Логин: Пароль: Реєстрація |

  1. Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найкращі вбрання Золотого Глобуса +2016
  2. Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016

    image
    Найгірші вбрання Золотого Глобуса +2016
  3. Модні прикраси 2016 року

    image
    Модні прикраси 2016 року
  4. Готуємося до весни: модні аксесуари

    image
    Готуємося до весни: модні аксесуари
  5. Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)

    image
    Найкращі і найгірші вбрання минулого тижня (9-16 січня)
  6. Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London

    image
    Ембер Херд і Сьюки Уотерхаус в комбінезоні Temperley London
Вибір хутряної шапки

Вибір хутряної шапки

Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини

Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті

Думки про безглютенової дієті

Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...

Опубліковано : 11-06-2014, 17:52 | Категорія: Сім'я і Відносини

Друг з бонусами: чи варто займатися сексом зі своїми друзями
 
 Якось рз, сидячи н кухні у одного мого друг, я мимохіть обмовился про незвично боргом зтишшя н, як це прийнято говорити, особистому фронті. Я по-хорошому розлучился з остннім злицяльником (господині н змітку: любити його музику і любити його - різні історії), перспектив ніяких, спти з незнйомцями мені було не цілком комфортно, лібідо вило й просилося н волю.

Друг мило мені посміхнувся - ми і рніше фліртувли, ле не серйозно - і зпропонувв зустрітися н тижні в якомусь зтишному кфе, щоб обговорити врінти.

Я не люблю кокетувти, тк що крти н стіл. Ми переспли. Більше одного рзу. Було дуже добре (користуючись його словми, «ббуся-сусідк точно прокинулся»). З смої дружбою нічого не трпилося.

 В нглійській мові є бгто фрз і епітетів для познчення сексульних зв'язків різного роду. Hook up, one night stand, friends with benefits. Мов піде про остнній. Для простоти нзвемо його ДЗБ - один з бонусми. 
Нвіщо це потрібно

 Свою причину я вже описл, і, як првило, вон основн. У всіх людей різні потреби. Хтось готовий довго обходитися без сексу в очікувнні зкохності (бо весілля). Хтось - ні. Для остнніх ДЗБ може стти довгоочікувною віддушиною, якщо грмотно підійти до питння. 

 Вш ДЗБ - це в першу чергу вш друг, не випдковий знйомий в брі. Ви добре знєте цю людину, довіряєте йому, вм приємно його суспільство. Може, ви вже обговорювли свої сексульні перевги бо фнтзії. Може, виявили точки зіткнення. 
 
Друг з бонусами: чи варто займатися сексом зі своїми друзями 
 
 Ткій людині простіше скзти: «Вибч, мені не дуже подобється, двй крще спробуємо ось тк.» Тому що йому, н відміну від незнйомця з бру, швидше з все не бйдуже вше здоволення.

А без гормонльної рулетки зкохності, коли ви з усіх сил нмгєтеся сподобтися пртнеру і «не облжвся», простіше бути собою. Розслбитися. Чи не це зпорук хорошого сексу?
Кого вибрти?

Це, звичйно, ключове питння. Знйомтеся, ідельний кндидт.
 

 Куди дивитися  Чому це вжливо
 Був вшим другом досить двно, щоб ви дорожили цією дружбою.  Якщо вм плювти, чим все зкінчиться, це вже не "один з бонусми", щось інше.
 Привертє вс н чисто фізіологічному рівні.  Підходить в усьому іншому, ле не у вшому смку? Чого доброго вистрибне з ліжк прямо в процесі, бідолх сприйме н свій рхунок.
 Чи не хнж і не пуритнин.  Зворотне може бути особливо неприємно дівчтм, коли, досить відкинувшись н подушку, вш друг презирливо кине: "А ти, виявляється, т ще повія."
 Вміє зберігти секрети.  Нехй привтне злишється особистим.
 Не шукє любові / родини / дітей, принймні, з вми.  Слизький момент (ми чсто смі не знємо, чого і з ким хочемо). Якщо не впевнені, обговоріть. Якщо все одно не впевнені, проходите мимо.
 Не ревнивий.  Весь сенс подібної схеми в тому, щоб уникнути проблем, пов'язних з ромнтичною любов'ю. Хочете, щоб друг нбиввся з питннями, де ви і з ким?
 Не проти.  Без коментрів.

Приберіть будь-який рядок - ризик подскочет, і нвіть повн конфігурція (будь в ній хоч сотня пунктів) не збезпечить успіху без вшого вдумливого підходу.

Головний секрет: зстосуйте цей чекліст н себе. Проходьте ви з всім пунктми? Чи спрвді цього хочете? І тільки потім дивіться в бік друзів.

З іншим хорошим другом мені вдлося релізувти чстину фнтзій, які я н той момент не хотіл пробувти з постійними пртнерми. Я знл, що він не буде судити чи сміятися. Збентеження пройшло в перші п'ять хвилин, було дуже комфортно і весело, і нвіть по зкінченні років я вдячн з цей досвід. Я стл крще розуміти своє тіло і свої межі.

Але це виявилося можливим лише з однієї причини: ми підійшли до питння свідомо. Обговорили всі детлі. Я точно знл, що хочу від цього отримти. І він теж.
Рецепти ктстрофи
 
Друг з бонусами: чи варто займатися сексом зі своїми друзями 
 
1) Одружені / зміжні друзі бо склдються в моногмних відносинх

У двох словх: не треб. Нвіть опустивши морльну сторону питння, якщо у вшого друг є нічого не підозрюючи пртнер, це може обернутися мсою неприємностей. Мінімум, втртою одного. Мксимум - мордобоєм бо чимось позборістее.

2) Приховні мотиви

Переспти з одним в ндії, що він у вс зкохється - ідея не крще попередньої. По-перше, швидше з все, не зкохтись. По-друге, нвіть якщо зкохється, є шнс, що вм це не сподобється (згдується некдот, де рдили не плутти туризм з іммігрцією).

3) Від розпчу

Якщо у вс не було сексу тк двно, що почл пдти смооцінк (бо вон спочтку бул низькою), не кидйтеся н друзів в спробі її ребілітувти. По-перше, це не шнобливо. По-друге, це ознчє, що ви вступєте в нову і досить деліктну фзу відносин з помилкових передумов. Для вс здоволення від сексу - це не мет, зсіб. А мє бути нвпки.

4) Ризик-фктор

Якщо у вс бо вшого мйбутнього пртнер є схильності, конфліктуючі з ідеєю ДСБ (ви не можете переспти з людиною, що не зкохвшись бо, нвпки, не втртивши до нього всякий інтерес; пртнер ревнує, нвіть якщо нмгється не ревнувти), тисніть гльмо. Бгто хороших відносин зкінчилися фрзою: «Цього рзу все буде по-іншому.» Чи не буде, не сподівйтеся.

5) Історія хвороби

Н жль, довір - не пнцея. Здйте нлізи н всі відповідні болячки. Це жхливо не сексульно, ле помилк тут може дорого обійтися. Думєте, н «рнок після» буде ніяково? Уявіть, як ніяково вм буде через тиждень з невимовною дігнозом.

З першим другом ми зрз мйже не спілкуємося. Він щсливо одружений. З другим недвно ходили н шшлики. У нс відмінні, чисто дружні відносини, і, схоже, нм вдлося без втрт обійти всі підводні кмені. Це склдно, ле цілком рельно. Якщо готові - дерзйте. 
(голосів:1)


Інше не менш цікаве:
Курортна колекція Oscar de la Renta 2015

Курортна колекція Oscar de la Renta 2015

  Ми мємо можливість побчити ще одну чудову...
Колекція Donna Karan сезону осінь-зима 2014-2015

Колекція Donna Karan сезону осінь-зима 2014-2015

  До 30-річного ювілею свого бренду модельєр Donna...
Про що говорить колір його трусів?

Про що говорить колір його трусів?

Сьогодні ми не будемо говорити про секс серйозно. Нтомість...
Як зберегти любов

Як зберегти любов

Коли ми знходимо свою любов , то відчувємо ткі сильні і...
Коментарі
Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

Правила організації бізнесу: торгівля трикотажем

  Бізнес, пов'язаний з постачаннями і збутом...
Бізнес на веденні онлайн-блогів

Бізнес на веденні онлайн-блогів

  Інтернет займає дуже велику частину нашого...
Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Спека і дрес-код. Що надіти в офіс влітку?

Пощстило тим, у кого н роботі не встновлено...
Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює багатство і гроші

Як вибрати гаманець з фен-шуй, який приваблює

Бгто хто вже знє як слідчий првилми фен-шуй, щоб...