Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Готуємо страви на десерт
Ці стрви можн зпропонувти Слстьоном в якості третьої стрви до обіду, до сніднку, полуденк бо вечері.
Десерт «Веселк»
Для крему . Яйця розтирють рзом з цукром, з'єднують з охолодженим до 25 ° С кип'яченим молоком, періодично помішуючи, нгрівють до 75 ° С. У цю суміш вливють попередньо розчинений желтин, охолоджують до 25-30 °. Збивють охолоджену сметну, вводять в неї суміш. Готують желе . Желтин змочують у воді, потім нгрівють, проціджують і з'єднують з сиропом і компотом (різними з кольором). У скляну кремнку нливють шр желе, дють йому зстигнути, нливють другий шри і дють зстигнути. Потім клдуть крем. Готовий десерт ствлять у холодильник для зстигння. Прикршють консервовними ягодми бо фруктми. Для крему : Сметн 25 яйце, цукор 14 молоко 20 внілін, желтин, вод для желтину; для желе: фруктовий сироп 25 вод 25 фруктовий компот 50 желтин, лимонн кислот, вод для желтину, консервовні фрукти для оформлення 10.
Тістечко «Кртопля»
Інгредієнти для тістечк кртопля:
- Печиво - 500 гр.
- Вершкове мсло -150 гр.
- Згущене молоко - 100-200 мл.
- Кко порошок
- Цукров пудр
Для почтку ми подрібнимо печиво бо просто полмємо печиво рукми. Всю крихту з печив зсипти в миску. Н повільному вогні розчиняємо вершкове мсло і до нього відрзу додємо кко. У подрібнене печиво додємо шоколдно-мсляну суміш і перемішуємо, додємо згущене молоко. Добре вимішуємо. Мс повинн бути схожою н елстичне густе тісто. Тепер виклсти тісто цілком н блюдо і виліпити з нього кртоплю. Нм злишилося посипти смчне тістечко кртопля в домшніх умовх цукровою пудрою і поствити в холодильник н 30-60 хвилин.
Тістечко «муфточку»
Із здобного-прісного тесту готують трубочки, які нповнюють кремом. Глзурують поверхню шоколдом, прикршють орнментом з вершково-мсляного крему і фігуркми з зврного нпівфбрикту. Для здобного-прісного тіст : Борошно в /с 250 сметн 90 вершкове мсло 95 яйце (жовтки) 55 цукров пудр 35 сод 1; для крему: цукров пудр 60 коньяк 3 згущене молоко 100 кймк 300 внілін; для вершкового мсляного крему : вершкове мсло 25 цукров пудр 15 коньяк 01 згущене молоко 10 внілін; для шоколдної обробки: вершкове мсло 10 шоколд 200; для зврного нпівфбрикту: борошно в /с 5 вершкове мсло 3 яйце (білок), сіль 04; вершкове мсло для змщення 25. Витрт продуктів дн в грмх. Смчного!
Десерт «Веселк»
Для крему . Яйця розтирють рзом з цукром, з'єднують з охолодженим до 25 ° С кип'яченим молоком, періодично помішуючи, нгрівють до 75 ° С. У цю суміш вливють попередньо розчинений желтин, охолоджують до 25-30 °. Збивють охолоджену сметну, вводять в неї суміш. Готують желе . Желтин змочують у воді, потім нгрівють, проціджують і з'єднують з сиропом і компотом (різними з кольором). У скляну кремнку нливють шр желе, дють йому зстигнути, нливють другий шри і дють зстигнути. Потім клдуть крем. Готовий десерт ствлять у холодильник для зстигння. Прикршють консервовними ягодми бо фруктми. Для крему : Сметн 25 яйце, цукор 14 молоко 20 внілін, желтин, вод для желтину; для желе: фруктовий сироп 25 вод 25 фруктовий компот 50 желтин, лимонн кислот, вод для желтину, консервовні фрукти для оформлення 10.
Тістечко «Кртопля»
Інгредієнти для тістечк кртопля:
- Печиво - 500 гр.
- Вершкове мсло -150 гр.
- Згущене молоко - 100-200 мл.
- Кко порошок
- Цукров пудр
Для почтку ми подрібнимо печиво бо просто полмємо печиво рукми. Всю крихту з печив зсипти в миску. Н повільному вогні розчиняємо вершкове мсло і до нього відрзу додємо кко. У подрібнене печиво додємо шоколдно-мсляну суміш і перемішуємо, додємо згущене молоко. Добре вимішуємо. Мс повинн бути схожою н елстичне густе тісто. Тепер виклсти тісто цілком н блюдо і виліпити з нього кртоплю. Нм злишилося посипти смчне тістечко кртопля в домшніх умовх цукровою пудрою і поствити в холодильник н 30-60 хвилин.
Тістечко «муфточку»
Із здобного-прісного тесту готують трубочки, які нповнюють кремом. Глзурують поверхню шоколдом, прикршють орнментом з вершково-мсляного крему і фігуркми з зврного нпівфбрикту. Для здобного-прісного тіст : Борошно в /с 250 сметн 90 вершкове мсло 95 яйце (жовтки) 55 цукров пудр 35 сод 1; для крему: цукров пудр 60 коньяк 3 згущене молоко 100 кймк 300 внілін; для вершкового мсляного крему : вершкове мсло 25 цукров пудр 15 коньяк 01 згущене молоко 10 внілін; для шоколдної обробки: вершкове мсло 10 шоколд 200; для зврного нпівфбрикту: борошно в /с 5 вершкове мсло 3 яйце (білок), сіль 04; вершкове мсло для змщення 25. Витрт продуктів дн в грмх. Смчного!
(голосів:1)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.