Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 17-06-2014, 10:27 | Категорія: Стиль і Мода

Пишні спідниці  - Один з тих предметів жіночого одягу, які дуже популярні в нші дні і просто ідельно підкреслюють крсиву фігуру, візульно роблячи тлію тонше. Ще однією перевгою цих спідниць є їх універсльн природ і хорош сумісність з іншими чстинми грдероб. Це ідельний спосіб для тих, хто хоче об'єднти сучсні, стильні і жіночні тенденції в одній зовнішності. Тим не менш, ви зздлегідь повинні знти деякі основні принципи і модні порди про те, як носити пишні спідниці для того, щоб мти можливість створювти мксимльно ефектні обрзи.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 


 


Як вибрти пишну спідницю?


 
Вріцій пишних спідниць сьогодні тк бгто, тк що це дійсно нелегке звдння. Чсом доводиться витртити досить бгто чсу, щоб відшукти один конкретний врінт, який буде йти сме вм. Не робіть свій вибір похпцем, спробуйте нсолодитися процесом вибору првильного типу пишної спідниці, щоб у підсумку виглядти мксимльно ефектно. Вирушючи з покупкою пишної спідниці, подбйте про відповідну верхньому одязі і візьміть з собою кільк ксесурів, щоб бути в змозі знйти конкретну і точну форму. При виборі пишної спідниці, перш з все, ви повинні знти мету бо подія, куди ви збирєтеся ндягти цю спідницю. Нступний крок полягє у визнченні првильної довжини, ле про це трохи пізніше. У будь-якому випдку нмгйтеся уникти перебільшених обсягів для будь-якої довжини, щоб не виглядти смішно бо неприродно.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 


 


Кому йдуть пишні спідниці?


 
Ви можете носити пишну спідницю, якщо:
 

 


- У вс широкі плечі. Це нйкрщ грнтія того, що з допомогою пишної спідниці ви створите грмонійний силует у вигляді пісочного годинник.


 


- У вс вузькі стегн і широк тлія. Пишн спідниця допоможе візульно зробити стегн ширше, тлію тонше, і створить милий і жіночний силует по лінії стегон і тлії.


 


- Якщо ви середнього зросту. Ідельн довжин вшої пишною спідниці мє бути до колін бо мксі. Пишні спідниці довжини міді у вшому випдку візульно зроблять вс ще нижче і доддуть фігурі небжний обсяг.


 

 
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 


 


Кому не йдуть пишні спідниці?


 
Не носіть пишні спідниці, якщо:
 

 


- Ви дуже низького зросту бо пишних форм. У цьому випдку пишн спідниця буде тільки кцентувти недоліки фігури і зробить вс ще коротше і повніше.


 


- Ви дуже висок. У короткій пишній спідниці ви будете виглядти, як школярк, тк що вм крще уникти цього типу спідниць.


 


- У вс вузьк лінія плечей бо широкі стегн. Пишні спідниці ще більше підкреслять це. У вшому випдку ідельним вибором є спідниці-олівці. Проте, якщо вм дуже хочеться мти пишну спідницю у своєму грдеробі, ви можете доповнити її верхи, який візульно зробить вші плечі ширше бо вибрти не зндто пишні моделі спідниць.


 

 


Як і з чим носити пишні спідниці? 


 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Різні кретивні рішення:
 
Порушуючи всі стереотипи, ви можете спробувти об'єднти пишну спідницю з досить невимушеним верхом. Для цього ви можете використовувти об'ємні врінти топів і деліктних блуз, звершивши обрз ткими ксесурми, як ремені, які можуть бути шкіряними, текстильними бо будь-якого іншого типу. Це допоможе вм підкреслити лінію тлії. Ткий трюк ткож можн використовувти для туніки і подовжених топів. Крім того, ви можете вибрти верх, об'ємний у верхній чстині і облягючий в облсті тлії. Ремені не потрібні в цьому випдку, крще зробити додтковий кцент н плечх, що є відмінним рішенням у рзі, якщо у вс вузькі плечі.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Пишні спідниці з облягючими топми:
 
Це ще одне творче рішення, особливо якщо вш спідниця з крсивим млюнком, який ви хочете підкреслити. Водолзки, топи з довгими руквми, щільно прилеглі футболки т інші предмети одягу ткого типу будуть робити чудес в цьому випдку.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Чим простіше, тим крще:
 
Пргнення до простих рішень - це звжди льтернтивний шлях. Ви можете просто вибрти деякі звичйні топи бо болеро різних типів і стилів. Тим не менше, нмгйтеся уникти суворих курток бо жкетів в поєдннні з пишною спідницею.
 
Верхній одяг і пишні спідниці:
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Вибирючи верхній одяг для пишної спідниці вм потрібно знти, що вон повинн лише доповнювти зовнішній вигляд, створений з допомогою спідниці, не приховувти її бо суперечити їй. Ось чому при виборі верхнього одягу вм потрібно бо повторити стиль спідниці, бо вибрти досить короткий верх, щоб не приховувв спідницю. У цьому відношенні ми можемо порекомендувти поєднувти пишні спідниці з шкіряними курткми довжиною не нижче стегн, укороченими хутряними жилетми, пльто в стилі ретро бо типу шинелі.
 


Які стилі можн створити з пишною спідницею?


 
Ретро стиль.
 
Це перший врінт, для створення якого ви можете вільно використовувти пишну спідницю. Поєднуючи її з деякими симптичними блузкми і клсичними туфлями бо човникми, можн створити ідельний ретро-обрз. Що стосується колірної плітри, вон ткож може бути дуже різномнітною і універсльною, в тому числі ткі комбінції, як чорні і сірі відтінки. Верхній одяг ткож може бути використн в дному випдку для доповнення обрзу. Ще одн цікв комбінція може бути створен в поєдннні пишною спідниці з корсетом бо піджком. Тим не менш, необхідно уникти провокційних моделей корсетів і зндто короткої довжини спідниці в одній комбінції.
 
Неоклсичний стиль.
 
Неоклсичний стиль є ще одним ідельним врінтом для пишної спідниці. Звичйно, при додвнні префікс «нео» ми робимо явний нтяк н сучсність. Поєднння строго і нового можуть бути створені з допомогою об'єднння відтінків і форм. Пікнтності в цьому випдку можуть ндти ксесури т детлі. Нприклд, ви можете вибрти пишну спідницю кольору фуксії і скомбінувти її з яскрвим контрстним верхом і мсивними прикрсми. Ще можн спробувти ткий врінт: верх бежевих відтінків у поєдннні з чорною пишною спідницею. В якості верху можн використовувти блузки, светри, топи т футболки. Декольте ткож може бути привбливою детллю для звершення ефектного обрзу з пишною спідницею довжини мксі.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Вуличний стиль.
 
Якщо ви створюєте нсмбль, признчений для літ, ви можете експериментувти з вуличним стилем. Спробуйте скомбінувти пишну спідницю з легкої сорочкою бо блузкою. Що стосується взуття, в дному випдку можн використовувти блетки і нвіть військові черевики. Контрстні кольори - дуже грн ідея для цього стилю, нприклд, поєднуйте білий і червоний відтінки.
 
Фрнцузький стиль.
 
Говорячи про основні нпрямки вуличного стилю, який ви можете створити з допомогою пишної спідниці, існує ще одн його дуже специфічн і жіночн різновид, сме, призький вуличний стиль. Цей стиль може бути створений з допомогою комбінувння коротких пишних спідниць бежевого відтінку бо деяких яскрвих тонів з чорними легінсми бо мтовими щільними пнчохми.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Бритнський стиль.
 
Продовжуючи тему вуличного стилю, нступний врінт, про який ми хотіли б поговорити - це лондонський вуличний стиль. Цей стиль ілюструється трдиційними нглійськими моделями крттих спідниць в комплекті з чорними светрми. Ткий вид комбінції зробить вс дійсно схожими н рельних нглійських леді. У деяких особливих випдкх допустимі яскрві тони, ткі як червоний, нприклд.
 


Які ксесури носити з пишною спідницею?


 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 
Один згльний принцип, який вм потрібно пм'ятти про пишних спідницях - це те, що ксесури повинні вибиртися відповідно до рівня пишності вшої спідниці. Чим пишніше спідниця, тим менше повинні бути ксесури, особливо це стосується сумок. Невеликі клтчі бо мінітюрні сумочки н лнцюжкх є ідельним рішенням в цьому відношенні.
 
Що стосується взуття, то її вибір ткож мє вжливе знчення. Взуття звжди є однією з нйбільш головних детлей, які утворюють цілісність зобрження. Тким чином, ви можете вибрти взуття як н низькому ходу бо зручною тнкетці, тк і н підборх. Що стосується чобіт, нйвжливіше, щоб ви знли, що їх форм повинн бути щільно прилягє до ноги. Тим не менш, ви можете створити дивовижні обрзи в поєдннні пишних спідниць з чобітьми в стилі кнтрі. Ще один вжливий нюнс, який ви повинні знти - ктегорично не рекомендується поєднння пишних спідниць з чобітьми довжиною до середини литок. Це зробить вші ноги знчно коротший.
 
Не збувйте використовувти ремені у поєдннні з пишними спідницями, це дуже вжливо, тому що сме вони можуть вигідно підкреслити вшу тлію і звершити шикрний зовнішній вигляд.
 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 


 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці

 


 
Поради модницям: як і з чим носити пишні спідниці
(голосів:0)


Інше не менш цікаве:
Яке взуття носити з максі-сукнями і максі-спідницями?

Яке взуття носити з максі-сукнями і максі-спідницями?

  Довгі сукні і мксі-спідниці підкреслюють жіночність і...
Поради модницям: як і з чим носити джинсові спідниці

Поради модницям: як і з чим носити джинсові спідниці

  Говорячи про універсльність жіночого одягу, безумовно,...
Як правильно носити прозорий одяг

Як правильно носити прозорий одяг

  Прозорість звжди бул однією з нймодніших і вржючих...
Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Поради модницям: як і з чим носити джинсову сорочку

Існує ткий одяг, як підходить тільки для певного стилю і...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...