевно вони привертають увагу цінителів новітніх технологій. Наприклад, це особлива індикація. Суть її роботи полягає в наступному: поки машина працює, на підлозі кухні можна бачити червону крапку. Світитися вона може весь час, поки прилад обробляє довірену йому посуд, а як тільки програма закінчиться, відразу зникне. Актуальність криється в тому, що сучасні машинки для миття посуду стали дуже вже непомітними і тихими, робочий процес їх такий, що шуму майже немає. Для систем вбудовуваних машин виключно актуальною виявилася система забезпечення високого рівня безпеки. Вона покликана попереджати протікання води. Вони, як відомо, іноді можуть з'явитися в шлангах або, скажімо, з причини розгерметизації механізму. У будь-якому випадку користувач отримає своєчасне оповіщення про сформовану проблему.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Готуємо смачно і здорово

Готуємо смачно і здорово

Якість готується їжі залежить не тільки від продуктів і...
На що звернути увагу при виборі швейної машинки?

На що звернути увагу при виборі швейної машинки?

Ви любите рукоділля? Або любите ексклюзивні речі в...
Рекомендації з вибору пральної машини

Рекомендації з вибору пральної машини

На сьогоднішній день на ринку попит має величезну кількість...
Вибір пральної машини автомат

Вибір пральної машини автомат

Багато хто, перед тим як піти в магазин щоб купити пральну...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...