Вибір хутряної шапки
Всі дівчата і жінки задаються питанням про те, як слідувати модним тенденціям, навіть холодною зимою залишаючись...
Як позбутися мозолів вдаючись до народної медицини
Огрубіла в результаті тривалого впливу з твердою поверхнею шкіра - утворює мозолі. Зустрічаються, в основному, на руках...
Думки про безглютенової дієті
Безглютеновая дієта може мати ряд позитивних сторін для вашого здоров'я, але не варто також забувати і про деяких...
Як сушити груші
Опубліковано : 12-06-2015, 14:45 | Категорія: Хобі
Сушені груші досить легко можна зробити самостійно в домашніх умовах, після чого їсти просто так, або ж приготувати з них компот, який напевно припаде до смаку всім членам сім'ї, як дітям так і дорослим.
Для початку, перш ніж починати сушити груші, необхідно придбати відповідні плоди. Для цієї мети не підійдуть занадто переспілі груші, найкраще купувати зрілі плоди, з твердою м'якоттю.
Потім, добре вимийте груші, насухо їх витріть і поріжте навпіл. Після цього обов'язково видаліть серцевину, і розріжте груші на рівні скибочки (однакової товщини). Причому, важливо знати, що чим скибочки вийдуть тонше, тим швидше груші висохнуть. Оптимальною товщиною є 1 сантиметр.
Коли ви наріжете груші, розкладіть їх одним шаром на будь-якій рівній поверхні. Сушити груші найкраще на сонці, і цей процес може займати від декількох днів, до тижня. Тут все залежить в першу чергу від температури. Причому, перші кілька днів груші обов'язково повинні сушитися при прямих сонячних променях, а потім цілком зможуть досохнуть і перебуваючи в тіні. Вже сушені груші рекомендується зберігати в теплих місцях, при цьому шанси того, що в них заведуться якісь шкідники, стають куди менше.
Для початку, перш ніж починати сушити груші, необхідно придбати відповідні плоди. Для цієї мети не підійдуть занадто переспілі груші, найкраще купувати зрілі плоди, з твердою м'якоттю.
Потім, добре вимийте груші, насухо їх витріть і поріжте навпіл. Після цього обов'язково видаліть серцевину, і розріжте груші на рівні скибочки (однакової товщини). Причому, важливо знати, що чим скибочки вийдуть тонше, тим швидше груші висохнуть. Оптимальною товщиною є 1 сантиметр.
Коли ви наріжете груші, розкладіть їх одним шаром на будь-якій рівній поверхні. Сушити груші найкраще на сонці, і цей процес може займати від декількох днів, до тижня. Тут все залежить в першу чергу від температури. Причому, перші кілька днів груші обов'язково повинні сушитися при прямих сонячних променях, а потім цілком зможуть досохнуть і перебуваючи в тіні. Вже сушені груші рекомендується зберігати в теплих місцях, при цьому шанси того, що в них заведуться якісь шкідники, стають куди менше.
(голосів:0)
Інше не менш цікаве:
Коментарі
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.