Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 30-05-2014, 00:07 | Категорія: Стиль і Мода

Срфни є одними з нйбільш зручних і просто чрівних предметів жіночого грдероб для літ. Вони легкі, крсиві, комфортні і не жркі в повсякденному носінні. Тим не менш, ви повинні знти певні првил і прийоми з приводу того, як і з чим носити срфни , Щоб мти можливість првильно поєднувти їх з іншим одягом, взуттям т ксесурми для створення мксимльно ефектних і ціквих обрзів. Це сме те, що ми збирємося обговорити в дній сттті.
 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 


 


Як вибрти срфн?


 
Перш ніж обговорювти особливі комбінції, які можн створити з допомогою срфнів, вжливо знти основні принципи їх вибору.
 

 


- У першу чергу, ви повинні бути впевнені, що погод досить спекотн і вм буде комфортно в срфні н відкритому повітрі.


 


- Якщо це тк, то ви повинні подумти, чи доречний буде срфн в тому місці, куди ви вирушєте. Якщо це не офіційний чи формльний візит, то можн з упевненістю ндягти срфн.


 


- Визнчтеся з довжиною срфн, буде це міді, міні бо мксі, врховуючи форму і довжину вших ніг.


 


- Виберіть колір і млюнок, який вм подобється. Про деякі згльні врінтх ми будемо говорити трохи пізніше, ле все ж, якщо ви вже знєте який відтінок вм нйбільше до лиця, це здорово. Влсне кжучи, ви можете вибрти все, що вм до душі, будь то німлістичні бо квіткові принти, пєтки бо деякі інші сміливі рішення.


 


- Подумйте добре при виборі лінії шиї. Це особливо вжливо, якщо ви збирєтеся пробути н вулиці довгий чс, щоб вш згр в кінці дня після носіння срфн не привів вс в шок. Щоб уникнути тких неприємностей, крще підбирти срфни без бретелей. Крім того, якщо ви хочете позбутися від ліфчик, ле є необхідність підтримти груди, віддйте перевгу срфнм із зздлегідь сформовними чшкми бо ндіньте під нього міні-топ.


 

 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 


 
  

Міді т міні-срфни.


 
Зупиняючись н срфнх довжини міні т міді, перше, про що ми хотіли б поговорити - це колірн плітр. Тким чином, бжно вибирти ткого типу срфни в пстельних тонх, з квітковими принтми бо з мереживною обробкою. Короткі срфни з нтурльних ткнин у поєдннні з легкими джинсовим курткми можуть стти ідельним супутником для літніх вечорів і прохолодних днів. З цієї нгоди, ви можете підібрти сндлі з відкритим носком бо блетки. Бежево-коричнев плітр є ідельним рішенням для взуття. Для створення більш молодіжних обрзів, можн вибирти короткі срфни з високою тлією в бежевих бо рожевих тонх. Ткий врінт, звичйно, більше підходить молодим дівчтм.
 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 


 


Мксі-срфни.


 
Що стосується довгих срфнів, ми можемо в першу чергу звернути увгу, що вони ідельно поєднуються з шкіряними бо джинсовими курткми. Срфни-мксі однково чудово виглядють в будь збрвленні, ле пстельні і ніжні тони зроблять вш обрз ндзвичйно жіночним і вржючим. Взуття до довгого срфн потрібно підбирти злежно від випдку. Нприклд, ви можете ндіти шифоновий мксі-срфн з босоніжкми з відкритим носком і п'ятою для вечірнього виходу бо прогулянки. Що стосується лляних і бвовняних врінтів, вони можуть служити як пляжного вбрння, і в поєдннні з ними уместней виглядтимуть сндлі н низькому ходу. В обох випдкх ви можете оживити свій зовнішній вигляд екстрвгнтними кпелюшкми.
 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 
Проте, безсумнівними фворитми нинішнього сезону є яскрві срфни з ктивними принтми і візерункми. Тким чином, мксі-срфни - це не стріюч і ніколи не виходить з моди тенденція для кожного сезону й року. Це ткож бсолютно універсльний предмет жіночого грдеробу, поєднується прктично з будь літнім взуттям, будь то сндлі, туфлі, блетки бо босоніжки. У будь-якому випдку вжливо не збувти доповнювти обрз зпм'ятовуються ксесурми, які повинні врівновжувти весь зовнішній вигляд.
 


Які ксесури носити з срфнми?


 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 
Для поєднння з срфнми ви можете використовувти ткі ксесури, як шрфи, які допоможуть створити більш грйливі і милі обрзи. Відмінним вибором є легкі шифонові бо шовкові врінти, ле, звичйно, в цьому випдку ви повинні уникти вовняних т інших зимових шрфів. Що стосується ювелірних виробів, ви можете вибрти деякі довгі чи короткі нмист і деякі помітні сережки т брслети. Сонцезхисні окуляри ткож є ктульним ксесуром, який ви можете використовувти у поєдннні з срфнми.
 
Крім того, ви повинні првильно підбирти мнікюр, зчіски і мкіяж. Використовуйте природні врінти й кценти, це стосується всіх трьох спектів. Ви не повинні виглядти зндто дрмтично. Що стосується зчіски, створіть легкі кучері бо зберіть волосся в риб'ячий хвіст бо зплетене косу. Крім того, не збувйте зхопити з собою зручне сумочку, щоб тримти всі необхідні речі під рукою.
 


З чим комбінувти срфни?


 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 
Якщо ви збирєтеся н ромнтичне побчення, вм н допомогу може прийти срфн. З цією метою ви можете вибрти міні бо міді довжину, болеро т трикотжні крдигни крщим чином доповнять зовнішній вигляд в прохолодний літній вечір. Піджки яскрвих відтінків ткож можуть стти хорошим рішенням в дному випдку. Ще одним ідельним рішенням для будь-якого ромнтичного випдку є мереживні срфни, які допоможуть створити бсолютно чрівні обрзи.
 
Якщо це літо, одяг просто не може бути не яскрвою. Тким чином, щоб оживити свою зовнішність, ви можете використовувти срфни смих яскрвих тонів і з інтенсивними принтми і візерункми. Для тих дм, які віддють перевгу більш скромним і мінімлістичним рішенням, ми можемо рекомендувти пстельні тони для срфнів, поєднуючи їх з ксесурми і взуттям яскрвих тонів. Тим не менш, дуже вжливо не перестртися з візерункми і особливо нмгтися уникти об'єднння різних млюнків, тк як ви ризикуєте помилитися з їх сумісністю.
 
Що стосується верхнього одягу, то з срфнми крще всього поєднуються шкіряні бо джинсові куртки. Ткі комбінції особливо грні для срфнів типу мксі.
 
Поради модницям: як і з чим носити сарафани

 


 


Зборони т етикет в носінні срфнів.


 

 


- Існують ткож деякі зборони, що стосуються срфнів, і перше, н що ми хотіли б звернути увгу - нмгйтеся уникти форми срфн типу плтки, якщо хочете виглядти вище.


 


- Не перестрйтеся з невимушеними формми - носити нічну сорочку змість мксі-срфн не ндто доречно - люди можуть подумти, що ви щойно з постелі.


 


- Уникйте передозувння візерунків, поєднуючи зндто бгто яскрвих відтінків, принтів і візерунків в одному виробі бо в одній комбінції.


 

 
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Поради модницям: як і з чим носити капрі?

Поради модницям: як і з чим носити капрі?

  Штни-кпрі є ідельним рішенням для літніх днів. Вони...
Поради модницям: як і з чим носити джинсові спідниці

Поради модницям: як і з чим носити джинсові спідниці

  Говорячи про універсльність жіночого одягу, безумовно,...
Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Існує ткий одяг, як підходить тільки для певного стилю і...
Модні сарафани літо 2014

Модні сарафани літо 2014

Літні колекції відрізняються безліччю яскрвих рішень, серед...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...