Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 22-05-2015, 17:08 | Категорія: Інформація / Дім

Більшість виробників Спа басейнів встановлюють у своїх моделях електронний захист від замерзання. Така популярність пояснюється тим, що це найекономічніший спосіб захисту від зимових холодів на сьогодні. До того ж вона не вимагає додаткових грошових витрат і проста в обігу.

Спа басейни

Але подумайте, чи часто відключають світло у вашому будинку, чи часто це відбувається взимку? Чи часто це відбувається під час вашої відпустки? Принцип роботи таких систем будується на показанні спеціальних датчиків, які стежать за температурою води. Як тільки температурний показник знижується до критичної позначки, датчики подають спеціальний сигнал насосів, які починають працювати до тих пір, поки температура не підніметься до потрібного рівня. Такий принцип роботи запобігає застою води в обладнанні басейну.
Велика кількість води, якою заповнена сама чаша басейну, саме по собі акумулює тепло, за рахунок чого зменшується ризик її замерзання.
Практично єдиний, але досить значний мінус електронного захисту від замерзання полягає в тому, що вона функціонує тільки при безперервної подачі електрики. Але якщо виникнуть перебої з подачею електроенергії, вся електроніка, якою оснащений басейн, перестане виконувати свої завдання. Єдине, що дійсно буде підтримувати тепло вашому басейні в такому випадку - це система теплоізоляції.
Тому на ринку Спа басейнів все більшу популярність отримують Спа басейни, створені за принципом термоса. У них сама чаша та обладнання знаходяться в цілісному утепленому просторі. Плюсом даного засобу утеплення є той факт, що підтримку тепла триває протягом декількох діб. Забруднюються такі басейни набагато повільніше, якщо ж все таки прийшов час чистити басейн, ви можете вирішити проблему і купити підводні пилососи для басейнів .
Такий спосіб ізоляції застосовується не багатьма фірмами - виробниками Спа басейнів. В основному, досі практикується старий спосіб конструювання системи теплоізоляції. При якому утеплюється тільки сама чаша. У такому випадку саме устаткування піддається значному ризику бути пошкодженим льодом. До того ж електронна система захисту від холодів після перебоїв електрики не зможе працювати настільки ж ефективно, як і до цього, або, швидше за все, швидко зламається.
Ще один міф, що стосується системи теплоізоляції: пеноуретан, яким заповнюється простір під чашею. Багато виробників басейнів стверджують, що це додаткова теплоізоляція. Насправді цей шар служить, в основному, додатковою підтримкою для самої чаші. Але в даний час доведено, що для того, щоб зберегти тепло достатньо нанести невеликий шар пеноуретан, товщина якого не перевищує п'яти сантиметрів. Саме він допомагає близько дев'яноста відсотків тепла. Так що, як бачите, товщина шару на ефективність роботи теплоізоляційної системи не впливає.
Тому не варто довіряти виробникові, що стверджує, що повністю заповнене пеноуретаном простір під чашею краще зберігає тепло, так як самими стійкими до морозів Спа басейнами вважаються ті, в яких шар цієї речовини, нанесений по периметру, не перевищує дванадцяти сантиметрів. До того ж така система теплоізоляції автоматично усуває всі проблеми, пов'язані із заміною будь-яких деталей, що прийшли в непридатність після тривалого періоду експлуатації.
Чого не скажеш про Спа басейнах, в яких все обладнання повністю залито пеноуретаном, так як знайти протечку, дістатися до поламаної деталі буде дуже проблематично для власників басейнів. При виборі Спа басейну обов'язково зверніть свою увагу на те, що б у нього була надійна система теплоізоляції всього периметра, так як тонкі кришки, застосовувані багатьма виробниками не здатні захистити устаткування, розташоване в НЕ утеплених відсіках. У такому випадку тепло, що виходить від працюючих моторів не використовується в якості додаткового засоби захисту від холодів, воно просто виділяється в навколишній басейн простір, іншими словами, виділяється в нікуди.
Як правило, не всі власники Спа басейнів встановлюють їх на вулицях, деякі вважають за краще ставити їх у спеціально відведених для цього приміщеннях своїх будинків. У такому випадку, при виборі конкретної моделі обов'язково варто приділити увагу тому, щоб басейн володів високими показниками надійності і експлуатації в приміщенні. Додатковими плюсами є економічне споживання електроенергії, можливість модернізації конструкції, а також легкий доступ до внутрішнього обладнання в тому випадку, якщо відбудеться яка-небудь поломка. Важливо, щоб ефективність роботи обладнання Спа басейну не зависила від різких перепадів температури і вологості навколишнього середовища.
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Як вибрати надувний басейн на дачу

Як вибрати надувний басейн на дачу

З настанням спекотної погоди, коли сонце пече все сильніше,...
Особливості водяного конвектора

Особливості водяного конвектора

Практично в кожній оселі хочеться зробити комфорт...
Дитяча коляска: поради щодо вибору

Дитяча коляска: поради щодо вибору

До вибору дитячої коляски треба підійти з усією...
Гігієна порожнини рота: засоби для чищення зубів

Гігієна порожнини рота: засоби для чищення зубів

Після їжі у кожної людини залишаються шматочки їжі в...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...