Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 16-01-2014, 09:58 | Категорія: Стиль і Мода

Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів
Смя, нпевно, елегнтн детль жіночої одягу - це блузк . Треб скзти, що блузк - предмет універсльний. З рівним успіхом жінк може носити її н роботі, н прийомі бо н вечірці. І скрізь цей елемент одягу буде до місця і, звичйно, до лиця. Модельєри двно вже використовують блузки в своїх роботх. При цьому змінюють крій вироби, ткнини і кольору. Блузк йде прктично будь-якій жінці. Головне - підібрти її првильно і по фігурі. Нприклд, якщо у жінки фігур, що нгдує пісочний годинник, то їй нйкрще піде притлення блузк. Вон підійде будь-якій жінці з ткою фігурою, невжливо при цьому, який у неї зріст чи вгу. Спрв в тому, що пропорції ткої фігури виглядють пропорційно, якщо підкреслен тлія. Чим тонш тлія, тим більш пропорційною виглядє фігур. Ще більше підкреслити тлію можн, використовуючи в своєму одязі ремінь бо пояс. Якщо у жінки є бжння підкреслити свою груди, то можн використовувти блузку з вирізом у вигляді лтинської літери V бо тку блузку, гудзики якої звжди можн розстебнути. Сме ці моделі нйкрще підкреслять жіночі груди. Обов'язково потрібно використовувти який-небудь шрфик бо нмисто.
Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів
Якщо потрібно візульно збільшити ширину стегон, то нйкрще носити короткі блузки бо ткі, що скроєні вільно. Якщо жінк повн, то потрібно носити моделі, які збільшують ріст і роблять силует більш тонким. Ткий ефект досягється з допомогою кольорового контрсту і мтерілу, точніше його особливостей. Худим жінкм і дівчтм нйкрще носити блузки, які прикршені жбо, рюшми і т. д. У цьому випдку жіночі груди зорово збільшується в розмірх, кцент переміщється н прикрсу. До ткої блузці потрібно првильно підібрти спідницю бо брюки, тоді обрз придбє зкінчений вигляд. Н цьому зкінчимо розмову про те, як і яку блузку крще носити і перейдемо до розмови про те, н які зходи можн в ній сходити. Треб скзти, що якщо ви підібрли річ првильно, то вон допоможе вм створити будь-який обрз. Якщо, нприклд, вм хочеться виглядти жінкою ділової і суворої, то підберіть собі блузку, зроблену з ткнини вжчі. Нехй вон буде контрстувти з кольором вшого одягу. Нприклд, чорний костюм, до нього біл блузк. Якщо до того ж у вс будуть висок горловин, як зстібється н гудзики, т ще й рукви достовірніше, то ви будете чрівно суворі і чрівні.
Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів
Можливо, вм не подобється діловий стиль, ле в іншому вбрнні не підеш, в цьому випдку додйте до свого костюму прикрси бо ксесури. Тут головне - не переборщити. Вші ксесури повинні поєднувтися з вшим виглядом т одягом. З допомогою однієї і тієї ж блузки можн створювти бсолютно різні обрзи. Якщо, нприклд, блузк прозор, то під неї ндягніть що-небудь щільне. І ось перед нми вже стоїть сувор жінк. Кокетливі рукв у формі ліхтриків можн приховти під піджком, від глибокого вирізу відвернути увгу з допомогою прикрс бо ксесурів. Використовуючи, нприклд, блузку вільного покрою з ткнини легкої т прозорої, можн створити обрз ромнтичної і ніжної дівчини. При цьому зстогнв гудзички, ви будете виглядти скромно. А розстебнувши їх - сексульно. Все злежить від вшого бжння. Тільки вибирйте првильно крій блузки і її колір. Якщо у моделі немє гудзичків, ткнин, з якої вон зроблен, прозор, до того ж блузк вільно скроєн, то її зручно носити рзом з легінсми бо поверх купльник. Вироби ткого фсону нйкрще носити нвесні і влітку, тобто в теплу пору року.
Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів
Блузк - Нстільки універсльн річ, що вдягти її можн прктично н будь-який зхід. У ній можн йти і н офіційне зсідння, можн просто н якусь зустріч. Можн в блузці йти н роботу бо н побчення. Н вечірку, в клуб, в тетр - коротше, куди звгодно. Єдине, воно ж головне, умов, щоб вм було в вшій блузі зтишно, комфортно, і відчувли ви себе в ній невимушено. До того ж річ ця повинн бути ткою, щоб з її допомогою і з допомогою деяких додткових ксесурів (чим менше їх буде, тим крще) ви могли швидко і легко змінити свій обрз. Стти, нприклд, з ділового і суворої жінки легкої, повітряної, розкутою і сексульною. Втім, нм здється, що жінк в будь-якому вбрнні звжди готов розіб'є і підкорювти чоловічі серця. Головне, н нш погляд, щоб жінк звжди злишлся жінкою, в строгому чи вон костюмі бо в ромнтичній блузі. У нші дні можн підібрти для себе будь-яку блузку. Хочеться з глибоким вирізом? Немє проблем. Хочеться з невеликим декольте - будь лск. З гудзикми, без гудзиків, притлену бо вільного покрою, можн нвіть з зпхом. Є можливість підібрти сме ту модель, як жінці подобється. Ну мет, для досягнення якої буде придбн т чи інш блузк, жінк вибере собі см.
Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів

Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів

Жіночі блузки: нескінченне різноманіття образів
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Підбираємо модний шарфик

Підбираємо модний шарфик

В'язний шрф - Дуже прктичний елемент одягу. Він не тільки...
Жіночі жакети: як їх вибирати і з чим носити

Жіночі жакети: як їх вибирати і з чим носити

Н вибір моделі піджк безпосередньо впливє будов вшої...
Краватка - обов'язковий елемент ділового стилю

Краватка - обов'язковий елемент ділового стилю

Крвтк - Дуже вжлив чстин чоловічого грдеробу. І вибирти...
Як правильно носити спідницю-олівець

Як правильно носити спідницю-олівець

Спідниця-олівець присутня в грдеробі кожної сучсної...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...