Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 20-09-2013, 08:18 | Категорія: Стиль і Мода

Як тільки осінь вступє у свої прв, ми поспішємо швидше ндіти нсебе теплі речі, щоб зігрітися. У нс немє вибору, окрім як змиритися з погною погодою і тепло одягтися. Відповідно, нш грдероб нповнюється вжкої зимової одягом, в тому числі і пльто . Нвіть якщо у нс є пльто з минулого року, яке виглядє досі модно, всі ми жінки і хочемо йти в ногу сме з сьогоднішньою модою, і кожен сезон мти нове пльто, крще декільк - для різномнітності, щоб можн було вибирти між ними протягом довгих місяцівхолодного сезону. Як тільки в ншому грдеробі є кільк врінтів пльто, ми можемо створювти різні обрзи т стилі, додючи відповідні шрфи бо хустки, які освіжють повсякденні пльто. Сьогодні мод пропонує тке велике розмїття модних пльто для жінок різних форм, стилів, кольорів і фсонів, здтних здовольнити різні смки, що дуже вжко визнчитися з вибором теплого, стильного і одночсно комфортного пльто. Врто відрзу відзнчити, що пльто, які відповідють особистому стилю кожної жінки, вдло підкреслюють її фігуру бо приховують недоліки, ніколи не будуть здвтися немодними. Тим не менш, це не звжди просте звдння - вибрти ідельне пльто для свого типу сттури. Іноді ми губимося в смих різних стилях і кольорх, і чсто не можемо зрозуміти, яке з них обрти. Для того, щоб зробити првильний вибір і носити своє пльто із здоволенням, пропонуємо вм кількрд стилістів, які врто мти н увзі при купівлі нового пльто.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто



Як вибрти пльто?

Незлежно від предмет одягу, який ви збирєтеся купити, в першу чергу ви повинні звжди керувтися особливостями своєї фігури. Особливо це стосується вибору пльто, тут ви повинні бути нбгто більш увжними. Ви не повинні піддвтися емоціям: просто зкохтися в те чи інше пльто і в кінцевомупідсумку купити його, тк як ви не можете перестти зхоплювтися ним. Н різній фігурі одне і те ж пльто може виглядти зовсім по-іншому. Оскільки жіночі форми поділяють н ткі основні типи, як яблуко, груш, пісочний годинник, трикутник і квдрт, всякий рз, коли мов зходить про вибір пльто, ці форми повинні бути прийняті до увги. Вше пльто повинно бути виконно в ткому стилі, щоб бо виділити вші нйкрщі риси тіл, бо приховти деякі недоліки. Якщо ви будетеслідувти рекомендціям, що стосуються кожного типу фігури, можн уникнути серйозних помилок і не витртити гроші дремно.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто
Дівчт і жінки невисокого зросту і з пишними формми, безумовно, повинні зупинити свою увгу н вільних фсонх НЕ щільно прилягють до тіл, без кценту н лінії тлії, ткож не дуже довгих. Ідельн довжин для жінок мленького зросту буде нижче колін бо до середини ікри. Високим і струнким жінкм ідівчтм, нвпки, врто придивитися до пльто з жорсткими лініями, які, як првило, супроводжуються поясми, щоб підкреслити тлію і візульно зрівновжити пропорції. Ви можете візульно зменшити широкі стегн, віддвши перевгу пльто трпецієподібного крою. Або, якщо вш фігур відрізняється вузькими плечим, то і ця проблем легко вирішується - просто вибирйте пльто з об'ємними комірми, виготовлені з однотонної ткнини. Ідельн довжин пльто для струнких, ле мленького зростужінок не повинн опусктися нижче середини колін. Зпм'ятйте: чим довше пльто, тим нижче ви в ньому будете здвтися. Це лише кільк основних првил щодо вибору пльто, тепер двйте ретельно розберемо основи його ідельного вибору. Дотримуйтесь нижче виклденим рдм для пошуку пльто в злежності від типу вшої фігури.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто



Пльто для фігури трикутник

Якщо у вс тонк тлія,вузькі плечі і широкі стегн - вш фігур ввжється, що нлежить до типу трикутник. Пльто у вшому випдку мє відповідно бути вибрно тким чином, щоб приховти ндмірно повні стегн і ндти незнчне збільшення верхньої чстини тіл. Ідельним вибором для вс буде пльто, злегк розширене донизу і з кцентом н верхню його чстину. Хутряний бо об'ємний комір, використння шрфів і шлей, може бути ідельним вибором для вс.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто



Пльто для фігури яблуко

Жінок, що нлежть до типу форми тіл яблуко, як првило, відрізняють вузькі плечі і стегн, ле повн тлія і ззвичй виступючий животик, який не звжди грмонує з іншою чстиною тіл. Для цього типу форми тіл, крще вибирти пльто середньої довжини і з зниженою тлією, як фокусується н центрльній чстині фігури. Дівчтм і жінкм з тким типом фігури слід звернути увгу н однобортні бо симетричніпльто.

Пльто для фігури груш

Грушовидн форм тіл хрктеризується більш вузькою верхньою чстиною, ле пишними стегнми, це ще одн вжлив річ, як вимгє великої увги при виборі пльто. Н відміну від форми тіл яблуко, в дному випдку ви повинні зробити все можливе, щоб зосередити увгу н вш ідельний верх і утримтися від виділення стегон. Це ознчє, що ви повинні приховти дуже широкі стегн під простими і лконічнимисилуетми. У нижній чстині пльто не повинні бути перевнтжені оборкми, вишивкою, склдкми, нвіть не повинні бути зндто вільними, щоб зробити вші стегн ще ширше. Вше пльто повинно містити діметрльно протилежний кцент н верхній чстині. Виберіть пльто з високим коміром - це буде ідельним вибором для вс, до того ж ткий комір додсть додтковий кцент вшому стилю.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто



Пльто для форми тіл квдрт

До цієї форми тіл нлежть ті жінки, які володіють прямокутними формми, широкими плечим, стегнми і тлією. Тк як цей тип см по собі вже говорить про те, що ці жінки мють ндлишкову вгу, відповідно звдння тут полягє в тому, щоб підкреслити плвні лінії тлії, тому, вибирючи пльто, жінкм ткого типу фігури врто віддти перевгу моделям з відрізною тлією бо ремінцями . Для цього типу фігури нйкрще підійдуть пльто злегкрозкльошені покрою з яскрвими плікціями і нклдними кишенями.

Пльто для фігури пісочний годинник

Нйбільш поширеною, клсичної т жіночною фігурою, якій можн тільки позздрити, є фігур у вигляді пісочного годинник. Це ідельн форм тіл жінки, в якій нічого приховувти. Вон відрізняється цілком симетричним силуетом. Ця форм тіл хрктеризується однковою шириною плечей і стегон у супроводі тонкої тлії. Якщо винлежите до цієї прекрсно склденої формі, то вм дійсно дуже пощстило, і не тільки у виборі пльто, як людині. Ви можете легко купувти будь пльто, яке вм подобється, різних стилів, квітів і довжини. Тим не менш, спробуємо визнчити, яке пльто буде виглядти н вс більш жіночно. Будь-яке пльто, яке підходить вм з розміром, може виглядти фнтстично н вс. Головне зробити првильний вибір кольору, нйбільш відповідного вшому цветотипу. Не соромтесяпродемонструвти всі свої крщі достоїнств фігури, підкресліть крсиву тлію і груди.
Як вибрати і з чим носити жіноче пальто



Првильний вибір розміру пльто.

Як тільки ви отримли чітке уявлення про особливості свого тіл, прийшов чс зробити вибір. Н додток до стилю, кольором бо довжині пльто, велику роль у цьому виборі відігрє розмір. Звжди мйте н увзі, що пльто не просто предмет одягу, який буде носитисясмостійно, це другий, іноді і третій шр одягу, який ви будете ндягти поверх блузки бо теплого светр взимку. При виборі пльто обов'язково спробуйте ндіти його н теплий одяг: крдигн бо светр. Додтковий шр дозволить вм зрозуміти, чи є дний виріб зручним у носінні. Пльто не повинно лежти н вс зндто туго, як сукня. Під ним звжди мє бути невеликий простір, принймні, для шрф, який є ще одним типовим трибутом холодногосезону і носиться рзом з пльто. Одягніть пльто, потім погляньте н себе в дзеркло. Нсмперед, зверніть увгу н рукви. При виборі пльто, довжин рукв дійсно дуже вжлив. Рукв пльт не повинні зкінчувтися вище верхньої чстини пльців і нижче середини долоні. Витягніть руки перед собою і перевірте: ви не повинні відчувти тягнуть відчуття в облсті спини. Якщо ткнин тягне бо морщиться пхвми бо н

Інше не менш цікаве:
Модні пальто осені 2013

Модні пальто осені 2013

Серед величезного різномніття верхніх шт пльто , Мбуть, є...
Як вибрати сумку залежно від типу фігури і зростання

Як вибрати сумку залежно від типу фігури і зростання

Сумк є нйбільш вжливим і модним ксесуром у грдеробі кожної...
Як вибрати купальник за типом фігури

Як вибрати купальник за типом фігури

Нйчстіше прекрсний зовнішній вигляд жінки визнчє її...
Вибір демісезонного одягу в залежності від типу фігури

Вибір демісезонного одягу в залежності від типу фігури

Весн прийшл і змість теплих пуховиків, шуб і дублянок пор...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...