Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 29-04-2014, 14:55 | Категорія: Стиль і Мода

Різномніття моделей і фсонів сучсного жіночого одягу нескінченно, і кожний елемент грдеробу вимгє оволодіння згльними првилми сумісності його з іншим одягом, не кжучи про основні принципи вибору кольору для кожного окремого предмет одягу. Широкі штни Є дуже модним, стильним і зхоплюючим елементом жіночого грдеробу. Це одн з тих творчих моделей брюк, як здтн підкреслити вшу елегнтність і додти зовнішньому вигляду особливого ефекту і шрму, з легкою ноткою чоловічого дотику. Щоб виглядти стильно і привбливо, слід дотримувтися основних првил т порди стилістів стосовно того, як носити широкі штни і з чим їх комбінувти.
Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани
Згльний розслблений силует широких штнів вже передбчє собою, що вони признчені для весняно-літнього сезону. Проте, роблячи вибір н користь цього типу штнів, ви не повинні бсолютно збувти про вузькі врінтх. Тк що якщо ви хочете створити кільк привбливих комбінцій, використовуючи широкі брюки, нйперше, що ви повинні пм'ятти, що бсолютно немє ніякої необхідності слідувти стереотипному уявленню про це типі брюк, що свідчить, що вони придтні виключно для високих жінок. Нвіть нвпки, широкі брюки можуть бути супер ефективним способом візульно зробити вс вище, з умови, якщо вони обрні првильно і доповнені відповідними ксесурми. А як домогтися ткого результту, ми і розповімо в дній сттті. Тким чином, першим кроком у виборі широких штнів є вибір н користь моделей з високою тлією. По-друге, ви можете ткож підкреслити свою фігуру поясом, який буде робити кцент н лінії тлії. Ці силуети можн комбінувти, як з пишною, тк і з одягом, що облягє зверху. Влсницям фігури по типу «груш» широкі брюки допоможуть візульно зробити стегн вже. Ткож, якщо ви хочете виглядти вище, можете доповнювти широкі штни взуттям н підборх, шпилькх бо плтформі.
Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани
Якщо ви досить високого зросту, сміливо можете комбінувти Широкі брюки З босоніжкми, гостроносими блеткми і лофери. Крім того, не збувйте врівновжити вільні форми штнів чимось обтягуючим зверху. Говорячи про форми широких штнів, ви можемо вибирти між моделями з високою і низькою тлією. Як ми вже згдувли вище, перший врінт ідельний для кценту н тлії і дозволяє стегнх виглядти вже. В дному випдку ви можете спробувти комбінувти свої штни з укороченими топми, створюючи дуже стильні і помітні обрзи. З іншого боку, моделі вузьких брюк з низькою тлією дозволяють більш універсльний підхід, їх можн комбінувти з деякими струмливими і невимушеними блузми, ткож робити експерименти з текстурми і фсонми. Тут прийнятні нйрізномнітніші вирізи і дрпірувння, починючи від склдок і жорстких структур, і зкінчуючи нпівпрозорими елементми і невгомими ткнинми. Вибір ткнин, відповідно, універсльний в цьому відношенні: підійдуть стин, шерсть, шовк і нвіть креп.
Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани
Крім того дуже вжливо продумти стиль і принципи, згідно з якими ви можете створювти стильові комбінції з Широкими брюкми Існують певні елементи грдеробу, сумісні з широкими штнми. Перший - це укорочений однотонний топ, який додсть обрзу якийсь мінімлістичний вигляд. Це можуть бути нвіть ліфи в стилі «бндо». З принципом нвпки прцюють з широкими брюкми топи з помітними принтми і візерункми бо щедро прикршені різними елементми декору. Крім того, широкі штни відмінно виглядтимуть з невеликими пропорціями одягу в чоловічому стилі, як, нприклд, об'ємні блейзери, стильні сорочки бо жкети. Зпрвляючи блузи в брюки, ви можете остнні зробити більш помітними. З іншого боку, є деякі стилі широких штнів, які будуть нйкрще виглядти в поєдннні зі спортивними елементми грдероб. У цьому відношенні хорошою ідеєю буде вибір н користь універсльного бндо бо спортивного топ. Що стосується взуття, тут крщим врінтом будуть плтформи. Остннім штрихом у подібному обрзі послужть стильні сонцезхисні окуляри.
Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани
Нрешті, смі клсні і шикрні обрзи, яких, здвлося б, вжко досягти з цими брюкми. Проте, цілком можливо, з умови використння првильних комбінцій. Тким чином, вибір н користь блузок з нйбільш деліктних ткнин, типу мережив і оргнзи з детлями у вигляді оборок і рюшів бо клсичні сорочки можуть бути вжливим кроком тут. Доповнивши тку комбінцію високими підборми бо яскрвими плтформми, можн домогтися шикрного результту. Квіткові принти і вишукн вишивк ткож доддуть додткового шику. Говорячи про колірній плітрі Широких штнів , Нйперші врінти, які ми повинні відзнчити - це вічн клсик - білий і вічн містик - чорний. Врховуючи більш сучсний і кретивний підхід, ви ткож можете поекспериментувти з земляними відтінкми, тонми синього і зеленого і деякими відтінкми червоного кольору. Пстельні тони ткож мють місце бути в цьому відношенні. Тк що не соромтеся робити вибір н користь цих ультр-сучсних і стильних брюк, які можуть подрувти вм смий приголомшливий зовнішній вигляд. Не бійтеся експериментувти - і у вс все вийде.
Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани

Поради стилістів: як і з чим носити широкі штани
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Штани «капрі» - поради з вибору

Штани «капрі» - поради з вибору

З історії створення кпрі Кпрі вперше з'явилися в Ітлії...
Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами

Мода для повних. Основи базового гардероба жінок з пишними формами

Для дівчт з спокусливими формми, як для всіх інших, існують...
Поради модницям: як і з чим носити чоботи довжиною до і вище колін

Поради модницям: як і з чим носити чоботи довжиною до і вище колін

Якщо ви знходитесь в пошуку стильних і елегнтних ідей для...
Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Як вибирати одяг жінкам з широкими стегнами

Якщо ви є володркою широких стегон, вм необхідно нвчитися...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...